- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 40
- Konu Sahibi Maviguverciin
Ayrı bir eve cikiyormussun hayırlı olsun. Bence en güzelini yapmışsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yorumlardan sonra tasınmıyoruz. Biz zaten kiralık daire arıyorduk su an birkac tane daire gorduk hangisi bize daha uygun ona bakıyoruz. Sadece bu durum biraz işimi hizlandırdı. Cunku evet haklısınız k.v ile yasıyorsam onun orda kalıp kalmayacagına bisey soyleyemem ve dolapları kırmasına da bisey, soyleyemem cunku onlar benm degil. Kendi annesi izin verdigi mudetce sadece rahatsızlıgımı dile getirebilmekten baska bisey yapamam. Onlarda benm. Rahatsızlıgımı umursamadıkarı surece.Kv'de ile ayni evde oturup ne bekliyordun? Nasil "nerden bilebilirdim"? Görümce hiç olmasaydi, çokmu mutlu olacaktin sadece kv'de ile? Evde istedigini giyemiyorsun, esini öpemiyorsun, canim bügün yemek yapmak istemiyor deyip disardan alamiyorsun,.. Bunlari herkesi düsünebilir. Ancak sen ideal gelin oynamak adina kabul ettin.
Ve hikaye burda bitmiyor ama. Esin bu fedakarligini hiç görmedi. Görümce senin odana kadar giriyor, iç çamasirini kullaniyor ve bisey demiyor. Ama nedense burdaki yorumlardan sonra birden tasiniyormusunuz? Istediginizi yapmakta tabiki özgürsünüz fakat bana hiç inandirici gelmedi.
size gayet "siz" diyerek ve düzgün bir üslupla konuşan bana "boş yapma" diyen üslubunuzu iç çamaşırlarınızı izinsiz giyen görümcenize de kullanmanızı şiddetle öneririm. fakat dinleyeceğinizi sanmıyorum çünkü başka bir üyenin de belirttiği gibi "ideal gelin" rolünüze terse düşer. bu üslupla konuşan biri sanmıyorum ki istemese günlük hayatta sesini çıkaramasın. hikayede oturmayan yerler var; pat diye eve çıkmak mesela.Oncelikle siz kendinizi bukadar onemsemeyin bence. Siz beni desteklediniz ne olur. Gorumceyi linc ettirmek isteseydim emin ol bu burada tanımadığım insanlara olmazdı. Cünkü onu burada linç ettirmek bana hiçbirşeyi kazandırmaz. Sadece sizin, bu tavrınız cok itici ve gereksiz!
Ben yaşadığım kayıptan dolayı mesajlara cvp yazamadım siz konuyu nerelere getirmişsiniz konu sahibi cvp yazmıyor cunku zaten bişey yapmayacak Kendisi mağduru oynuyor Gorumceyi kotu gosteriyor. Ben size ne mağduru oynayayım ki siz kimsiniz.
Kusura bakmayın da siz kendinizi ne saniyorsunuz hakkaten. Bukadar çirkin cumleler kurmayı nasıl başarmıssınz hayret ediyorum.
İnsanlar burada dertlerini anlatıyor. Herkez sizin. Gibi "Mukemmel" olamıyor malesef çünkü siz aynen öyle takılıyorsunuzda. Eger bir çozumunuz yoksa o zmn boş yapmayın. Çünkü sizin benm neden cevap yazmadığım için fikir yurutmenize ihtiyacım yok.
Kadın annesinin evine gidip kalıyor. Bundan size ne? Evli olması bu durumu değiştirmiyor. Annesi sonuçta. Eşiyle arasında sorun olmuyor demekki. Sizde gidin kalın annenizde, kime ne?Bu durumda gorumceme evli oldugu halde surekli bizde siz bunun farkındamısınız.? Ben kaynanam la birlikte yasamayı kabul. Ettim. Butun sulaleyle Degil. Bu arada benden izin istemesini istemedim eger isteseydim sorun cıkartıp surekli bizde kalmasını engelledim. Sırf ben kayınvalideyle yasamayı kabul ettim diye onun surekli olarak orda kalmasını normal goruyorsunuz. Benm bundan rahatsız olmamı kınıyorsunuz.
Pardonda görümce annesine geliyor kendi evine gelirken senden izin mi alacak? Kadın size kalkıp burası benım evin sen hangı sıfatla benim evimden kovuyorsun derse cevabın bunlar olucaksa komık oluyor. Çünkü senin evin yok. İsterse sabah akşam gelir seni zerre enterese etmez. Hem sen kv tek kalamıyor değilde paranız yok ayran içmeye ama evlenmeye maşallahınız var sonra türlü bahaneler yerlerseBu durumda gorumceme evli oldugu halde surekli bizde siz bunun farkındamısınız.? Ben kaynanam la birlikte yasamayı kabul. Ettim. Butun sulaleyle Degil. Bu arada benden izin istemesini istemedim eger isteseydim sorun cıkartıp surekli bizde kalmasını engelledim. Sırf ben kayınvalideyle yasamayı kabul ettim diye onun surekli olarak orda kalmasını normal goruyorsunuz. Benm bundan rahatsız olmamı kınıyorsunuz.
Kaynanayla yaşıyor diye görümcesi istediği zaman gelecek diye bir hakka sahip olmuyor. O evde kadının oğlunun da hakkı var sonuçta. Bir düzen kurmuşlar o evde ve herkes saygı duymak zorunda.Pardonda görümce annesine geliyor kendi evine gelirken senden izin mi alacak? Kadın size kalkıp burası benım evin sen hangı sıfatla benim evimden kovuyorsun derse cevabın bunlar olucaksa komık oluyor. Çünkü senin evin yok. İsterse sabah akşam gelir seni zerre enterese etmez. Hem sen kv tek kalamıyor değilde paranız yok ayran içmeye ama evlenmeye maşallahınız var sonra türlü bahaneler yerlerseSiz kovmayı bı kenara bırakında odanıza sahıp çıkın kafi hatta siz kendi evinize çıkın. Malum görümceye laf edersiniz oda sızı kapıya koyabilir nıye yapmasın kı bakınız kendı evi
![]()
Kıyafete zaten söylenenlerı hep söyledik lakın kardeşim eşiyle orada yaşıyor diye ben nıye evıme gıdemıcek mişim ? Kardeşin hakkı ıse diğerıde kardeş dimi. Zira kv tek kalamıyor dıye bı bahane yok geçinemedikleri için kalınıyor. Kim kv ile yaşar yahu helede bu tarz olaylar içinde yaşar. Demek ki mecburlar madem mecburlar görümceye değil aynı evde yaşatan kocaya kızıp kendi ozel hayatını yaşayacağı bir eve geçecekler. Yenge annesıyle yaşıyor dıye annesının yanına yenge hanımı düşünerek gitmemezlik yapamaz şahsen ben yapmam. Ben ıstediğim zaman giderim hee ben bu leşlikleri yapabılcek bir insan değilim lakın annemın evınde bana az gel dıyenı kardeşimde olsa nasıl o bedavacı gıbı yapışmış geçiniyorlarsa bana gelip gıtmeme karışma haddınde bulunan ınsanları omuzlarından tutar kapının önüne koyarım huyum kurusun kımsede gıkını çıkaramazKaynanayla yaşıyor diye görümcesi istediği zaman gelecek diye bir hakka sahip olmuyor. O evde kadının oğlunun da hakkı var sonuçta. Bir düzen kurmuşlar o evde ve herkes saygı duymak zorunda.
Biz de mesela annanem tek kalamadığı için yanına dayımla yengem taşındı ki önceden annaneme çok sık gider kalırdık falan ama onlar gelince ayıp olmasın diye gidip gelmelerimizi azalttık baya.
Bununla birlikte kıyafet alma olayı falan görümcenin yaptığı tam bir ayılık bana göre. Saygısız insanlarla geçinmek çok zor malesef.
Kardeşi evlenmeyi bilip ayrı eve çıkmayı bilemediyse bunda kız kardeşin suçu ne? Neden annesini daha az görsün bunun için?Kaynanayla yaşıyor diye görümcesi istediği zaman gelecek diye bir hakka sahip olmuyor. O evde kadının oğlunun da hakkı var sonuçta. Bir düzen kurmuşlar o evde ve herkes saygı duymak zorunda.
Biz de mesela annanem tek kalamadığı için yanına dayımla yengem taşındı ki önceden annaneme çok sık gider kalırdık falan ama onlar gelince ayıp olmasın diye gidip gelmelerimizi azalttık baya.
Bununla birlikte kıyafet alma olayı falan görümcenin yaptığı tam bir ayılık bana göre. Saygısız insanlarla geçinmek çok zor malesef.
Görümce misiniz ayol yüksek empati yapmışsınız. Bence zaten görümce misafirliginde yaramaz çocuklar gibi girmemesi gereken yerleri almaması gereken şeyleri bilseydi zaten konu sahibinin sabrini tasirmazdi. Oldu olucak annesinin evi diye geceleri karı kocanın odasına da gelip yatsın. Aile içinde de saygı duyulmasi gerekilen çizgiler vardır kiz kardeşler bile birbirinin giysisini sormadan almazKıyafete zaten söylenenlerı hep söyledik lakın kardeşim eşiyle orada yaşıyor diye ben nıye evıme gıdemıcek mişim ? Kardeşin hakkı ıse diğerıde kardeş dimi. Zira kv tek kalamıyor dıye bı bahane yok geçinemedikleri için kalınıyor. Kim kv ile yaşar yahu helede bu tarz olaylar içinde yaşar. Demek ki mecburlar madem mecburlar görümceye değil aynı evde yaşatan kocaya kızıp kendi ozel hayatını yaşayacağı bir eve geçecekler. Yenge annesıyle yaşıyor dıye annesının yanına yenge hanımı düşünerek gitmemezlik yapamaz şahsen ben yapmam. Ben ıstediğim zaman giderim hee ben bu leşlikleri yapabılcek bir insan değilim lakın annemın evınde bana az gel dıyenı kardeşimde olsa nasıl o bedavacı gıbı yapışmış geçiniyorlarsa bana gelip gıtmeme karışma haddınde bulunan ınsanları omuzlarından tutar kapının önüne koyarım huyum kurusun kımsede gıkını çıkaramaz
Yok canım ama küçük erkek kardesim var. Ama ben böyle pasif kalmam zaten banada kalmaz benım evımde bana posta koyanı babam şak diye kapı önüne koyar. Zaten okursanız o leşliklerı yapabilcek biri olamam herhalde genelde kimse olmaz. Lakın ben görümcenınde gelmesını ıstemıyorum aynı evde yaşıyorum dıye sureklı gelmesın diyebilme haddıde olamaz. Aynı evde yaşıyorsan bunları bilirsin. Totosu yıyen evlensın öyle kabile gibi aynı evde yaşamaz. Konu sahıbı pasıflık yapmayacak görümcesını tanıyor ozel alanını kapatıp kilitlicek ya da burası benım odam benden ızınsız odama gırme dıyecek. Zaten taşınıyormuş doğru yolu bulmuşGörümce misiniz ayol yüksek empati yapmışsınız. Bence zaten görümce misafirliginde yaramaz çocuklar gibi girmemesi gereken yerleri almaması gereken şeyleri bilseydi zaten konu sahibinin sabrini tasirmazdi. Oldu olucak annesinin evi diye geceleri karı kocanın odasına da gelip yatsın. Aile içinde de saygı duyulmasi gerekilen çizgiler vardır kiz kardeşler bile birbirinin giysisini sormadan almaz
Umursamaz bir insansanız Tabiki Baska sını okadar cok rahatsız etmek umurunuzda olmaz. Aynen sizin gibi boyle umursamaz bir gorumcem oldugu için huzurumuz kalmadı.Kadın annesinin evine gidip kalıyor. Bundan size ne? Evli olması bu durumu değiştirmiyor. Annesi sonuçta. Eşiyle arasında sorun olmuyor demekki. Sizde gidin kalın annenizde, kime ne?
Ben anneme gitsem gelinimiz acaba ne der diyemi düşünürüm? Umrum olmaz, onunda olmuyordur o yüzden.
Birlikte oturmayı kabul ederken düşünseydiniz. Ayrıca kıyafetlerini almasını engelleyemiyorsunuz, gelip kalmasına nasıl engel olacaksınız. Komik cidden.
Kv evine yerleşirken gerçekten huzurlu bir hayatınız olacağınımı düşündünüz? Bukadar naifmisiniz gerçekten?Umursamaz bir insansanız Tabiki Baska sını okadar cok rahatsız etmek umurunuzda olmaz. Aynen sizin gibi boyle umursamaz bir gorumcem oldugu için huzurumuz kalmadı.
Ya siz ne sacalıyorsunuz? Paranız yok ayran içmeye ne Sorunlumusun sen? Dogru durust yorum yapacaksan yap. kimseyi aşaglayamasn burada. Tum bu yorumlarda anladığım siz de haddini yerini bilmez bir gorumcesiniz. O yuzden bu, sahiplenme. Yoksa kardeşinin evine zarar veren. Gelinin elbiselerini bozan. Heryer kırıp doken. Heryeri kirleten kendi cocuguna bakmaktan aciz. Kendi elbiselerini toplamaktan aciz birine. Neden bukadar sahip cıkasnz. Siz de onun gibisnz kesnPardonda görümce annesine geliyor kendi evine gelirken senden izin mi alacak? Kadın size kalkıp burası benım evin sen hangı sıfatla benim evimden kovuyorsun derse cevabın bunlar olucaksa komık oluyor. Çünkü senin evin yok. İsterse sabah akşam gelir seni zerre enterese etmez. Hem sen kv tek kalamıyor değilde paranız yok ayran içmeye ama evlenmeye maşallahınız var sonra türlü bahaneler yerlerseSiz kovmayı bı kenara bırakında odanıza sahıp çıkın kafi hatta siz kendi evinize çıkın. Malum görümceye laf edersiniz oda sızı kapıya koyabilir nıye yapmasın kı bakınız kendı evi
![]()
Saydığın şeylere sahip çıkan yok yapman gereken evden ayrılman ya da kapı kilitleyip pasıf olmaman ama kalkıpta eve gelmesin gibi bir haddınızde olamaz çünkü sızın evınız yok. Bu arada kardeşinin evide değil kv nın eviYa siz ne sacalıyorsunuz? Paranız yok ayran içmeye ne Sorunlumusun sen? Dogru durust yorum yapacaksan yap. kimseyi aşaglayamasn burada. Tum bu yorumlarda anladığım siz de haddini yerini bilmez bir gorumcesiniz. O yuzden bu, sahiplenme. Yoksa kardeşinin evine zarar veren. Gelinin elbiselerini bozan. Heryer kırıp doken. Heryeri kirleten kendi cocuguna bakmaktan aciz. Kendi elbiselerini toplamaktan aciz birine. Neden bukadar sahip cıkasnz. Siz de onun gibisnz kesn
Bunlar ne yaşıyor anlamadım. Evli birinden bahsediyoruz. Surekli annesinin evinde kalması normal mi.? Kendileri dde birer gorumce sanrm. :)Görümce misiniz ayol yüksek empati yapmışsınız. Bence zaten görümce misafirliginde yaramaz çocuklar gibi girmemesi gereken yerleri almaması gereken şeyleri bilseydi zaten konu sahibinin sabrini tasirmazdi. Oldu olucak annesinin evi diye geceleri karı kocanın odasına da gelip yatsın. Aile içinde de saygı duyulmasi gerekilen çizgiler vardır kiz kardeşler bile birbirinin giysisini sormadan almaz
Eve gelmesin diyen varmı? Surekli bizde. Kalıp. Benim elbiseleri i giyip cocuguna bakmayıp. Butun evdeki dolapları eşyaları kırmasına bir ses cıkarmayıp. Bir insandan bahsetmiştim. Evime gelmesini nasıl engellerim diye acılan bir konu yok. Konuyu okudunuz. Mu? Surekli bizde kalıp kendi cocuguna bile sahip cıkmamasına eşim bir sey derse. Sinir grizp bayılmasın annesine surekli hakaret etmesine halıların kirleten dolapların kıran perdeleri kirleten bir cocugu olmasına ramen umursamazlık yapmasına kızıyorum ben. Yaşadığım evimde huzurum kalmadı artk. Bende farkındayım o evde onun da hakkı oldugunu bu yuzden. Bisey de diyemiyorum. Ama onları hep ben temizliyorum. Kendisi bir bardak bile kaldırmaz boyle bir insanın var oldduguna bende inanamıyorum. En azından kendi cocuguna sahip cıksn. Cunku benm yerimde baskası olsaydı coktan kapıyı gosterirdi. K.v sine ya kızına soyle duzgun otursun yada ben kendi evime cıkıyoruz. Bu arada durumum olmadığı için değil gercekten. Kayın. Vali'dem yalnız yasayamadıgı için. Ve eşim annesini yalnız bırakamadıgı için o evdeyim. Bunu boyle bilip kabul ettim. Ama gorumcemin bunları yapmasına degil. Ben bisey soylemiyorum diye bukadar haksızlık yapılırmı ki? İnsanın kendi fikri olmaz mı dur ben ne yapıyorum kendi evladıma sahip cıkayım onun temizlediği. Evi kirletmiyeym biraz toplu olayım demez mi? İla bunları yuzune karşı bben mi soylemeliyim.Saydığın şeylere sahip çıkan yok yapman gereken evden ayrılman ya da kapı kilitleyip pasıf olmaman ama kalkıpta eve gelmesin gibi bir haddınızde olamaz çünkü sızın evınız yok. Bu arada kardeşinin evide değil kv nın evi
Burda yukarıda gelmesın tarzı konuştuğun için ınsanlar sana kızıyor sadece bunun içinde değil. Bız sana pasıfsın diyoruz. Kapıyı gösteremezsın dıyoruz çünkü annesının evı bu bir gerçek lakın benım kıyafetlerımı ızınsız alan bırınede haddını bildiririm. Eve mi geldi kapımı kilitlerım çocuğun peşinden mi koşturmuyor sende koşturmayacaksın. Odana mı gırıyor hayır giremezsin burası benım odam benden izin alıcaksın diyeceksin yahu bunları demek niye zor. Ben olsam çat çat derim iç çamaşırı mı kullanılır cahil misin derim suratının ortasına kendine çamaşır alamayacak kadarsan ben sana alıyım derim yine yerin dibine sokarım. Sız bunları yapmıyorsunuz. Burda sıze gerçeklerı konuşanlara kızıyorsunuz. Yahu evınız yok çıkın kendı evınıze kızıda gelıp gıdıyor bak bahanende var tek değilsin dersın. Sen o evde kv yanında kocanla özelin var mı yok. Her şeyıne karışılır lafta dıyemezsın. Çekilir mi ? İstemiyorum diye cinnet geçircen çıkcan baş başa gerçek bir evliliğe başlıcan bu kadar basitEve gelmesin diyen varmı? Surekli bizde. Kalıp. Benim elbiseleri i giyip cocuguna bakmayıp. Butun evdeki dolapları eşyaları kırmasına bir ses cıkarmayıp. Bir insandan bahsetmiştim. Evime gelmesini nasıl engellerim diye acılan bir konu yok. Konuyu okudunuz. Mu? Surekli bizde kalıp kendi cocuguna bile sahip cıkmamasına eşim bir sey derse. Sinir grizp bayılmasın annesine surekli hakaret etmesine halıların kirleten dolapların kıran perdeleri kirleten bir cocugu olmasına ramen umursamazlık yapmasına kızıyorum ben. Yaşadığım evimde huzurum kalmadı artk. Bende farkındayım o evde onun da hakkı oldugunu bu yuzden. Bisey de diyemiyorum. Ama onları hep ben temizliyorum. Kendisi bir bardak bile kaldırmaz boyle bir insanın var oldduguna bende inanamıyorum. En azından kendi cocuguna sahip cıksn. Cunku benm yerimde baskası olsaydı coktan kapıyı gosterirdi. K.v sine ya kızına soyle duzgun otursun yada ben kendi evime cıkıyoruz. Bu arada durumum olmadığı için değil gercekten. Kayın. Vali'dem yalnız yasayamadıgı için. Ve eşim annesini yalnız bırakamadıgı için o evdeyim. Bunu boyle bilip kabul ettim. Ama gorumcemin bunları yapmasına degil. Ben bisey soylemiyorum diye bukadar haksızlık yapılırmı ki? İnsanın kendi fikri olmaz mı dur ben ne yapıyorum kendi evladıma sahip cıkayım onun temizlediği. Evi kirletmiyeym biraz toplu olayım demez mi? İla bunları yuzune karşı bben mi soylemeliyim.