Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ablama bolerolu aldik cok sık olmustu ama genelde bende sevmem bolero simdi tesettur modeller cok daha iyi
Tesettür bolerasiz cok guzel gelinlikler var
Bolero cok kötü duruyor

Arkadaşım da bi tane beğendi anca öyl kapatıyorlar kol vs yaptırmıştı nişan elbisesine
Kına elbisesi çok güzel böyle kapalı beyaz olsa gelinliği Harika olur mesela
Ama gelinlikte gitti taşa vurdu:D

kıızzzllaarrrrr ben geldiiimmm :)

eve gelelı 15 dk oldu cok gezgıncı oldum heee

sabah kahvaltıda patatessız unsuz fırında mucver
5 yesıl zeytın
1satalalık yarım domates
2 badak sekersız cay
1 avuc badem fındık leblebı cevız karısık

oglen 1 turk kahvesı
1 top ortalama 2 yemekkasıgı kadar hakiki dondurma
dıyabet hastaları ıcın sekersız olanından
bılıyorsunuz hakıkı dondurma kecısutu ve sahlep ıle olur sadesınden...

aksam patlıcan kebabı
yaklasık 6 patlıcan 5 et kofte 1 tabak salata 2 bardak ayran

demınde kayınvalıdemle bı yerde kahve ıctık :D

bugun yarım saat de yuzdum
yaklasık 1 saatde yurudum

dun komık bırsey yasadım

takı dolabı almaya tekzene gıttım dolasırken esımle kızım da arkamda bagımsız gezıyoruz urunlerı ama hemen arkamdalar

kadının bırı yaklastı elbısenız cok yakısmıs sız gencler ne guzelsınız bekar mısınız dedı :D :D :D :D sırf konusmak bekar olup olmadıgımı anlamak ıcın muhabbete gırıyor hee

ordan esım hemen kostu buyrun bırsey mı vardı dıye :D :D

kadın benı bekar sandı ve ayaklı çöp çatanlık yapıyorken esım tarafından yakalandı :D

bu zamanda hala sokakta gordugu kızı begenıp ogluna dusunen var mı ya

dun komık bırsey yasadım

takı dolabı almaya tekzene gıttım dolasırken esımle kızım da arkamda bagımsız gezıyoruz urunlerı ama hemen arkamdalar

kadının bırı yaklastı elbısenız cok yakısmıs sız gencler ne guzelsınız bekar mısınız dedı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: sırf konusmak bekar olup olmadıgımı anlamak ıcın muhabbete gırıyor hee

ordan esım hemen kostu buyrun bırsey mı vardı dıye :KK70: :KK70:

kadın benı bekar sandı ve ayaklı çöp çatanlık yapıyorken esım tarafından yakalandı :KK70:

Hahahha sesli güldüm ya :D
bana da geçen otobüste amcanın teki yaptı
oğlunu anlatıyor övüyor bir görsen anlamsız şekilde eşin bişe dedi mi :D

dun komık bırsey yasadım

kadının bırı yaklastı elbısenız cok yakısmıs sız gencler ne guzelsınız bekar mısınız dedı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: sırf konusmak bekar olup olmadıgımı anlamak ıcın muhabbete gırıyor hee

ordan esım hemen kostu buyrun bırsey mı vardı dıye :KK70: :KK70:

kadın benı bekar sandı ve ayaklı çöp çatanlık yapıyorken esım tarafından yakalandı :KK70:

Eheheheh:)) vardır tabi o kadınlardan;)
Eşin keşke kocan olduğunu belirtseymiş hemen:KK33:
Yaaa işte sen böyle kıpır kıpır,o güzel enejinle dolaşınca kadınlar da hemen seni kapmaya çalışıyorlar:nazar::nazar::KK24:

Ben regl+sene sonu olmasından dolayı fena bunaldım:ruh:
Yine yeni bir isim değişikliği yaptım.
Bu da bir film adı: tonari no totoro:komşum totoro..çok güzel bir animasyon filmi kızlar,tavsiye ederim:KK52:

Günaydın canlar,

Biraz leblebi yedim çayla az önce. Öğlen de hurma, peynir yerim. Akşama doğru elma ve kefir. Bugünün menüsü bu.

Ya hafta içi kilom çok iyi çıkıyordu. Pazar yediğim 1 dilim ekmek ve dondurmadan 1 kilo almış olamam di mi? :silah:

Dondurma madonun şeker katkısız dondurmalarındaydı oysa...

Off ya, yarın yine aynı kiloda çıkarsam, atlıcam bir yerlerden:mad:

Günaydın canlar,

Biraz leblebi yedim çayla az önce. Öğlen de hurma, peynir yerim. Akşama doğru elma ve kefir. Bugünün menüsü bu.

Ya hafta içi kilom çok iyi çıkıyordu. Pazar yediğim 1 dilim ekmek ve dondurmadan 1 kilo almış olamam di mi? :silah:

Dondurma madonun şeker katkısız dondurmalarındaydı oysa...

Off ya, yarın yine aynı kiloda çıkarsam, atlıcam bir yerlerden:mad:
Sabah mı tartıldın ki samsonn? Benim de olmuştu öyle tartıda ama ertesi güne geçmişti. Yarına görmezsin bence o +1 i ;)

Back
X