- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Dıddırıdı dıddırdıııııı , tablo yenilecek @Ev Kushu ileprensesinannesi kaldı sadece
![]()
Beklesek mi? Prenses atmayacak sanırım. Ev Kushu nasıl oldu acaba? İnşallah iyidir ya, Cumartesi'den beri haber yok kızdan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dıddırıdı dıddırdıııııı , tablo yenilecek @Ev Kushu ileprensesinannesi kaldı sadece
![]()
Beklesek mi? Prenses atmayacak sanırım. Ev Kushu nasıl oldu acaba? İnşallah iyidir ya, Cumartesi'den beri haber yok kızdan![]()
Oh ne guzel :))esım evın arıtıcısının fıltresını degıstırdı bende cıraklıgını yaptım
kızımda bugun cok erken uyudu hayırlara vesıle normalde 12 ye kadar babasını parmagında oynatır yok efendım hamurla oynarlar yok parmak boyayla yuzlerını boyar heryerı batırır ıs cıkarırlar yok mutfakda pudıng yaparlar falan
bugun evde bı sessızlık hakim
sımdı balkonda kahve keyfı yapıcaz sessızlık huzur![]()
esım evın arıtıcısının fıltresını degıstırdı bende cıraklıgını yaptım
kızımda bugun cok erken uyudu hayırlara vesıle normalde 12 ye kadar babasını parmagında oynatır yok efendım hamurla oynarlar yok parmak boyayla yuzlerını boyar heryerı batırır ıs cıkarırlar yok mutfakda pudıng yaparlar falan
bugun evde bı sessızlık hakim
sımdı balkonda kahve keyfı yapıcaz sessızlık huzur![]()
Oh ne guzel :))
Bizde animasyon keyfi yapiyoruz her nekadar cekirdeklere bakip bakip kimasam daa![]()
Teras keyfi yapıyorum
Mitsuu su aldım bi litre kendimi su ile durduruyorum annem karşımda cips kola çekirdek tüketiyor![]()
Walla bizimkiler 1 kilo cekirdek citledi nerdeyse baklavalar yendi
Bende hurmali tatli ve caya talim
Bu bizim kaderimiz Esen
Ay duymuştum da baklavaya boyle bi ihaneti yapamamBaklava dedin de baklava ayran güzel gidiyor denedin mi![]()
Ay duymuştum da baklavaya boyle bi ihaneti yapamam
Sadece cay layik onacanım baklava
Ben 19 yasimda bi basladim pir basladim bi demlik tek basima ictim deminÇayı da ben sevmiyorum ya
23 yaşındayım bi senedir içiyorum çay![]()
Shaman yarın ben de katılıyorum senin tempoyaEvet kizlarr gelelim bugunku menume
Sabah bol salatalik biber domates cay
Aksam tavuklu misirli kinoali salata ve sekersiz ice tea
Gece sade turk kahvesi
1.5lt su
7000 adim
Ay cok tesekkur ederimm :) katil valla pek spor yapmiyorum ama yediklerime cok dikkat ediyorumShaman yarın ben de katılıyorum senin tempoya
Süper süper gidiyorsun. Azmine maşallah![]()
siz baklavayi bi de soguk sütlaçla deneyin bildiginiz atom oluyoAy duymuştum da baklavaya boyle bi ihaneti yapamam
Sadece cay layik canım baklava