o nunda mesajlarını yakalamıştım başka kızla.çok üzerine gittim sürekli sorguladım.huzursuzsun dedi bana terk etti.demekki sevmiyormus ne diyeyim.Aldatan arkadaş için bir şey demeyeceğim ama terk eden neden terk etti ?
Boşver elbette seni hakedeni bulacaksın,demekki doğru kişiyle tanışmanın daha zamanı var.erkek milleti değilmi sadık kalanı bulmak çok zor
o nunda mesajlarını yakalamıştım başka kızla.çok üzerine gittim sürekli sorguladım.huzursuzsun dedi bana terk etti.demekki sevmiyormus ne diyeyim.
Düzgün insan diye bişey kaldımı artık kaldıysada çok nadirdir benceumarım.çok bunaldım artık.derdim evlenmek değil de ne bileyim hiçmi düzgün biri girmez insanın hayatına
Düzgün insan diye bişey kaldımı artık kaldıysada çok nadirdir bence
umutsuz da olmak istemiyorum.gelsin bulsun artık kimse beni
Adrese mi teslim , yoksa elden mi alirsiniz.
herkesin yazgısı/zamanı farklı bu konuda rahatlatacak ne diyebilirim bilmiyorum. aldatılmak ta size reva değilmiş ki kurtulmuşsunuz. olumlu taraftan bakmak bazen zor oluyor ama her şeyin herkesin bir zamanı var buna inanıyorum. eşim evlenme niyetine girdikten 4 sene sonra bulmuş beni. bilseydim senin geleceğini bir 4 yıl daha beklerdim diyor ama o zamanlar bunalıma girmiş artık:) biraz tevekkül mü gerekiyor ne bilmiyorum. gönlünüzce olur inşallah.
Zor biliyorum ama isyan etmek en kolayı. Rabbim hepimizi ayrı şekilde imtihan ediyor,bol boş dua et.İnşallah seni hakeden biri çıkar karşına
Belki de kendinizi iyi tanımıyosunuz.
Oyüzden yanlış kişileri seçiyorsunuz.
Sizi birileriyle tanıştıracak kimse yok mu çevrenizde.
Bazen insanı arkadaşları daha iyi analiz edebiliyo çünkü
yaa öyle bişey oluyor ki mesela birisi diyor tanıştıralım diye.tamam diyorum.hep bi aksilik çıkıyor görüşemiyorum.sonrada unutuluyo gidiyo işte.herkes işinde gücünde
Canım benimde öyle oldu boşandı ben de şükret evlenip ayrılmak üstelik çocuk daha zor. Bak şuan Allaha şükür sınavın sonunda kafamdaki adam çıktı karşıma. Bu arada aynı yaştayızbenim imtihanım hep aşk yönünden. rabbim başka dert vermesin inşallah.çok dualar ettim daha zamanı değil herhaldeki kabul olmuyor(
umarım.çok bunaldım artık.derdim evlenmek değil de ne bileyim hiçmi düzgün biri girmez insanın hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?