Hep birlikte sağlıklı yaşama

Evet canım, grupça çok iyi gidiyoruz bence de! Demek isteyince oluyormuş. :21:

LongScreenshot_2018-07-24-13-23-42.webp

Canim _Makaron_ _Makaron_ un kilosu :)

Kızlaaaar, ben sınava gidiyorum. Dua edin nolur, Allah kolaylaştırsın:dua:

canım sansın bahtın acık olsun basarılar dılerım :KK200:

Merhaba tekrar canlar!! :KK73::KK73:

Erkenden tartı fotoları yüklenmiş yine. Hepinize gösterdiğiniz özen için teşekkürler :KK68:

Bir tek _Makaron_ _Makaron_ ve M Mitsuomi kaldı. Onların da bildirimleri gelince listemiz güncellenecektir.

3 haftayı geride bıraktık, ve bence herkes çok iyi bir iş çıkarmış.
emoji_u1f388.png

Bu da benim kilom bu hafta :
Eki Görüntüle 2171913

Defalarca çektim, yine ters, Ay 58 gibi durunca da başka hoş gözüküyor :KK70:
ahahah :D :D bende de ters cıktı kac kere cektıysem ama gordugum rakam benımde hosuma gıttı :D

kız yuklemedın sandım bende senınkını yukledım buraya :D :D

bugun elektrık gıdıp duruyor net paketım de bıtmıs ıletısımımız koptu

makaron sana sms attım o bıle gıtmedı dusun oyle bır sorun var bugun

Evet Nisa, burda tek kişi için sınav randevusu alınıp,hoca arkadan not alıyor ve anında sonucu açıklıyor. Hatalarımla birlikte bir not verdi ve güle güle dedi:/
canım hayırlısı olsun kendını uzme sen elınden gelenı yaptın kısmet :KK200:

kızlar bugunku menumu yazayım
sabah mantarlı omlet 2 yumurta ıle
1 avuc karısık kuruyemıs
1 bardak ayran
5 zeytın

sımdı turk kahvesı ıcıyorum

aksam nohutlu salata yapıcam :) yanında azıcık tavuk ızgara da cektı canım :D ondan da yerım

Bu imgeleri nasıl yapiyosun

Kopyala yapıştır Lili :)
bu ara inanılmaz yoğunluk var
evde de dinlenemiyorum nikah kına hepsi ayrı dertt
ya bu kadar kafana takma, detaylarda boğulma, güzel telaşlar ve sadece bir kaç saatlik olaylar..haftalarca üzerinde durup stress yaptığın gibi değil, bi şekilde olup bitiyor ;)

liste ne zaman hazır olacak

Herkes yüklemiş, birazdan update ederim :KK54:

Öyle oldu biraz kisir baklava vs de vardı im cola cips yaklasmadim
Sıkılaşmam lazım malesef verdiğim kilo belli olmuyor

Canım 1-2 kg 5-6 kg olsun bak nasıl belli olacak. Tabii spor yaparsan hem kilo vermen hızlanır, hem de dediğin gibi sıkılaşınca daha da ince duruyor insan.
Kızlar, kaldım sınavdan:/

oy Pis Alman :63: Sıkma canım, olanda herzaman bir hayr vardır :KK15:

kızlar bugunku menumu yazayım
sabah mantarlı omlet 2 yumurta ıle
1 avuc karısık kuruyemıs
1 bardak ayran
5 zeytın

sımdı turk kahvesı ıcıyorum

aksam nohutlu salata yapıcam :) yanında azıcık tavuk ızgara da cektı canım :KK70: ondan da yerım
Enfes bir menü yine, afiyet olsun Nisaa :kk77: Zencefilli nohutu beğendin mi?

Ben ctesiden beri aynı menüyü yiyorum, ctesiye kadar aynı devam etmeyi düşünüyorum

Kahvaltıda: yulaf kepekli fit pankek, 25 gr beyaz peynir, domates/salatalık/yeşillik
Ara: 100 gr kadar (2 ince dilim) ananas + yeşil çay
Öğle: Tavuklu veya balıklı yağsız limonlu salata
Ara: Sade kahve + 1 hurma + 4-5 badem veya çiğ yerfıstığı
Akşam: 2-3 kepçe Vicdan çorbası + 2-3 kaşık yoğurt

Bu menüyü sevdim çünkü hem kilo verdirdi hem de tatlı atağım hiç olmuyor çünkü 2 ara öğünümde de tatlı şeyler var, duraklayana kadar değiştirmeyeyim diyorum, bakalım...
:KK76:

Merhaba Canolaaaar,
emoji_u1f495.png

Tablomuz güncellenmiştir
emoji_u1f4ec.png
Bence bu haftayı yine çok iyi kapattık. Gram artılar, sabit kalmalar çok doğal. Vücud direnç gösteriyor zaman zaman, ve hazımsızlık, ödem de olabilir onlar. Sağlıkdan yana tercih yapmaya devam ediyoruz
pes etmek, vazgeçmek yok
emoji_u1f34e.png

2 lady 2 lady Bir hafta da 2,5 kg ile listemizi yeniden salladı:KK52:. shamanqueen shamanqueen ve nobahari nobahari zaten az olan kilolarından 800'er gram daha vererek çoktan hedeflerine ulaşmışlar bile :sampiyon:

prensesinannesi prensesinannesi tatil kaçamaklarına rağmen 2 hafta önceki kilosundan 2,4 kg daha düşmüş :super:

_Makaron_ _Makaron_ , M Mitsuomi E Ev Kushu Ber ra Ber ra , liliyaa liliyaa herkesin verdiği kilolar çok iyii :KK76:

Son haftamıza girdik. Tam gaz yola devam arkadaşlar
emoji_u1f343.png
emoji_u1f401.png

Ben ctesiden beri aynı menüyü yiyorum, ctesiye kadar aynı devam etmeyi düşünüyorum

Kahvaltıda: yulaf kepekli fit pankek, 25 gr beyaz peynir, domates/salatalık/yeşillik
Ara: 100 gr kadar (2 ince dilim) ananas + yeşil çay
Öğle: Tavuklu veya balıklı yağsız limonlu salata
Ara: Sade kahve + 1 hurma + 4-5 badem veya çiğ yerfıstığı
Akşam: 2-3 kepçe Vicdan çorbası + 2-3 kaşık yoğurt

Bu menüyü sevdim çünkü hem kilo verdirdi hem de tatlı atağım hiç olmuyor çünkü 2 ara öğünümde de tatlı şeyler var, duraklayana kadar değiştirmeyeyim diyorum, bakalım...
:KK76:
Son derece sağlıklı bir menü Ev Kushuu, tatmin de ediyorsa aynen devam etmek mantıklı :kk77:

Vicdan çorbasına sen ilk yazdığında baktım netten. Çok yeşil :KK45:Tadı nasıl, sıcak mı içiyorsun?

Back
X