- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merabalaar
Sam egik yazi vs boyle mi oluyo renk degismedi gerci![]()
Yada şöyle :denemelere başladın demek. Kız hepsi yukarda zaten. Şöyle bişey yapabilirsin.
31 Temmuz 6 Ağustos
Mitsu
Esen
Lilii
denemelere başladın demek. Kız hepsi yukarda zaten. Şöyle bişey yapabilirsin.
31 Temmuz 6 Ağustos
Mitsu
Esen
Lilii
Sam lilinin yazdigi sekilde yapsam daha rahat gibi sence kotu mu olur oyle
Yok canım, önemli olan herkesin göreceği şekilde takibini yapmak, tabiki olur niye kötü dursun.Sam lilinin yazdigi sekilde yapsam daha rahat gibi sence kotu mu olur oyle
bana uyar canısı yenı konuyu ac ozaman bugunku menuyu oraya yazayımE tamam o zaman 1 aylik ben ustleniyorum bu isi kizlarda yardimci olurlar. Ama senden ozel yardim bekliyorum ilk zaman icin
1 eylule kadar ..
Yeni konu acip bugunki tartilari ilk tarih olarak baz alcam ...
Uygun mudur Sam?
benimde utum ve paspasim var ama suan kucugumun uyumasini beklemek durumundayimmbugun gec uyandım bıraz
temızlık utu vs yaptım
aksam ıcın yemek yaptım kızıma kahvaltı hazırladım kendıme bır fıltre kahve ve kuruyemıs hazırladım
bırazdan 1 haslanmıs yumurta
4 yesıl zeytın
2 dılım peynır
1 tane siyah uzum 1 tane incir yıcem
aksama nohut salatası ayran :)
allah kolaylık versın canım :)benimde utum ve paspasim var ama suan kucugumun uyumasini beklemek durumundayimm
Sagol canim benim:)Yok canım, önemli olan herkesin göreceği şekilde takibini yapmak, tabiki olur niye kötü dursun.
Aciyorum hemenbana uyar canısı yenı konuyu ac ozaman bugunku menuyu oraya yazayım![]()
calismalar basladi canim
Ücretler hesaba. Kişi başı 250 tlSagol canim benim:)
Aciyorum hemen
calismalar basladi canim![]()
Tuhhh ben bunu nasil dusunemedim yaÜcretler hesaba. Kişi başı 250 tl![]()
![]()
gunaydinnGünaydınlar/ Tünaydınlar Canlar![]()
gec kalmis sayilmazsinTuhhh ben bunu nasil dusunemedim ya![]()
tesekkur ederim ben iyiyimm sen nasilsin beni hatirlaman cok mutluu etti bunun icinde tesekkur ederim