Hep boyle mı olacak:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar;
Su ara hayatımda sıkça yaşadığım bır durum var en son ki olaydada hepınızle hemfıkır olmustuk..
Köklu ilişkilerim dısında arkadaslık sorunu yaaıyorum mutlaka bırsey oluyor; esımın akrabasının esı bana kardes dost gıbı yaklaşmış benim yasadıgım bir problemı hıc tanımadıgı halde problem yasadıgım kişi ile konustu vs.. Benım evıme gelmiş yemegımı yemiş derdını gelmiş geçmişini anlatmıs ve evımden dısarıya laf goturmustu. Nedir yanı konustugumda amacıda yok ıkıyuzlulugunu yuzune vurdugumda pişkinnn bır şekilde kabul etmişti. An itibarı ıle ona deger vermiş olsamda bnm için bıtmıs oldu. Bırkac kez davet ettı aradı mesaj attı yok içim dogrulmadı ne gıttım ne de cagırdım aramadım bile.
Bu tip sorunlarla karsılaşıyorum ve artık cok uzuluyorum. Kime deger versem bır artnıyet cıkıyor neyseki yapılmaya calışılan kötuluklede yuzleşiyorum mutlaka önume çıkıyor. Cok yoruldum artık ve tabıkı siZlerle paylaşmak istedim

Benim de hiç arkadaşım yok ve bu tamamen benim suçum. Bence siz de kendinizle yüzleşin. Arkadaşı olmayan insanların kendinde problem vardır yoksa kimseye dünya topyekün artniyet beslemez. Bence kendinize özeleştiri yapıp yanlış yaptığınız yerleri tespit edin ve karakterinizde bi takım reformlar yapıb.

Kesinlikle . Hatta son yasadıgım durumu burda tartıstık . Aradıgım ve verdıgım tek sey durustluk samımıyet.
5 kişilik bır grubuzve cok yakın dostlarız. Yıllarımız gectı gecıyor ama hayatımıza yenı ınsan hıcmı dahıl etmıcem. Cok cabuk soğuyorum en temel sorun bu ama evımın içindekı lafı baskasına anlatmanın acıklamasınıda yapamayınca ne bıleyım guvenım ıyıce sarsıldı

Hıç ama hiç kimseye güvenemezsin, çok zor güvenebilecek dost bulmak, tam buldum dersin yanılır sin

Hıç ama hiç kimseye güvenemezsin, çok zor güvenebilecek dost bulmak, tam buldum dersin yanılır sin
Boylede hayat mı gecer bı kaos ortamı yaratmadan rahat edemıyor mu ınsanlar

Benim de hiç kalmadı. Sorun daima bizde mi canım ya? En sevdiklerim hep çıkar ilişkisinde oldu yada eşime sardı. Ne gelir elden? Artık tek arkadaşım annem kaldı. Hepsi bu...

Kendinizi neden affetmek zorundaymis etkisine sokuyorsunuz ki? Birisi size yanlis yapmis ve sizde herkesin yapmasi gerektigi gibi karsi tarafa mesafe koymussunuz. Boyle de devam ettirilmesi gerekir yaptigi sey hafife alinacak sey degil cunku.

Benim de hiç kalmadı. Sorun daima bizde mi canım ya? En sevdiklerim hep çıkar ilişkisinde oldu yada eşime sardı. Ne gelir elden? Artık tek arkadaşım annem kaldı. Hepsi bu...
Eşine mi sardı
Hangi sebeple olursa oldun bır yanımız hep yalnız kalıyor .. Ama bahsettıgınız gıbı esınızle ılgılı yada cıkar vs gözeten bırilerıde varsın olmasın . Cunku bazı ınsanlar bızı cok yoruyor hayatı zorlastırıyor

annem hep der kimseye anlatma derdini sirrini anlatir baskasina diye..gercekten benimde benimle birlikte aglayip gulecek icten bir dostum bile yok cok yanliz garip hissediyorum kendimi bazenleri..

Kendinizi neden affetmek zorundaymis etkisine sokuyorsunuz ki? Birisi size yanlis yapmis ve sizde herkesin yapmasi gerektigi gibi karsi tarafa mesafe koymussunuz. Boyle de devam ettirilmesi gerekir yaptigi sey hafife alinacak sey degil cunku.
Ne guzel bır bakış acısı. Gercekten de nıye rahatsızlık duyuyorum ki. Birisi bana yanlış yapıyor ustelik bambaska bır yuzu ile yaklasarak.. Bu kişi yanlış yaptı mesafe koydum bır oncekıde .. Hayatımda olduklarında ne kattı dersenız hıcbırsey huzursuzluk..

Aynen öyle, etrafım insanlarla doluydu, telefonum hiç susmazdı. Sonra eşimle tanıştım. Herkes çekildi birer birer, kız erkek hepsi... Ben adım atayım dedim, geri toparladım derken baktım ki suyunu çıkarıyorlar, vazgeçtim hepsinden. Zaten okul bitmek üzere, yeni bi ülke, yeni bi çevre olacak bizim için, umarım eskisi gibi olmazlar. Çok özeniyorum kız kıza kahve içenlere, alışverişe çıkanlara. O derece artık...

annem hep der kimseye anlatma derdini sirrini anlatir baskasina diye..gercekten benimde benimle birlikte aglayip gulecek icten bir dostum bile yok cok yanliz garip hissediyorum kendimi bazenleri..
Haklısınız. Sır da degıl ev içinde o kişi varken olan bır durum. Aksı halde cokta anlatacak derdım tasam yok şukurler olsun. Bebegım olmuyor onuda esımle bırlıkte aşmaya calışıyoruz ailemız dahı bılmez.. Ama açık arıyormus basıt bır durumu dahı sorun haline getırdı:) ustelik onunda hıc alakası yokkn

En iyi arkadaslar okul yıllarından çıkar. Eğer ordada olamadıysa belli bir yaştan sonra edinilen arkadaslikta fazla samimiyet aramak sizi cogunlukla hayal kirikligina ugratır.

Bunu cok sık duyuyorum. Herkes yalnız herkes dostlugun arkdaslığın özlemını cekıyorda boyle ınsanlar olacaksa olmasın temız bı yalnızlığımız oluversn dıyorum bazen

En iyi arkadaslar okul yıllarından çıkar. Eğer ordada olamadıysa belli bir yaştan sonra edinilen arkadaslikta fazla samimiyet aramak sizi cogunlukla hayal kirikligina ugratır.
Samimiyet degılde durustluk her ilişkide olmalı haksızmıyım..

Bunu cok sık duyuyorum. Herkes yalnız herkes dostlugun arkdaslığın özlemını cekıyorda boyle ınsanlar olacaksa olmasın temız bı yalnızlığımız oluversn dıyorum bazen
Öyle de güzel, böyle de güzel Ne yapalım canım, belki ilerde güzel dostluklarımız olur. Belki de yalnızlığın dibindeki güzelliği buluruz. Belli mi olur? :)

resmi ol onunla o zaman demekki oyle bir huyu var evde olani disarda anlatan biri..

Benim de cok yakın bir dostum vardı
Yaklasık 20 senelik
Eşimle tanısmak kendini göstermek için delirdi resmen
Bikere bize geldi eşimin geleceği saatte üstünü değişti
Vucut spreyi sıktı kendine
Makyaj falan yaptı
Cocuklugundan beri zaten sürekli kendini bişrleri e begendirme derdindeydi
Eşimle onları hiç bi araya getirmedim ve kız arkadasım buna cok üzüldüğünü sog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…