- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 902
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Sosyal medyadan tanışmayarak mesela
Bu konu yine ayağa döner ben sana söyleyeyim
Çoğunluğu sosyal medya ilişkisiyse normaldir aranan tipler çok ama sadık düzgün gerçekten sevenlerde var genelleme yapamayız bu yüzden az çok anlarsın karşındaki kişinin niyetini ilk mesajlarda samimiyet kuruyorsa hemen canım cicim basarsın engeliBiliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
İster misin videoBu konu yine ayağa döner ben sana söyleyeyim
Teşekkür ederim ben yemiyorum artık fıstık ezmesiİster misin video
Çoğunluğu sosyal medya ilişkisiyse normaldir aranan tipler çok ama sadık düzgün gerçekten sevenlerde var genelleme yapamayız bu yüzden az çok anlarsın karşındaki kişinin niyetini ilk mesajlarda samimiyet kuruyorsa hemen canım cicim basarsın engeli
Tinder’da ne işiniz var evlilik dışı ilişkilere hoş bakmıyorsanız? Veya neden sosyal medyadan hep birilerini buluyorsunuz?
Hayır. Tinder date uygulamasıdır, sokaktaki çocuk bile bilir bunu, Tinder Avcısı diye filmi bile var; günübirlik ilişki isteyenler sıkça kullanır. Maklube yemek için mi eşleştiğinizi sanıyorsunuz?Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
Sen ne zaman pro oldun kızBu konu yine ayağa döner ben sana söyleyeyim
Teşekkür ederim bacımm geçen hafta sanırım emin değilimSen ne zaman pro oldun kızhayırlı olsun
Tinder yerine bumble geç :)Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?