- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
O niye azarlıyor?Bide annemden azar yiyorum sürekli daraldim yoruldum artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O niye azarlıyor?Bide annemden azar yiyorum sürekli daraldim yoruldum artik
Bir bilsemO niye azarlıyor?
Hosgeldin tuttsakkk![]()
Seni aldatmis miydi pislik herifBaşka bir kadın
Senin yuzunden 2 gundur bdv deyimBidaha bdv uğramıcam sizden ayrı kalmak zor oluyor![]()
Aldatıyor mus galibaSeni aldatmis miydi pislik herif
Senin yuzunden 2 gundur bdv deyim
Yorum yapmazdim asla bi bakıyorum yorum yapmisim
Seni böyle üzup sonra mutluluk pozlari veriyor olabilir ama emin ol asla mutlu olmaz .. ah alan biri mutlu olamaz bosver sen de...Aldatıyor mus galiba
Seni aldatmis miydi pislik herif
Senin yuzunden 2 gundur bdv deyim
Yorum yapmazdim asla bi bakıyorum yorum yapmisim
Seni böyle üzup sonra mutluluk pozlari veriyor olabilir ama emin ol asla mutlu olmaz .. ah alan biri mutlu olamaz bosver sen de...
Bosandiniz mi peki tamamen
Ya bayaaa diyetliyim ama tartida 100 gr artidayim cok moralim bozuldu bu sabah bi 65im altina dusemedim gittiHahaha bağımlılık yapıyor da işte bazen böyle eksileri de var napcankilo durumu nasıl
Hakkinizda en hayirli olan neyse o olsun b canim cocugun var miBosanamadik o açmıyor davayi bende acamiyorum
Ya bayaaa diyetliyim ama tartida 100 gr artidayim cok moralim bozuldu bu sabah bi 65im altina dusemedim gitti
Amin 1 tane canımHakkinizda en hayirli olan neyse o olsun b canim cocugun var mi
Neden sordun:)Kızlar aranızda tesettürlü var mı![]()
Ev kushu selam, çorbanın adı bile işe yararSelam kızlar, iyi pazarlar
Haftaiçi uğrayamadım
Kabak detoksu yapmadım ama Dilara Koçak'ın Vicdan Çorbası'nı yaptım 3 öğlen ve 4 akşamdır onu içiyorum kilomu dengelememe yardımcı oldu gibi
Dananın kuyruğu salı günü kopacak![]()
Neden sordun:)
Tesettür bolerasiz cok guzel gelinlikler varArkadaşım evleniyor
Gelinlik alcak bu şey var hani baleroyla kapatılan gelinlikler
Onlar kullanışlı değil diyorlar aranızda bilen eden var mı diye
Kötü gösteriyor diyor insanlar ama satış elemanı da bir övdü haliyle övecek tabi kafamız karıştı![]()
Ablama bolerolu aldik cok sık olmustu ama genelde bende sevmem bolero simdi tesettur modeller cok daha iyiArkadaşım evleniyor
Gelinlik alcak bu şey var hani baleroyla kapatılan gelinlikler
Onlar kullanışlı değil diyorlar aranızda bilen eden var mı diye
Kötü gösteriyor diyor insanlar ama satış elemanı da bir övdü haliyle övecek tabi kafamız karıştı![]()