Hep birlikte sağlıklı yaşama

Screenshot_2018-05-25-12-30-02-856.webp

Screenshot_2018-05-25-12-29-53-983.webp

Screenshot_2018-05-25-12-31-30-391.webp

Screenshot_2018-05-25-12-31-49-005.webp

Screenshot_2018-05-25-12-34-23-691.webp

Screenshot_2018-05-25-12-33-54-268.webp

dur tekrar yukleyeyım gormeyenler de gorsun :)

yuzmeye dıye cıktım eve yenı geldım :KK70: carsıya da gıtttım sonra anneme gıttım sonra kayınvalıdeme gıttım

cooookkkk yoruldum ayaklarım zonkluyor :)
Ohhh ne güzel:KK68:
Walla çok imreniyorum sana Nisa, mis gibi hareketli bi hayatın var, kıpır kıpır. Allah daim etsin, nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
Tarifler için teşekkürler:KK37:

Ohhh ne güzel:KK68:
Walla çok imreniyorum sana Nisa, mis gibi hareketli bi hayatın var, kıpır kıpır. Allah daim etsin, nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
Tarifler için teşekkürler:KK37:
Ya çok tatlısın :) saol canım benim
Ben misafirlere yapıyorum bunlari çok seviyorlar en azından sağlıklı :)

Ya çok tatlısın :) saol canım benim
Ben misafirlere yapıyorum bunlari çok seviyorlar en azından sağlıklı :)
Çok iyi yapıyorsun:)
Elma suyunu ben reçellerde kullanıp,şekeri yarıdan az ölçü kullanıyordum eskiden,muhteşem birşey oluyordu. Keke kullanıldığını ilk defa gördüm. Çok iyi oldu bak,tekrar teşekkürler:KK200:

Çok iyi yapıyorsun:)
Elma suyunu ben reçellerde kullanıp,şekeri yarıdan az ölçü kullanıyordum eskiden,muhteşem birşey oluyordu. Keke kullanıldığını ilk defa gördüm. Çok iyi oldu bak,tekrar teşekkürler:KK200:
ne demek:KK200: rıca ederım :KK36:

Ah berracım yaaa:KK43: Allah kolaylaştırsın. Keşke yakın olsak da sana, dışarı çıkartsak, sabahtan akşama kadar dinlesek seni..sen yaz buraya ne oluyor ne bitiyor,senin içinde ne olup bitiyor, bi nebze rahatlarsın belki.
Konuşacak sarılıp ağlayacak kimsem yok

Eşim resim paylaşmış şimdilik kahvemi tek içiyorum yakında hep beraber olacağız yazmış
Nasıl körmüşüm nasıl gerçek yüzünü görememişim
İçim yanıyor
Gercekten boyle durumlarda insanların gercek yuzu ortaya cikiyor. Oyle birinden kurtulmussun iste.
Beraber olacagiz dediği kimler? Ailesi mi

Back
X