• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böylemi devam edecek

Sizin gibilere bulmuşta bunuyor derler.
Sizin rahatınız yerınde adam kankasına iş bullursa bulsun. Sen neden karışıyorsun kı taş atıyosunda kolunmu yoruluyor :KK51:
Konu sadece arkadaşına iş bulması değil ki arkadaşlarının eşimi kullanması bir arkadaşı olsa iyi diğer iş arkadaşlarıda öyle 3 yıllık evliyim arkadaşları ve aile konusundan bıktım artık a

Saçmalamışsın
Sakinleşsin de konuşun barışın
Sana ne zararı var anlamadım
Bana zararı yok doğru ama kocamı kullanmalarıdır sinir oldum bende Ada'm daha önce de tatil köyünden bi yazlık ayarla tatile gelcez dedi eşimin annesi 3 gün gidip ona ev aramış bulmuş komisyon vermiş sonra bey efendi aradı biz evde kalmıyıcaz otel ayarladık ama eşim akıllanmıyor

manevi destek veriyo sonucta ne olursa olsun onun arkadaşı isterse 10 kere atılsın işten yardım edebiliyosa eşin ne zararı var ki iş bulmakta.. abartı tepki vermişsin
sorun sadece iş bulması değil eşimin arkadaşlarına çok değer vermesi ama onlar öyle değil onların önceliği eşleri çocukları benim eşim in önceliği işi arkadaşları bide en kötü huyu hiç kimseye asla hayır diyemez Ada'm diyo beraber tatile gidelim mahalleden bi Ada'm bende eşimle yanlız gitmek istiyorum Ada'ma diyemiyo ki biz ailecek gidicez diye en basit örneği bu yani herşeyde aynı

Konu sadece arkadaşına iş bulması değil ki arkadaşlarının eşimi kullanması bir arkadaşı olsa iyi diğer iş arkadaşlarıda öyle 3 yıllık evliyim arkadaşları ve aile konusundan bıktım artık a
Oda kendını kullandırtmasın boşver arkdaş konusunu.
Ailesi konusundada yorum yapma bende 3,5 yıllık evlıyım. Şuan ailesiyle ben konuşmuyorum. Ağzımı açıpta senın annen şöyle böyle demem. Kızmaktada haklı. Ailesi sonuçta . Sen kendı ailene laf söylettırebılırmısın?

sorun sadece iş bulması değil eşimin arkadaşlarına çok değer vermesi ama onlar öyle değil onların önceliği eşleri çocukları benim eşim in önceliği işi arkadaşları bide en kötü huyu hiç kimseye asla hayır diyemez Ada'm diyo beraber tatile gidelim mahalleden bi Ada'm bende eşimle yanlız gitmek istiyorum Ada'ma diyemiyo ki biz ailecek gidicez diye en basit örneği bu yani herşeyde aynı
eşin kimseyi kıramıyo ve çok iyi niyetli anlaşılan. ama bunun için boşanmayı düşünmen çok saçma.. gelen gideni aratacaktır elbet. tek kötü huyu bu ise bol bol şükür namazı kıl :)

Insan siser ama bak bu dogru, esin isci bulma kurumu mu? Bir de farkinda degil sanirim kendisi referans oluyor adami bir ise yerlestiriyor ama adam tutunamayip kovulunca esinin de itibarina leke gelir,ona ne yani gitsin kendi kendini rezil etsin
Madem esin cok hassas bu adamla ilgili bosver karisma soyleyecegini soylemissin uzatma daha fazla ki huzurun bozulmasin

Sen neden karışıyorsun arkadasına bosver iyiyse iyi, kötüyse kötü... Sen üzerine gittikçe o da zıtlaşacaktır

Oda kendını kullandırtmasın boşver arkdaş konusunu.
Ailesi konusundada yorum yapma bende 3,5 yıllık evlıyım. Şuan ailesiyle ben konuşmuyorum. Ağzımı açıpta senın annen şöyle böyle demem. Kızmaktada haklı. Ailesi sonuçta . Sen kendı ailene laf söylettırebılırmısın?
annesi bizim eve gelmişti annem ve babam da onun annesi yüzünden hafif tartıştı sonra gitmiş eşime demiş ay kocası kalktı eşini dövdü diye ya annesi o kadar yalancı bir kadın ki eşimde dün bu konuyu söyledi bende annen yalan söylüyor babam anneme tokat dahi atmadı annen iftira atıyor Allah korkusu yokmu dedim bu sadece küçük bi kısmı annesi kara bulut gibi kendisi başka şehirde olsa da gölgesi iftiraları hep üzerimizde

annesi bizim eve gelmişti annem ve babam da onun annesi yüzünden hafif tartıştı sonra gitmiş eşime demiş ay kocası kalktı eşini dövdü diye ya annesi o kadar yalancı bir kadın ki eşimde dün bu konuyu söyledi bende annen yalan söylüyor babam anneme tokat dahi atmadı annen iftira atıyor Allah korkusu yokmu dedim bu sadece küçük bi kısmı annesi kara bulut gibi kendisi başka şehirde olsa da gölgesi iftiraları hep üzerimizde
Benım kv de bana ıftıra attı daha geçen. Dukkanımın onunden geçiyodu onu görur görmez kafamı egdım ve işime baktım. Eşime demiş ki karın benı görunce sınsı sınsı gülüp baktı demiş. Bende eşime dedim ki evet sinsi sinsi bakıp ohhh oğlunu elinden aldım çatlada patla dedim dedim . Baya güldük.
Onun yuzunden kendı huzurunu bozma boşver. Ne derse desın eşin biliyor , ailen biliyor yetmez mi?

Slm hanımlar yine eşimle tartıştık ama artık bıktım inanın normalde süper bi insan ev işi yapar hiç bişeyi me karışmaz ama işin içine arkadaş veya aile girince Adam onlara toz kondurmaz bende dayanmam o ne derse karşılığında susmam ve cevabını veririm gelelim bugün kü konuya bi arkadaşı kamu dan istifa etti uzun süre önce eşim yardımcı oldu özel sektörde işe girdi maaşı iyi diye sonra bu işi yapamadı kovuldu bi daha eşim yardımcı oldu başka firmaya girdi ordan da kovuldu sonra kendi iş buldu orda çalışıyo ve eşime seni görmeye gelicem demiş aramızda 6 saat var bende dedim neye geliyo eşimde diyo beni özlemiş dedim niye bu kış günü geliyo madem bunda bi iş var kesin eşimde dedi ki yeni işinden ayrılır belki beni işe koy der bende kızdım dedim bıktık artık onun işinden o kovulsun sen bul dedim eşimde kankam o benim o bana değer veriyor falan bende dedim ki doğru öok değer veriyor aramaz sormaz sadece arar işten kovuldum der o değil diğer arkadaşlarında hep iyi niyetini su istimal ediyor dedim Ada'm birden çıldırdı kankama öyle diyemezsin falan bağırdı bana bende dedim deli misin niye bağırıyorsun diyo beni delirttin dedim bugün olmazsa yarın senden ayrılıcam arkadaşı için bana hakaret eden Ada'mla işim olmaz ay bide üste çıktı sen hep böylesin de işime karışma arkadaşlarıma karışma vs vs öyle baya tartıştık gitti uyudu şimdi bende bebeğimi uyutuyorum başka odada uzun oldu kusura bakmayın ama bu evlilik böyle Nasıl devam eder arkadaşlar bi akıl verin ayrılmak çözüm mü sizce

Anlamadım ki neden siz mudahil oldunuz ?
Bırakın ne yaparsa yapsın,
Size ucu dokunuyor mu ?alan memnun satan memnun,
Eğer birşeylerin ters olduğunu anlayacaksa bunu yaşayarak görsün ,
Sırf arkadaşını işe sokuyor diye tartışma ortamı yaratmanız ve sonucu boşanmaya getirmeniz mantıksız,

Çok kavga edenler geç duruluyor
Az kavga edenler erkenden sıkılıyor.
Bir şey yok bence bunda salın adamı biraz.

Benım kv de bana ıftıra attı daha geçen. Dukkanımın onunden geçiyodu onu görur görmez kafamı egdım ve işime baktım. Eşime demiş ki karın benı görunce sınsı sınsı gülüp baktı demiş. Bende eşime dedim ki evet sinsi sinsi bakıp ohhh oğlunu elinden aldım çatlada patla dedim dedim . Baya güldük.
Onun yuzunden kendı huzurunu bozma boşver. Ne derse desın eşin biliyor , ailen biliyor yetmez mi?
[/QUOTE]
Haklısın aslında umursamamak lazım ama elimde saf gibi kim ne derse ona inanıyor bende sinir oluyorum aile konusunu hiç aylarca açmadım dün bi konusu geçti annesinin bana diyo sen herşeyde ailemi katıyorsun yani anlayacağın eşimde hemen annesi gibi uyduruyor

Arkadaşlar sorun sadece ona iş bulması değil...
o tek arkadaşına iş bulmadı zaten ,bir çok arkadaşına yardımcı oldu ! benim sorunum insanlar eşime değer vermese kullansa bile, insanları asla kırmaz !! ama ,benim kalbimi kolay kırabiliyor ..bana geri zekalı dedi! sırf ' üff arkadaşında habire kovulsun sen iş ara ' dediğim için. Ada'mda bi zahmet edip kendi arasın. internetten bile eşim arıyor ona iş ...oda çocuk değil ki mühendis.' kendi işini kendi bulsun' dedim .ayrıca tek bu değil ki insanlar için bana bağırabiliyor. demekki bana değer vermemiş ,bana öyle bi bağırdı ki kankam A öyle diyemezsin diye bende sinir oldum

Demek ki sen diğer insanlar gibi davranmıyorsun belki o yüzden bağırıyordur.
Karışmak bence yersiz olmuş. Neticede kocaman adam

ne demek karışmayacaksın?
iyi yaptın erkekler mankafadır nokta
konuşacaksın anlatacaksın görmediğini gözüne sokacaksın senden başka yari yok birde evladınız varmış Allah bağışlasın
boşanılmaz böyle bi konudan gerekirse özrünüzü dileyin ama söyledikleriniz için değil söyleme şekliniz için..
umarım o asalak arkadaş bozuntularından tez zamanda kurtulursunuz
insana insan gerek.

ne demek karışmayacaksın?
iyi yaptın erkekler mankafadır nokta
konuşacaksın anlatacaksın görmediğini gözüne sokacaksın senden başka yari yok birde evladınız varmış Allah bağışlasın
boşanılmaz böyle bi konudan gerekirse özrünüzü dileyin ama söyledikleriniz için değil söyleme şekliniz için..
umarım o asalak arkadaş bozuntularından tez zamanda kurtulursunuz
insana insan gerek.
Barışmadık o kızımla oynuyor ben de tlf la oynuyorum .. Valla benim eşim tam odun insanlara hemen inanıyor onun için asla kötü niyetli arkadaşı yoktur..sağol güzel dileğin için Amin Amin inşallah

Kocaman
Demek ki sen diğer insanlar gibi davranmıyorsun belki o yüzden bağırıyordur.
Karışmak bence yersiz olmuş. Neticede kocaman adam
Ada'm ama Nasıl bu kafayla mühendis olmuş bilmiyorum insanlara hemen inanıyor, insanlar da hep iyi niyetini su istimal ediyor

Hemen ayrılık düşünmenize şaşırdım açıkçası.keşke alttan alıp seni kullanıyor die üzülüyorum deyip bu şekilde devam edip açıklasaydınız mesafe koy filan die

Hemen ayrılık düşünmenize şaşırdım açıkçası.keşke alttan alıp seni kullanıyor die üzülüyorum deyip bu şekilde devam edip açıklasaydınız mesafe koy filan die
Evet biraz sert çıktım sanırım ama bağırarak söylemedim normal sakin bir şekilde aöa biraz ağır konuştum direk seni kullanıyor dedim oda bana bağırdı geri zekalı dedi bende arkadaşın için bağırabiliyosan bana bende senle devam edemem dedim sinir ediyor beni ona diyorum ki ben sinirliyken sus ama öyle iğneleyici lagları varki mesela sen çok bencilsin dedi egoistsin dedi

Back
X