Hep birlikte sağlıklı yaşama

Canım tupper i bilmiyorum da plastik poşeti falan dondurucuya koymamak lazım. Plastiği ha ısıtmışsın ha.dondurmuş, ikise de aynı, parçalanıp gidaya bulasiyor, çok zararlı deniyor
buzdolabı posetıde mı
ayyy cok uzuldum suan
elım ayagımdı o benım ya
tupperware organık bır urun saglıklıymıs oyle dedıler aldım zamanında
buzdolabı posetı ıcın suan cıddı hayal kırıklıgı yasadım ya :(
benım zamanında aldıgım fazla olanı degerlendırdıgım anne sütü saklama posetlerıne de tavuk ve et suyu koyuyordum duduklude haslayıp :( cocuga verıyordum hep oda kapsıyor ozaman dimi

bu sabah
fıltre kahve
1 avuc karısık kuruyemıs tukettım

oglen turk kahvesı ıcerım sekersız

aksamda allah ne verdıyse :D
boooll salata yogurtlu mezeler 1 yaprak sarma 1 cevızlı kofte yerım
1 kase de tavuklu yogurtlu corba ıcerım

bu hafta sonu yuzmeye de gıdemedım
yedıgım tursulardan yuzum gozumde komık komık şişti :D

kendımı cok düşük enerjıde hıssedıyorum bu sebeple

su tum negatıf enerjımı alıyordu

bız karavan arastırıyoruz ya
baya cıddı nıyetlıyız sımdı genıs buyuk bı aıleyız akrabalık ılıskılerını cok severım az cok anlamıssınızdır zaten :D

bı yere gıtmeye kalkıyoruz ordek ailesı gıbı adeta kabıle gıbı :D sıgmıyoruz bı yere
esımın aklına soktum dedım karavan ? mesela eltımler karadenızde oturuyor atamadan dolayı olsaydı gıderdık bırlıkte tetti tetti geze geze :D :D cok guzel karavanlar var bayıldım

cocuklu olunca zaten aracta zor oluyor . seyahatınde guzellıgı gezerek gıtmek bozdum nıyetı valla o karavan buraya gelecek :D

kayınpederıme de mantıklı geldı o zaten dunden hazırdı buna. gezginci olcam ben :KK49:

Screenshot_2018-07-30-09-33-05-427.webp

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-30-09-33-05-427.webp
    Screenshot_2018-07-30-09-33-05-427.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 24
buzdolabı posetıde mı
ayyy cok uzuldum suan
elım ayagımdı o benım ya
tupperware organık bır urun saglıklıymıs oyle dedıler aldım zamanında
buzdolabı posetı ıcın suan cıddı hayal kırıklıgı yasadım ya :KK43:
benım zamanında aldıgım fazla olanı degerlendırdıgım anne sütü saklama posetlerıne de tavuk ve et suyu koyuyordum duduklude haslayıp :KK43: cocuga verıyordum hep oda kapsıyor ozaman dimi
Canım sen de araştır. Tupperware için durum ne bilmiyorum, ama plastiğin ısıya tepkisi ne ise donmaya da aynı diyorlar. Donmuş gıdanın besin değeri zaten çok azalıyor, birde plastiğin zehri karışıyorsa gerçekten uzak durmalı. Herşeyi mevsiminde tüketeceksin aslında.

Sana gelen de taze hazırladığın bir- iki çeşitle idare etsin bence...muhabbetin yanında sınırsız yeme içme olunca, gelenin gidenin arkası kesilmiyor böyle :D

Günaydın herkesee :KK3:

Bir günde hafta sonunu nasıl telafi edicem bilmiyorum. Sabah sirkeli su ve yeşil çay içtim.
Az önce az leblebi yedim, birazdan peynir ve hurma yicem çayla. Akşama kadar bişey yemem, belki 1 elma.

Back
X