Kesinlikle . Hatta son yasadıgım durumu burda tartıstık . Aradıgım ve verdıgım tek sey durustluk samımıyet.Benim de hiç arkadaşım yok ve bu tamamen benim suçum. Bence siz de kendinizle yüzleşin. Arkadaşı olmayan insanların kendinde problem vardır yoksa kimseye dünya topyekün artniyet beslemez. Bence kendinize özeleştiri yapıp yanlış yaptığınız yerleri tespit edin ve karakterinizde bi takım reformlar yapıb.
Boylede hayat mı gecerHıç ama hiç kimseye güvenemezsin, çok zor güvenebilecek dost bulmak, tam buldum dersin yanılır sin
Benim de hiç kalmadı. Sorun daima bizde mi canım ya? En sevdiklerim hep çıkar ilişkisinde oldu yada eşime sardı. Ne gelir elden? Artık tek arkadaşım annem kaldı. Hepsi bu...Benim de hiç arkadaşım yok ve bu tamamen benim suçum. Bence siz de kendinizle yüzleşin. Arkadaşı olmayan insanların kendinde problem vardır yoksa kimseye dünya topyekün artniyet beslemez. Bence kendinize özeleştiri yapıp yanlış yaptığınız yerleri tespit edin ve karakterinizde bi takım reformlar yapıb.
Eşine mi sardıBenim de hiç kalmadı. Sorun daima bizde mi canım ya? En sevdiklerim hep çıkar ilişkisinde oldu yada eşime sardı. Ne gelir elden? Artık tek arkadaşım annem kaldı. Hepsi bu...
Ne guzel bır bakış acısı. Gercekten de nıye rahatsızlık duyuyorum ki. Birisi bana yanlış yapıyor ustelik bambaska bır yuzu ile yaklasarak.. Bu kişi yanlış yaptı mesafe koydum bır oncekıde .. Hayatımda olduklarında ne kattı dersenız hıcbırsey huzursuzluk..Kendinizi neden affetmek zorundaymis etkisine sokuyorsunuz ki? Birisi size yanlis yapmis ve sizde herkesin yapmasi gerektigi gibi karsi tarafa mesafe koymussunuz. Boyle de devam ettirilmesi gerekir yaptigi sey hafife alinacak sey degil cunku.
Aynen öyle, etrafım insanlarla doluydu, telefonum hiç susmazdı. Sonra eşimle tanıştım. Herkes çekildi birer birer, kız erkek hepsi... Ben adım atayım dedim, geri toparladım derken baktım ki suyunu çıkarıyorlar, vazgeçtim hepsinden. Zaten okul bitmek üzere, yeni bi ülke, yeni bi çevre olacak bizim için, umarım eskisi gibi olmazlar. Çok özeniyorum kız kıza kahve içenlere, alışverişe çıkanlara. O derece artık...Eşine mi sardı
Hangi sebeple olursa oldun bır yanımız hep yalnız kalıyor .. Ama bahsettıgınız gıbı esınızle ılgılı yada cıkar vs gözeten bırilerıde varsın olmasın . Cunku bazı ınsanlar bızı cok yoruyor hayatı zorlastırıyor
Haklısınız. Sır da degıl ev içinde o kişi varken olan bır durum. Aksı halde cokta anlatacak derdım tasam yok şukurler olsun. Bebegım olmuyor onuda esımle bırlıkte aşmaya calışıyoruz ailemız dahı bılmez.. Ama açık arıyormus basıt bır durumu dahı sorun haline getırdı:) ustelik onunda hıc alakası yokknannem hep der kimseye anlatma derdini sirrini anlatir baskasina diye..gercekten benimde benimle birlikte aglayip gulecek icten bir dostum bile yok cok yanliz garip hissediyorum kendimi bazenleri..
Bunu cok sık duyuyorum. Herkes yalnız herkes dostlugun arkdaslığın özlemını cekıyorda boyle ınsanlar olacaksa olmasın temız bı yalnızlığımız oluversn dıyorum bazenAynen öyle, etrafım insanlarla doluydu, telefonum hiç susmazdı. Sonra eşimle tanıştım. Herkes çekildi birer birer, kız erkek hepsi... Ben adım atayım dedim, geri toparladım derken baktım ki suyunu çıkarıyorlar, vazgeçtim hepsinden. Zaten okul bitmek üzere, yeni bi ülke, yeni bi çevre olacak bizim için, umarım eskisi gibi olmazlar. Çok özeniyorum kız kıza kahve içenlere, alışverişe çıkanlara. O derece artık...
Samimiyet degılde durustluk her ilişkide olmalı haksızmıyım..En iyi arkadaslar okul yıllarından çıkar. Eğer ordada olamadıysa belli bir yaştan sonra edinilen arkadaslikta fazla samimiyet aramak sizi cogunlukla hayal kirikligina ugratır.
Öyle de güzel, böyle de güzelBunu cok sık duyuyorum. Herkes yalnız herkes dostlugun arkdaslığın özlemını cekıyorda boyle ınsanlar olacaksa olmasın temız bı yalnızlığımız oluversn dıyorum bazen
Belkide:)Öyle de güzel, böyle de güzelNe yapalım canım, belki ilerde güzel dostluklarımız olur. Belki de yalnızlığın dibindeki güzelliği buluruz. Belli mi olur? :)
resmi ol onunla o zaman demekki oyle bir huyu var evde olani disarda anlatan biri..Haklısınız. Sır da degıl ev içinde o kişi varken olan bır durum. Aksı halde cokta anlatacak derdım tasam yok şukurler olsun. Bebegım olmuyor onuda esımle bırlıkte aşmaya calışıyoruz ailemız dahı bılmez.. Ama açık arıyormus basıt bır durumu dahı sorun haline getırdı:) ustelik onunda hıc alakası yokkn
Hiç görüşmüyorum nasılsn ıyımısın okadarresmi ol onunla o zaman demekki oyle bir huyu var evde olani disarda anlatan biri..
Benim de cok yakın bir dostum vardıEşine mi sardı
Hangi sebeple olursa oldun bır yanımız hep yalnız kalıyor .. Ama bahsettıgınız gıbı esınızle ılgılı yada cıkar vs gözeten bırilerıde varsın olmasın . Cunku bazı ınsanlar bızı cok yoruyor hayatı zorlastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?