Hep birlikte sağlıklı yaşama

İyiyim beybi. Sadece iş yeri çok yoğun. Nisa söylesin akşam işten eve gittim yattığım yerden Nisa ile sohbet ettik biraz ve kıza yazarken uyuyakalmışım. Gece uyandım wc için, yarım yamalak uyuyakaldım yazdım kıza ve geri yattım :KK70:
nisa yla nerden tanışıyosunuz

İyiyim beybi. Sadece iş yeri çok yoğun. Nisa söylesin akşam işten eve gittim yattığım yerden Nisa ile sohbet ettik biraz ve kıza yazarken uyuyakalmışım. Gece uyandım wc için, yarım yamalak uyuyakaldım yazdım kıza ve geri yattım :KK70:
oy Allah kolaylık versin canım. Mali müşavirdin di mi sen? Eve de iş taşıyorsundur :( inşallah kazandığın çalıştığına deyiyordur bari :KK48:

Samsonn Samsonn

öğlen yemeğim
3 kaşık pilav 6 dilim patates
mecbur yedim kırmızı et vardı bununla napım :KK43:
Ouu Esen sonra ben zayıflamıyorum deme ama...metabolizma sıkıntı değil senin, yiyorsun bak... :(

Ben de işteyim full time, yemekhaneye inmiyorum bile aylardır. Yiyeceklerimi evden getiriyorum.

Öğle yemeğim,

cileklion.png
Bunun muzlusunu içiyorum şu an, bir de kırmızı elmam var, işten çıkmadan onu yerim.

yemeden olmaz ki nasıl çalışıcam
kötü yemek yapıyor mecbur yiyorum :KK43:
Patates ile pilav sana enerji vermez ki, uykunu getirir anca. Tabii ki yiyeceksin, ama ne diyorum, evden uygun birşeyler getirmeyi düşün bence. Ben öyle yapıyorum.

Yemekhaneye en son ne zaman indim hatırlamıyorum bile..yoksa yenmeyecek tadlar da değil hanii, hele bir kahvaltı geliyor, börekler, kekler, menemenler...envai çeşit.

N nscckts Nisa, senin kararlılığından hepimize bahşetsin Allah:dua: maşallah diyeyim:nazar:
Allah kimseyi benim durumuma dusurmesin :D
Tartı error verdiği gün yemin ettim ben
Öyle üzüldüm öyle ağladım ki sabaha kadar ağladım uyudum uyandım ağladım
Ve o anda iştah kesilmesi oldu :D

Back
X