• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep erkekler mi adim atmali...

handesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
147
13
28
Diğer
hanimlar merhaba dun aksam arkadaslarim bizde kaldilar esim sehir disindaydi is icin. iliskilerden konusuldu bunun sebebide aramizdan birisinin yarasi olmasi:( herkesin tabiki kendine has fikirleri var o ayri.. ama hep erkek mi aramali kadin hic arayamaz mi sevdigini soyleyemez mi.. kacan kovalanmak zorunda mi. ben evliyim oncesinde kacmak kovalamak felan hic yapamadim seviyosam seviyorum ozluyosam direk ararim belkide benimki yanlis bilemiyorum boyle yapmamin bana artilarida eksileride oldu zaman icinde ama kadin kendini agirdan satmali.!! modunada hic gecemedim kartlari hep acik oynama fikrini savundum. bi tartisma meydani yaptik bu konuda... egosu tavan yapar seversen senden kacar:) tabi ben evli oldugum icin benim fikirlerim bazen on planda bazende sevgililik halinde olmadigimdan baya geride kaliyor.. bende sizlerinde fikirlerini almak istedim mumkun olunca okutacagim "):46:

Slm, konun dert değilmiş ama yazmadan edemedim... Evet bence de ilk adımı erkekler atmalı çünkü anlamıyorlar diğer türlü.. Bencede kadın da seviyorsa söylemeli, koşulcaksa koşmalı peşinden ama şimdiye kadar böyle yapıp da başarılı olan kadın görmedim..yapı gereği kendileri de atılgan kadını basit gördükleri için ne kasar sevip, istese de ters tepiyor, ve ya egoları tavan yaptığı için havalara giriyorlar , kadınlar gibi bu kadında beni seviyormuş ben de onu severim zamanla demiyorlar çünkü bu kısım son sırada kalıyor ve son olarak zaten erkek birinden hoşlanıyor, seviyorsa mutlaka bi adım atıp belli ediyor etmiyorsa da pek birsey hissetmediği içindir..bu şıklar daha da çoğalabilir kadın için negatif anlamda...en güzeli ağırdan almalı..

Slm, konun dert değilmiş ama yazmadan edemedim... Evet bence de ilk adımı erkekler atmalı çünkü anlamıyorlar diğer türlü.. Bencede kadın da seviyorsa söylemeli, koşulcaksa koşmalı peşinden ama şimdiye kadar böyle yapıp da başarılı olan kadın görmedim..yapı gereği kendileri de atılgan kadını basit gördükleri için ne kasar sevip, istese de ters tepiyor, ve ya egoları tavan yaptığı için havalara giriyorlar , kadınlar gibi bu kadında beni seviyormuş ben de onu severim zamanla demiyorlar çünkü bu kısım son sırada kalıyor ve son olarak zaten erkek birinden hoşlanıyor, seviyorsa mutlaka bi adım atıp belli ediyor etmiyorsa da pek birsey hissetmediği içindir..bu şıklar daha da çoğalabilir kadın için negatif anlamda...en güzeli ağırdan almalı..

basarili olan benim bu konuda diye dusunuyorum cunku hep dedigim gibi davrandim ama yazdigim gibi artilari eksileri hep oldu karsi tarafin egosu tatmin oluyo belki nasil desem elimin altinda zaten dusuncesine girebiliyorlar ama fazla gururda bana o samimiyeti azaltiyor gibi geliyo. benim aslinda tam demek istedigim sizin su cumlenizde adim atiyor diyelim benim dedigim ilk adim atildi adam zaten ilk adimi attiktan sonrasini cok tartip bicmek bana mantiksiz geliyor agirdan alsan bunalirlar ustune dussen bunalirlar :52: bu mesajlari aynen okutacagim bu arada:16:

Hep erkek aricak diye bisey yok..
mesela ben nisanlimla sevgili oldugumuz donemdede
Simdide , Özlediysem ararim.
Sevgimi dile getirmek istediysem ararim.
tartisak bile haksiz veya hakli oldugumdada ararim.
bende kartlari acik oynarim herzaman.
En iyiside bu galiba..
ya egosu tavan yaparmi yapmazmi umrumda degil
Sonucta biz bayanlar nekadar ilgi bekliyosak
sevdigimiz erkekte bekliyo
Seviyosam , sevdigimi oan soylemek istiyosam ararim soylerim:)

Hep erkek aricak diye bisey yok..
mesela ben nisanlimla sevgili oldugumuz donemdede
Simdide , Özlediysem ararim.
Sevgimi dile getirmek istediysem ararim.
tartisak bile haksiz veya hakli oldugumdada ararim.
bende kartlari acik oynarim herzaman.
En iyiside bu galiba..
ya egosu tavan yaparmi yapmazmi umrumda degil
Sonucta biz bayanlar nekadar ilgi bekliyosak
sevdigimiz erkekte bekliyo
Seviyosam , sevdigimi oan soylemek istiyosam ararim soylerim:)
bende boyleydimm hic umrumdada olmazdi. gerci bu durumda biraz karsi taraf kaciyo konumuna geliyo ama ben icimden geleni yapmis oluyorum en azindan diye dusunuyordum

Ben bugüne kadar hiç adım atmadım. Yani ne uzun ilişkimde ne de kısa olanlarda. Sürekli karşı taraftan bekledim, inadımdan 2 gün yazmadığım bile olmuştur meraktan ölsemde. Yada hatalı olayım yine aramam. Kaç kere uzun ilişkimde (gerçi uzun dediğim 7 ay) ben hatalı olurdum o arardı üstüne yine ben üste çıkardım. Hep böyle oldu bu. En ufak hatasında da rest çekerim birde, sen olmasan nolur, ben kendime yeterim havaları. Ve sonuç olarakta aldatıldım :25: Yinede bana en çok tahammül eden erkek o oldu. Gerçi işin garip tarafı hala arar ben yine terslerim, yine arar. Böyle aptalca sonuçlar oldu yani. O yüzden hep imrenirim o sevdiği adamların peşinden gidebilenlere, sabırlı olanlara, özlediğinde arayabilenlere. Benim karakterimden sanırım yapamıyorum. Ama beceremesemde şahsi fikrim ille ilk adımı erkek atmamalı, kadında sevdiğini söyleyip, arayabilmeli.. Bende yapabilsem keşke. Ah şu gereksiz gurur. Boğuveresim geliyo bazen kendimi :5:

Son düzenleme:
hanimlar merhaba dun aksam arkadaslarim bizde kaldilar esim sehir disindaydi is icin. iliskilerden konusuldu bunun sebebide aramizdan birisinin yarasi olmasi:( herkesin tabiki kendine has fikirleri var o ayri.. ama hep erkek mi aramali kadin hic arayamaz mi sevdigini soyleyemez mi.. kacan kovalanmak zorunda mi. ben evliyim oncesinde kacmak kovalamak felan hic yapamadim seviyosam seviyorum ozluyosam direk ararim belkide benimki yanlis bilemiyorum boyle yapmamin bana artilarida eksileride oldu zaman icinde ama kadin kendini agirdan satmali.!! modunada hic gecemedim kartlari hep acik oynama fikrini savundum. bi tartisma meydani yaptik bu konuda... egosu tavan yapar seversen senden kacar:) tabi ben evli oldugum icin benim fikirlerim bazen on planda bazende sevgililik halinde olmadigimdan baya geride kaliyor.. bende sizlerinde fikirlerini almak istedim mumkun olunca okutacagim "):46:

7 yıl önce ilk adımı attım eşime. Hiç de ego falan düşünmedim valla. Ya şimdi ya hiç dedim. O beni görmemişti bile. Kendimi göstermek zorundaydım ve açıldım daha doğrusu açtım diyelim. tanışıp bi şekilde ortam ayarladım içmeye gittik sarhoş oldum ve çaaat öpüşmeyle başladık :31:Burayı çok kısa anlattım da cidden öyle çabuk gelişmedi romatikti :)))) Bu arada ben de sevgili olaylarına uzağım uzun zamandır yorumlarım ne kadar geçerli olur bilemem. Fazla entrika da çevirmedim. Söyledim ilk sevdiğimi hissettiğimde. O söylesin diye de beklemedim. Belki de onun egolarının tavan yapmicağını hissetmişimdir. Onun ancak bu şekilde daha kolay açılacağını hissetmişimdir. Ben de senin gibi düşünüyorum yani.

Bu arada eşimle evlenmeden hemen önce uzun bir ayrılık yaşamıştık. O arada da sevgilim oldu:9: Onda da ilk adımı ben atmıştım. Kısa süreli ama tatlı bir ilişkiydi. Sonra sevmediğimi hissedip yine ben ayrılmıştım. Onun da egosu tavan yapmamıştı. Hatta ikide bir ne kadar komplekssiz olduğuma şaşırıyordu :51:

tamda bu konudan sebeb ablama kızdım az evvel. dedımki sen ne demeye adım atıosun
halbukı de kızcagız gercektende yalnıslıkla facede falancaya gonderecegı mesajı sohbetten ona yolladı
banada oluo arada o yalnıs atıorum
neysekı kısa keseyım cok kızdım
kızıorumm sevemıorum ben kızlar ugrassın ıstemıorm erkek cabalıycak ılla

tek tek alinti yapmadim cok tatlisiniz benim gibi dusunen ve yapanlar olmasi beni cok mutlu etti kendimi gurursuz gormeye baslamistim

bu tamamen karşınızdaki erkeğe bağlı
özgüveni düşük veya çekingen utangaç bir erkeğe açılabilirsiniz
size açılması için cesaret verebilirsiniz

ama özgüveni yüksek havalı bir tipe ilk adımı atan siz olursanız havanızı alırsınız
çünkü adım atmak istese zaten atar atmıyorsa ilgilenmiyordur
kendinizi küçük düşürmeye gerek yok

7 yıl önce ilk adımı attım eşime. Hiç de ego falan düşünmedim valla. Ya şimdi ya hiç dedim. O beni görmemişti bile. Kendimi göstermek zorundaydım ve açıldım daha doğrusu açtım diyelim. Fazla entrika da çevirmedim. Söyledim ilk sevdiğimi hissettiğimde. O söylesin diye de beklemedim. Belki de onun egolarının tavan yapmicağını hissetmişimdir. Onun ancak bu şekilde daha kolay açılacağını hissetmişimdir. Ben de senin gibi düşünüyorum yani.

Aynen bu kısımları bende anlattığın gibi yaşadım :1: Bence de ilk adımı erkekten beklemek anlamsız.. Ben dobra bir insanımdır, sevgimi de nefretimi de asla saklayamam içimde tutamam.. İlk Sevdiğimi söyleyen de bendim.. Hiçte pişman değilim.. Çoğu kızın yapmaya cesaret edemeyeceği birşeyi yaptım, ve iyiki yapmışım.. :34:

Kadın peşinden koşturmalı 2 gün boyunca yazmamalı özlediğinde söylememli demiyorum ama buzamanda gerek kendi yaşadıklarımdan gerek çevremdeki insanların yaşadıklarından yola çıkarak şunu söyleyebilirim kadını çok sevip az anlamak erkeği çok anlayıp az sevmek yada sevdiğini az belli etmek lazım erkek egosu gerçekten çok ilginç erkeğe ben cepteyim imajı verdiğin zaman saygı görmüyorsun değer vermiyor . Hemen elde edilen şeyin ne değeri olur ki bu her konuda böyledir ve biz insandan bahsediyoruz.
Cisim bile böyledir altın pırlanta kıymetlidir ve zor elde edilir . Burda erkeği süründürüp peşimizde koşturmaktan bahsetmiyorum .
Ama ilk adımı kadın atmamalı bence . 10 kere seviyorum diyorsa 1 kere seviyorum denilmeli hayat tecrübesi...

Son düzenleyen: Moderatör:
hiiiiç stratejik davranmadım, makına degılımkı şöyle olursa boyle olur gıbı kuralı olsun aşkın, adı uzerınde aşk....bende ınsanım ve duygularım var..oldugu gıbı yasadım..
sevıyorsam soylerım, ıstıyorsam operım,ozluyorsam ararım,hissettiğimi yasarım, karsımdakının ne yaptıgının onemı yok, benım askı nasıl yasadıgım ne ne bekledıgımle alakalıydı bu..herkesın sevme seklı farklıdır..

esıme kalsa evlenene kadar elımı tutamazdı, bende düşme bahanesıyle bı tuttum elını tam 6 ay sonra, bıdahada bırakmadım( eee tak demıstı artık):27:

bi aksamda goturdum bara ıcırdım ıcırdım....................kendınden gecırdım:52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
çok acayip bir zamanlamayla bu konunun açıldığını gördüm, isabet oldu benim için :)

ben evli değilim, ilişki başlangıcı için adım atmak konusunda fikrim şimdiye kadar hep "aman cool ol" dan yanaydı, hep de öyle yaptım. hiç adım atmadım karizmayı bozmayayım diye ama baktım ele hiçbir şey geçmiyor. şimdi yeni biriyle aramızda bir şeyler olmaya çalışıyor gibi :1: bu defa eskisi gibi yapmadım, direkt söylüyorum, ya da davet ediyorum dışarı filan. kendime şaşırdım son birkaç haftadır. ama galiba olması gereken de bu biraz. gerçi hala emin değilim iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum ama öyle denedik biraz da böyle deneyelim bakalım :)

9 yıl önce hoşlandığımı sölemeseydim ilk adımı ben atmasaydım şuanda evli olmazdım heralde :9: hiç cekinmem seviyosam söylerim istemezse kendi bilir hayat karşı tarafı bekliyecek kadar uzun değil :ssz:

9 yıl önce hoşlandığımı sölemeseydim ilk adımı ben atmasaydım şuanda evli olmazdım heralde :9: hiç cekinmem seviyosam söylerim istemezse kendi bilir hayat karşı tarafı bekliyecek kadar uzun değil :ssz:

Darısı başıma diyorum:ssz::1:
Severken utanmiyorsak söylerken de utanmamaliyiz bence.
Size mutluluklar diliyorum:16:

İlişki varsa ortada hesaplara girmem ben.
Sen şu kadar aradin, ben bu kadar aradım hesaplarına girmem, girilsin de istemem.
Burnu surtmek ayrı şey ama bazen hatali olunmasa da Özür dinlenmesi taraftariyim. Bazen ama ve nadir şekilde.
Ayrica kaçan kovalanir olayi da bana cok ters kimseyi kovalayamam da kacamam da zaten, ruhum daralir iki durumda da.:31:

Neyleyim ben adım atmadıkça benim için kılını kıpırdatmayacak erkeği :26:

bence evet ERKEĞE girişkenlik KADIN a da oturaklılık yakıştığını düşünüyorum. ancak artık ben sen değil biz olduktan sonra kimin adım attığının önemi kalmaz ;)

Konuda sorulan ilk adimi atmak degil, iliski basladiktan sonraki tutum sanirim. Ona gore yanitlayacagim..

Bir iliski basladiktan sonra kadinin erkek arkadasini hic arayip sormamasini, umrunda degilmis gibi davranmasini anlamiyorum. Iliski iki kisilik yasaniyor. Flort zamaninda kacan kovalayan olayi oluyor, cok da tatli oluyor ama iliski basladiginda bu oyun artik bitmeli. Hem sevgili statusune gecip, hem de hala “umrumda degilsin” mesaji verildiginde bu karsi tarafi negative etkiliyor. Iliski, iliski olmaktan cikip zoraki muhabbete donusuyor. Herkes kacan kovalanir sozunu benimsemiste, fazla naz asik usandirir sozunu kavrayamamis henuz.

Normal davranin. Onlar da insan.. Siz size nasil davranilmasini istiyorsaniz, onlara da ayni ozeni gosterin.

Simdi adim atmak derken ilk adim mi?konu oraya donmus sanki.ilk adim yani erkege gidip de ilan i ask etmekse ben de yapamam.her ne kadar cagdas dusunen biri dahi olsam bu konuda tabularim var.belki de bizim zamanimizda oyleydi.simdi yirmili yaslarda olsam belki farkli dusunurum ama su an 33 teyim ve ilk adim beni bozar diyorum:)iliskide arama sirasi acisindan da tadi ve kararinda olursa her sey iki taraf da.kendini biliyorsa ego da gurur da yapacak bir sey yok.sevgi dogal halinde yasanirsa sevgidir.

Back
X