• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep bunalım hep bunalım.

bence bu insanlara sosyal medyadan napıyorlar ne paylaşmışlar diye bakmayı bırak, sen onların aklına gelmezken sen onları niye düşünüyorsun ki, kendi hayatına bak, işinde gücünde çalışkan yoğun adamlar bul bence...

asla üzülme kardeşim Rabbim sanada hayırlı bir eş nasip edecektir emin ol erkeklerin hepsi şerefsiz değil. illaki karşına iyi bir insan çıkacaktır :KK24:

Aldattığını bildigim biriyle boy boy resimlerim olmasını istemezdim şahsen. Boynuzları da cilalayıp çekilmek lazım sonuçta. Yani o kızın durumu özenilecek birşey degil. Olsun bir an önce olsun evet o kızında oldu yani marifet mi o şekilde. Ben de çok sorguluyorum belki sabırsız davranıyorum vs ama bazen de umursamamak lazım.

Kızlar tesekkur ederim hepinize morelım yerine geldi biraz olsun. Ne guzel tanımadıgınız biri icin kalkıp yorum yapıp guzel seyler soyluyorsunuz zaman ayırıyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Bu arada astroloji ve spiritüel. Enerjiyle ugrasan varmı. Dun dogum haritamı cikarttırdım uzman bır arkadaşa ve cok etkilendim.

Kızlar tesekkur ederim hepinize morelım yerine geldi biraz olsun. Ne guzel tanımadıgınız biri icin kalkıp yorum yapıp guzel seyler soyluyorsunuz zaman ayırıyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Bu arada astroloji ve spiritüel. Enerjiyle ugrasan varmı. Dun dogum haritamı cikarttırdım uzman bır arkadaşa ve cok etkilendim.

Yorumlayabiliyorum.

Nasil biraz acarmisiniz?
Benim de cok ilgimi cekiyor astoroloji haritalar...
Iliski analizi falan yapabiliyormusunuz:))?
İlişki analizi yapmıyorum yapılır tabiki de ben genel harita yorumu yapıyorum. İlişki analizinde çok fazla göstergeye bakmak gerek ha üstün körü bişeyler denir ama ne kadar doğru olur bilemem.

İlişki analizi yapmıyorum yapılır tabiki de ben genel harita yorumu yapıyorum. İlişki analizinde çok fazla göstergeye bakmak gerek ha üstün körü bişeyler denir ama ne kadar doğru olur bilemem.
Tesekkur ederim cvp verdiginiz icin:)
Oda guzelmis,genelde isterim valla:KK48:bunun icin ne lazim simdi?aa bide konuyu sabote etmiyim ben:KK51:konu sahibesi?

Back
X