- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Slm hanımlar yine eşimle tartıştık ama artık bıktım inanın normalde süper bi insan ev işi yapar hiç bişeyi me karışmaz ama işin içine arkadaş veya aile girince Adam onlara toz kondurmaz bende dayanmam o ne derse karşılığında susmam ve cevabını veririm gelelim bugün kü konuya bi arkadaşı kamu dan istifa etti uzun süre önce eşim yardımcı oldu özel sektörde işe girdi maaşı iyi diye sonra bu işi yapamadı kovuldu bi daha eşim yardımcı oldu başka firmaya girdi ordan da kovuldu sonra kendi iş buldu orda çalışıyo ve eşime seni görmeye gelicem demiş aramızda 6 saat var bende dedim neye geliyo eşimde diyo beni özlemiş dedim niye bu kış günü geliyo madem bunda bi iş var kesin eşimde dedi ki yeni işinden ayrılır belki beni işe koy der bende kızdım dedim bıktık artık onun işinden o kovulsun sen bul dedim eşimde kankam o benim o bana değer veriyor falan bende dedim ki doğru öok değer veriyor aramaz sormaz sadece arar işten kovuldum der o değil diğer arkadaşlarında hep iyi niyetini su istimal ediyor dedim Ada'm birden çıldırdı kankama öyle diyemezsin falan bağırdı bana bende dedim deli misin niye bağırıyorsun diyo beni delirttin dedim bugün olmazsa yarın senden ayrılıcam arkadaşı için bana hakaret eden Ada'mla işim olmaz ay bide üste çıktı sen hep böylesin de işime karışma arkadaşlarıma karışma vs vs öyle baya tartıştık gitti uyudu şimdi bende bebeğimi uyutuyorum başka odada uzun oldu kusura bakmayın ama bu evlilik böyle Nasıl devam eder arkadaşlar bi akıl verin ayrılmak çözüm mü sizce