Hep birlikte sağlıklı yaşama

Evet malesef siyah giydim diye oyle gelmistir :KK70: vucuduma gore bacaklarim cok kalin malesef :KK43:
sana oyle gelıyor
benım sıyah gıymıs halımle senın sıyah gıyınmıs halını yan yana koyunca
mercekle senın buyutulmus halın gıbı genıs duruyorum :D :D yanı sıyah gıydıgın ıcın degıl baya kusursuz ve fitsin

darısı bıze kızlar
ıncecık olupda sıyah gıydıgım ıcın oyle normallıgınde olmak
okadar benımsemek okadar normallesmek

bız olsak karnımızı ıcımıze ceker zayıf durmak ıcın açılar yaparız :D
kız okadar aşmış kı sıyah gıydım dıye dıyor :)

bı gun bunu bende dıyebılcekmıyım acaba
kendı bacaklarımı oyle plateslı bacak gıbı gorebılecek mıyım acaba

sana oyle gelıyor
mercekle senın buyutulmus halın gıbı genıs duruyorum :KK70: :KK70: yanı sıyah gıydıgın ıcın degıl baya kusursuz ve fitsin
birisi yazmıştı, çok gülmüştüm, şöyle bişey diyordu:

"Teyzem Marliyn Monroe figürlü tayt almış, ben üzerinde görünce Safiye Soyman sanmıştım halbuki" :D :D

sana oyle gelıyor
mercekle senın buyutulmus halın gıbı genıs duruyorum :KK70: :KK70: yanı sıyah gıydıgın ıcın degıl baya kusursuz ve fitsin
Yaa cok tesekkur ederimm :) sanmiyorum seninkilerin de dedigin gibi oldugunu ama hadi neyse :P

Samsonn Samsonn cuğum,kızlar,
Bugünkü iş saatim biraz zorlayıcı,bir de sürüş dersim vardı.
Boncuğum da memeden kesiliyor,bütün gece “yaaa ver yaa ver” diye inletti ortalığı:/ sabahı zor ettik. Memeler de davul bu arada:// şiştiler.
Ancak ara ara bakıp okuyabildim yazılanları.
Bu arada hiç kaçamak yapmadım,ekmek tatlı yemedim. Dünkü kararımda hemfikirim:yemesem bişey olmazmış yani onları;)
Sabah pişmiş yumurta,peynir,zeytin, yeşillik eşliğinde kahvaltı yapmıştım. Kahve,ayran içtim,hurma yedim. Canım bişey yemek istemiyor daha.
Bu memelerin şişliği için bi öneriniz var mı kızlar yaaa:dua: nane aldım,onu yiyorum ama daha ne işe yarar acaba?
Bütün gün topiği sallamışınız yine,süper gidiyorsunuz walla :KK68:. Ben de hareket olarak bi eşlik edebilsem size keşkem:KK200:

Boncuğum da memeden kesiliyor,bütün gece “yaaa ver yaa ver” diye inletti ortalığı:/ sabahı zor ettik. Memeler de davul bu arada:// şiştiler.
Bu arada hiç kaçamak yapmadım,ekmek tatlı yemedim. Dünkü kararımda hemfikirim:yemesem bişey olmazmış yani onları:KK66:
Sabah pişmiş yumurta,peynir,zeytin, yeşillik eşliğinde kahvaltı yapmıştım. Kahve,ayran içtim,hurma yedim. Canım bişey yemek istemiyor daha.
Bu memelerin şişliği için bi öneriniz var mı kızlar yaaa:dua: nane aldım,onu yiyorum ama daha ne işe yarar acaba?
Bütün gün topiği sallamışınız yine,süper gidiyorsunuz walla :KK68:. Ben de hareket olarak bi eşlik edebilsem size keşkem:KK200:

meme büyüklüğü bende baki :işsiz::işsiz::bicak:

Bu arada hiç kaçamak yapmadım,ekmek tatlı yemedim. Dünkü kararımda hemfikirim:yemesem bişey olmazmış yani onları:KK66:
ben sutten keserken yavas yavas kestım canım
soyle kı
normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırdım
ertesı gun 4 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım sonra 6 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım derken derken bıgun sut kesıldı ortalama 3 gun surdu bu
benım 4 gun ıcınde sutden kesıp ılaclı tedavıye baslamam gerekıyordu bı gunde kesmek bebege daha zor dıye boyle yol buldum du
meme ıstedıgı zamanda oyunla oyaladım

ben sutten keserken yavas yavas kestım canım
soyle kı
normalde 2 saatde bır yarım saat emzırırdım
ertesı gun 4 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım sonra 6 saatde bır yarım saat emzırmeye basladım derken derken bıgun sut kesıldı ortalama 3 gun surdu bu
benım 4 gun ıcınde sutden kesıp ılaclı tedavıye baslamam gerekıyordu bı gunde kesmek bebege daha zor dıye boyle yol buldum du
meme ıstedıgı zamanda oyunla oyaladım

yiğenimi hatırlıyorum
yengem meme pis dediğinde he öle mi diye bakış atar annesinin memesini karalamak isterdi karalar evet pis derdi kuzum benim ya :D

Adam şoför çok daha iyiydi, bi sorun olmadı inşallah?

Back
X