hep bunalım hep bunalım.

neva84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
502
299
123
Bursa
merhaba kızlar
derdimi buraya yazmak istedim.32 yaşındayım ve bekarım.hiç evlenmedim.hayatıma hep saçma sapan karaktersiz erkekler girdi.belkide bunlar benim yaratımımdı bilemiyorum.biri beni terk edip evlendi.biri nişanlandı.meğer ikimiz bir arada götürmüş.kıza anlattım durumu ikimizde aldatıldık dedim.kız beni seçti ama dedi kabullendi.sosyal medyada boy boy resim paylaşmalar falan mutluluk pozları ikisindede gözüme sokar gibi.çok bunaldım artık.neden hep ben mutsuz oluyorum da o herifler mutlu mesut gününü gün edyior.ilahi adalet ne zaman tecelli edecek.isyan etmek istemiyorum ama rabbim neden bunu reva görüyor bana.
anlatmak içimi dökmek istedim sizlere.çünkü öyle güzel fikirler çıkıyor ki burdan. rahatlıyorum.
şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Aldatan arkadaş için bir şey demeyeceğim ama terk eden neden terk etti ?

Boşver elbette seni hakedeni bulacaksın,demekki doğru kişiyle tanışmanın daha zamanı var.erkek milleti değilmi sadık kalanı bulmak çok zor

Aldatan arkadaş için bir şey demeyeceğim ama terk eden neden terk etti ?
o nunda mesajlarını yakalamıştım başka kızla.çok üzerine gittim sürekli sorguladım.huzursuzsun dedi bana terk etti.demekki sevmiyormus ne diyeyim.

o nunda mesajlarını yakalamıştım başka kızla.çok üzerine gittim sürekli sorguladım.huzursuzsun dedi bana terk etti.demekki sevmiyormus ne diyeyim.

Üzüldüm ama olaya olumlu tarafından bakın.
Bu insanlarla ciddi adımlar atıp ileride daha da mutsuz olabilirdiniz.Erken bitmesi iyi olmuş.

Sizi gerçekten hak eden birini bulursunuz,hemen ümitsizliğe kapılmayın.

herkesin yazgısı/zamanı farklı bu konuda rahatlatacak ne diyebilirim bilmiyorum. aldatılmak ta size reva değilmiş ki kurtulmuşsunuz. olumlu taraftan bakmak bazen zor oluyor ama her şeyin herkesin bir zamanı var buna inanıyorum. eşim evlenme niyetine girdikten 4 sene sonra bulmuş beni. bilseydim senin geleceğini bir 4 yıl daha beklerdim diyor ama o zamanlar bunalıma girmiş artık:) biraz tevekkül mü gerekiyor ne bilmiyorum. gönlünüzce olur inşallah.

Zor biliyorum ama isyan etmek en kolayı. Rabbim hepimizi ayrı şekilde imtihan ediyor,bol boş dua et.İnşallah seni hakeden biri çıkar karşına

amin inşallah.tevekkül gerekiyor.allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hamilenin duası kabul olurmuş.dua edin benim için.

Belki de kendinizi iyi tanımıyosunuz.
Oyüzden yanlış kişileri seçiyorsunuz.
Sizi birileriyle tanıştıracak kimse yok mu çevrenizde.
Bazen insanı arkadaşları daha iyi analiz edebiliyo çünkü

Belki de kendinizi iyi tanımıyosunuz.
Oyüzden yanlış kişileri seçiyorsunuz.
Sizi birileriyle tanıştıracak kimse yok mu çevrenizde.
Bazen insanı arkadaşları daha iyi analiz edebiliyo çünkü

yaa öyle bişey oluyor ki mesela birisi diyor tanıştıralım diye.tamam diyorum.hep bi aksilik çıkıyor görüşemiyorum.sonrada unutuluyo gidiyo işte.herkes işinde gücünde

yaa öyle bişey oluyor ki mesela birisi diyor tanıştıralım diye.tamam diyorum.hep bi aksilik çıkıyor görüşemiyorum.sonrada unutuluyo gidiyo işte.herkes işinde gücünde

Takip edin anacım sizde.
Burda bunalıma girip konu açmak yerine, araciları sıkboğaz edin bence :)

benim imtihanım hep aşk yönünden. rabbim başka dert vermesin inşallah.çok dualar ettim daha zamanı değil herhaldeki kabul olmuyor (
Canım benimde öyle oldu boşandı ben de şükret evlenip ayrılmak üstelik çocuk daha zor. Bak şuan Allaha şükür sınavın sonunda kafamdaki adam çıktı karşıma. Bu arada aynı yaştayız

Boy boy mutluluk resimleri olması mıtlu olduklarını göstermez ki canım. Sen onların gösterdiği kadar biliyorsun belki de mıtlu değiller boşuna kendini yıpratıyorsun. Sağlığına şükret ve güzel yaşamaya çalış :)

umarım.çok bunaldım artık.derdim evlenmek değil de ne bileyim hiçmi düzgün biri girmez insanın hayatına

cnm yalnız degılsıın.. bende 30 yasımdayım. karsıma duzgun bırı cıkmadı. ya saygısız oluyorlar ya da capkın. ben bıraktım aramayı zaten spora verdım kendımı :))) benı mutlu eden seylerı yapıyorum artık. kısmetındeyse zaten bızı bulacak tatlım sadece zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…