Hep birlikte sağlıklı yaşama

M Mitsuomi uğradı ama foto bırakmadı, sanırım o da yüklemeyecek.

@tonaritotoro iskenderleri götürürken bizi aklına bile getirmiyor zaten.

beybigirll beybigirll kilosunu beğenmeyince foto çekesi gelmemiş .

O zaman ben olduğu şekliyle güncelleyeyim mi listeyi?

Ama olmadı bu sanki, bu kadar özen gösterip son haftamızda listemizi eksik bırakmak olmadı bence :(

M Mitsuomi uğradı ama foto bırakmadı, sanırım o da yüklemeyecek.

@tonaritotoro iskenderleri götürürken bizi aklına bile getirmiyor zaten.

beybigirll beybigirll kilosunu beğenmeyince foto çekesi gelmemiş .

O zaman ben olduğu şekliyle güncelleyeyim mi listeyi?

Ama olmadı bu sanki, bu kadar özen gösterip son haftamızda listemizi eksik bırakmak olmadı bence :KK43:
bence bıraz daha bekle canım eksık kalmasın tablomuz okadar emek verdın herkes okadar guzel kılo verdı eksık kalmasın
arkadasların gelecegıne ınanıyorum son haftamız eksık kapanmasın

bence bıraz daha bekle canım eksık kalmasın tablomuz okadar emek verdın herkes okadar guzel kılo verdı eksık kalmasın
arkadasların gelecegıne ınanıyorum son haftamız eksık kapanmasın
Olur, evden bakarım o zaman canım, artık akşam 7 gibi son diyorum.

Bir de Ağustos için ne yapacağız? Ben 3 haftalık bir tatile çıkabilirim. Sık sık yer değitireceğim için aktif olamam sanırım.

Arkadaşlar devam etmek istiyorsa Ağustos topiğini sen açmak ister misin? ya da gönüllü kim varsa.

Olur, evden bakarım o zaman canım, artık akşam 7 gibi son diyorum.

Bir de Ağustos için ne yapacağız? Ben 3 haftalık bir tatile çıkabilirim. Sık sık yer değitireceğim için aktif olamam sanırım.

Arkadaşlar devam etmek istiyorsa Ağustos topiğini sen açmak ister misin? ya da gönüllü kim varsa.
bende bunu soracaktım napıcaz dıye
acıkcası annem bugun benı mersine tatıle davet ettı kurban bayramı tatılı uzun sızı davet edıyorum bırlıkte tatıl yapalım dedı esımle bugun bunu konusucam kendısı bu konuda ne dusunur dıye
oyuzden gıdersem aktıf olabılecegımı sanmıyorum pek
gonullu bır arkadas varsa topık acarsa katılım saglamaya calısırım
dıyet topıgını bırakmak ıstemıyorum kıloyu koruma donemı daha zor cunku bu donem kılo verme donemınden daha cok dıkkat edıyorum buralar da uzaklasırsam unuturum dıye bır korkum var ıcımde :KK70:
ama topık sahıbı olacak kadar da aktıf olamayacagım ıcın topık acmaya kendıme guvenemem :)

kımler gonullu olur acaba benı grubunuza alın :)

kızlar ben bugun
sabah tavuk sote ayran

sımdı fıltre kahve 1 avuc karısık kuruyemıs

aksam taze fasulye ayran

ile gunu bıtırecegım :)

bende bunu soracaktım napıcaz dıye
acıkcası annem bugun benı mersine tatıle davet ettı kurban bayramı tatılı uzun sızı davet edıyorum bırlıkte tatıl yapalım dedı esımle bugun bunu konusucam kendısı bu konuda ne dusunur dıye
oyuzden gıdersem aktıf olabılecegımı sanmıyorum pek
gonullu bır arkadas varsa topık acarsa katılım saglamaya calısırım
dıyet topıgını bırakmak ıstemıyorum kıloyu koruma donemı daha zor cunku bu donem kılo verme donemınden daha cok dıkkat edıyorum buralar da uzaklasırsam unuturum dıye bır korkum var ıcımde :KK70:
ama topık sahıbı olacak kadar da aktıf olamayacagım ıcın topık acmaya kendıme guvenemem :)

kımler gonullu olur acaba benı grubunuza alın :)

Bende ara ara katılabilirim ancak:110:

Bu son hafta da belli başlı arkadaşlar haricinde yazan pek olmadı; sanırım bir tatile çıkacağız hep beraber. :D Yeni liste için gönüllü olan olmazsa, hani bir birimizi uyanık tutmak, kontrolsüz yeme gafletine düşürmemek için arada haberleşiriz.

bugun de kosturmam var yarına tum gun yatmayı hayal edıyorum ama kurt kaynıyor bende :D yatarmıyım bılmıyorum

senin doğal yoğurt dondurmaların değil mi onlar, nolacak ya...bak benim de canım çekti şimdii :KK70:
yok ondan degıl dı
dun gelen mısafır dıyetde oldugumu bılmıyordu benım kılolu halımı bılıyordu tek oturusta 1 kg dondurma yedıgım halımı bılıyordu
3 kg hakıkı maras dondurması almıs gıtmıs marastan :KK70: onu getırmıs gelırken
o duruyor :KK70:
bugun mısafırlere vereyım bıtsın o bıran evvel komsulara dagıtayım :KK70: dun verdım bıtmedı bıtsın dıye baya verdım ama yok bıtecek gıbı degıl

yok ondan degıl dı
dun gelen mısafır dıyetde oldugumu bılmıyordu benım kılolu halımı bılıyordu tek oturusta 1 kg dondurma yedıgım halımı bılıyordu
3 kg hakıkı maras dondurması almıs gıtmıs marastan :KK70: onu getırmıs gelırken
o duruyor :KK70:
bugun mısafırlere vereyım bıtsın o bıran evvel komsulara dagıtayım :KK70: dun verdım bıtmedı bıtsın dıye baya verdım ama yok bıtecek gıbı degıl
Amaninnn 3 kg bir de!! Hem de hakiki maraş. Oy oyyy , orda olsan yardımcı olurdum bitirmeyee :D

Screenshot_2018-07-31-16-24-16-111.webp

Back
X