Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikleeer :)
Sana da tebrikler canım:) yalnız ben hedefin 300 gram gerisindeyim yaTebrikleeer :)
Süper Queen! Hedef ulaşmış, aşmıssın bile
he he, emmedi mi yavrucak 5 gündür?Oh ne güzel, benim yavru yeni uyudu. Ben de yeşil çay içicem.
Samsonn demedi deme bak, benim memeler şiş,5 gündür süt depolanıyor,yarın ağır çekicem
![]()
Nisa 5 kg senin için nedir? 1 ay da bile verirsin bence, ama hiç kasmaya gerek yok, gayet iyi duruyorsun fotolarda2 ayda 5 kılo versem ne guzel olur
bırde 2 ay boyunca duzenlı squat yapıp vucuda calıssam
hayaller... :)
Canım o yediklerine rağmen 200 gr hiç bişey. Demekki metabolizma iyi, bu güzel haber. Sen son 1 hafta özenle 2 kg çok rahat verirsin bence.Artılardayım![]()
Bizi bırakınca böyle oluyor. Son hafta daha aktif katılımcı ol inşallah Prensesbirde benimm cok.kacamagim oldu kizlar affiniza siginiyorummm
son haftamız bu hafta hedefıme ulasabılırsem tamam olacakNisa 5 kg senin için nedir? 1 ay da bile verirsin bence, ama hiç kasmaya gerek yok, gayet iyi duruyorsun fotolarda![]()
Eki Görüntüle 2171837
bende artilardayim malesefff
Wuuuu, 2,5 Kg dan fazla!!
Berracım güzel, dünkü menü olmasaymış bu en az -800 olurdu bence. Kekler, kurabiyeler, dolmalar, bayram havasında bir gün geçmiş sanki
Canım o yediklerine rağmen 200 gr hiç bişey. Demekki metabolizma iyi, bu güzel haber. Sen son 1 hafta özenle 2 kg çok rahat verirsin bence.
Canım, aynı olmuşuz