Hep birlikte sağlıklı yaşama

ay inşallah canım ya, geldim gittim 3 kere tartıldım. Noluyoooz dedim ya, pili azaldı diye tartı hata verir mi ki? Kabullenemiyorum
Bilmem ki hiç pili azalan tartım olmadı:/ ülke değiştirdikçe benim tartı da değişti sürekli:/
Ekmek şişiriyor galiba samsonn, ben ekmeği kestiğimden beri 2 kilo verdim ama acayip küçüldüm ebat olarak,şişlikmiş çoğu sanırım. Senin de geçer bence, bugün detoks niyetine de bişeyler tüket,yeşil çay falan iç bence:kahve:

Bilmem ki hiç pili azalan tartım olmadı:/ ülke değiştirdikçe benim tartı da değişti sürekli:/
Ekmek şişiriyor galiba samsonn, ben ekmeği kestiğimden beri 2 kilo verdim ama acayip küçüldüm ebat olarak,şişlikmiş çoğu sanırım. Senin de geçer bence, bugün detoks niyetine de bişeyler tüket,yeşil çay falan iç bence:kahve:

Kesinlike ya, ekmeğin kendisi 100 gr yok, ama sanki 500 gr olarak dönüyor bana. Sünger gibi içimde su mu topluyor nedir?

İyi hatırlattın. Sabah 1 bardak içtim aç karna, yine bi yeşil çay içeyim. Akşam da yemek yemeyeyim.

Ne güzel ya, farklı farklı yerlerde yaşamak. Yurt dışında en sevdiğin yer neresin? Hangi dilleri biliyorsun?
Samsonn Samsonn

ben bu hafta kg aldım :KK43:

Ne kurtarsak kardır Esencim, bugün özen gösterelim. İnşallah tartıya yansır. Tatlıda mı yedin sen de yoksa?

Regl sancısı:/
Günaydın:KK200:

benım 4 gun gecıktı normalde hıc gecıkme yasamam resmen gerım gerım gerıldım olsm da kurtulsam :)

Eheheheh:)) vardır tabi o kadınlardan:KK66:
Eşin keşke kocan olduğunu belirtseymiş hemen:KK33:
Yaaa işte sen böyle kıpır kıpır,o güzel enejinle dolaşınca kadınlar da hemen seni kapmaya çalışıyorlar:nazar::nazar::KK24:

:oops:
Günaydın canlar,

Biraz leblebi yedim çayla az önce. Öğlen de hurma, peynir yerim. Akşama doğru elma ve kefir. Bugünün menüsü bu.

Ya hafta içi kilom çok iyi çıkıyordu. Pazar yediğim 1 dilim ekmek ve dondurmadan 1 kilo almış olamam di mi? :silah:

Dondurma madonun şeker katkısız dondurmalarındaydı oysa...

Off ya, yarın yine aynı kiloda çıkarsam, atlıcam bir yerlerden:mad:

yok canımm oncacık seyden kılo alman mumkun degıl
şişkınlık yapmıstır ama kılo yapmaz

ay inşallah canım ya, geldim gittim 3 kere tartıldım. Noluyoooz dedim ya, pili azaldı diye tartı hata verir mi ki? Kabullenemiyorum

tabıkıı pılınden dolayı hata vermıstır

Kesinlike ya, ekmeğin kendisi 100 gr yok, ama sanki 500 gr olarak dönüyor bana. Sünger gibi içimde su mu topluyor nedir?

İyi hatırlattın. Sabah 1 bardak içtim aç karna, yine bi yeşil çay içeyim. Akşam da yemek yemeyeyim.

Ne güzel ya, farklı farklı yerlerde yaşamak. Yurt dışında en sevdiğin yer neresin? Hangi dilleri biliyorsun?

Ne kurtarsak kardır Esencim, bugün özen gösterelim. İnşallah tartıya yansır. Tatlıda mı yedin sen de yoksa?

Yok canım tatlı yemedim bir haftadır mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum dikkat etmedim yediğime
dün mesela sadece kahvaltı yaptım hiç bişi yemedim yiyemedim :(
geçen pilav yemiştim karpuz vs

benım 4 gun gecıktı normalde hıc gecıkme yasamam resmen gerım gerım gerıldım olsm da kurtulsam :)

:oops:

yok canımm oncacık seyden kılo alman mumkun degıl
şişkınlık yapmıstır ama kılo yapmaz

tabıkıı pılınden dolayı hata vermıstır
İnşallah canım ya.

Ay seni de şişirmiştir, gecikme fenaa. Bu sıcakta pek gitmez ama adaçayı iyi geliyor. Allah'tan çok hareketlisin benim gibi bütün gün masa başı oturup, gecede kanepe de yapışmıyorsun :nazar:

Yok canım tatlı yemedim bir haftadır mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum dikkat etmedim yediğime
dün mesela sadece kahvaltı yaptım hiç bişi yemedim yiyemedim :KK43:
geçen pilav yemiştim karpuz vs
Hatırlıyorum pilavları, dolmaları :P

Mide ile baş ağrısı niyee ki? acaba gözlerin mi çok yoruluyor işte?

En sevdiğim yemek. Dolma ve karnıyarık. O yüzden hayatta unutmam :KK70:

Canım göz kuruluğu olabilir sürekli ekrana bakmaktan. Refresh diye tek kullanımlık damlalar var, ben arada kulanırım, iyi geliyor.

mide bulantısı beni çok zorluyor
haftasonuda şu evlilik işi yüzünden yorucu geçiyor
uyumak istiyorum ben günlerce uyumak :KK34:

Tamam canım kilo almamam lazım

Evet canım, geçen haftaki performansın çok iyiydi. Aynı şekilde devam inşallah ;)
mide bulantısı beni çok zorluyor
haftasonuda şu evlilik işi yüzünden yorucu geçiyor
uyumak istiyorum ben günlerce uyumak :KK34:

Ekim'de miydi düğün? Rabbim kolaylıklar versin.

Ben de şöyle bi yatıp 10 saat uyusam çok istiyorum, ama genelde maks 5 saat. Dün 4'e geliyordu yattığımda yine 6.30 da cin gibi ayaktaydım sabah

Evet canım, geçen haftaki performansın çok iyiydi. Aynı şekilde devam inşallah :KK66:

Ekim'de miydi düğün? Rabbim kolaylıklar versin.

Ben de şöyle bi yatıp 10 saat uyusam çok istiyorum, ama genelde maks 5 saat. Dün 4'e geliyordu yattığımda yine 6.30 da cin gibi ayaktaydım sabah

ben 11 de uyuyup 6 da zor kalkıyorum :işsiz::işsiz:
evet canım ekimde
mide bulantım tatlı krizimi kesti tiksinç geliyor şuan tatlı çeşitleri :KK17:

Back
X