Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

Aman kırılırsa kırılsın söyle ya senin hayatını bu kadar mahvetmeye ne hakkı var, evine de alma bir daha. Ya da sen onun evine git yerleş her şeyini karıştır kıyafetlerini al git. Bu ne ya uzak olsun böyle biri, küsmesi sizin işinize gelir kurtulursunuz.

Burda yukarıda gelmesın tarzı konuştuğun için ınsanlar sana kızıyor sadece bunun içinde değil. Bız sana pasıfsın diyoruz. Kapıyı gösteremezsın dıyoruz çünkü annesının evı bu bir gerçek lakın benım kıyafetlerımı ızınsız alan bırınede haddını bildiririm. Eve mi geldi kapımı kilitlerım çocuğun peşinden mi koşturmuyor sende koşturmayacaksın. Odana mı gırıyor hayır giremezsin burası benım odam benden izin alıcaksın diyeceksin yahu bunları demek niye zor. Ben olsam çat çat derim iç çamaşırı mı kullanılır cahil misin derim suratının ortasına kendine çamaşır alamayacak kadarsan ben sana alıyım derim yine yerin dibine sokarım. Sız bunları yapmıyorsunuz. Burda sıze gerçeklerı konuşanlara kızıyorsunuz. Yahu evınız yok çıkın kendı evınıze kızıda gelıp gıdıyor bak bahanende var tek değilsin dersın. Sen o evde kv yanında kocanla özelin var mı yok. Her şeyıne karışılır lafta dıyemezsın. Çekilir mi ? İstemiyorum diye cinnet geçircen çıkcan baş başa gerçek bir evliliğe başlıcan bu kadar basit
Tamam da. Ben gelmesin diye konu acmadm. Yaptıklarını soyledim. HIc bir yerde gelmesin diye bir sey yazmadm. Cunku bende annemi sık gormeye gelirim sadece annemin tek olmasına. Ramen elbiseleri i toplar yemege yardım eder. Evini alt ust edip kirletmem. Dusun sene cocugu mutfagın dolaplarını kırar gorumce de haha cnm oglum nekadar guclu diye guler.k. V aynı. Bende yapma diyemem ki. K. V heryeri kırsnn cnm evladım diyince. . Tek cozum ayrı eve cıkmak.. gorumcem gelince cocugu biseyler zarar vermeye kalkınca lutfen ogluna soyle esyalara zarar vermesin diyebilecegim.cunku sadece eşimle benm olacak. Allahın izni ile çıkıyoruz en kısa zamanda.

Canım sen haklısın da yorum yapanlar da kv ile aynı evde yaşamayı kabul ettiğinde bu gibi sorunların olacağını düşünmen gerektiğini söylüyor ve sen bunları kabul ederek evlendin. Eşin de hem ayrı eve çıkarmayıp hem ablasına bir çift laf edemiyor. Sen de gelmesine bir şey diyemezsin ama eşyalarını almasına müsaade etmemen gerekirdi. Önce kibar bir şekilde, anlamazsa sert bir şekilde, hatta gidip kilit alıp takabilirsin, odayı kilitleyebilirsin. Belki kv ile danışıklı dövüş yapıyorlardır sizi o evden göndermek için.

Okuduklarım karşısında şok oldum bana karsi böyle bir sey yapılmasina müsade etmem.Siz hala
Kirmadan nasıl hallederim diyorsunuz kayinvaldenize tüm rahatsızlıklarinizi söyleyeceksiniz gerekeni o yapicak artık.

E söyleyin. Ben eşyalarımın izinsiz alınmasından hoşlanmıyorum diyin. Çocuk için de bir şeyleri çok fazla kırıp döktüğünü, biraz ilgilenmesini isteyin. Yoksa bu iş böyle devam eder.

Back
X