tam da şuan yaşadığım duygular ya da ben.otuz küsüründe biri için aslında daha zor açılmak, çabalamak,sabır göstermek.
ama karşımdakini anlama çabasındayım belki de kazanma,belki de hiç bir şekilde aradığı insanı bulamamış birinin bulduğunu
düşündüğü için kanaat etmesi.artı ne derseniz deyin.hiç pişman olmadım duygularımı ifade ederken, çoğu kadının düşündüğü gibi
bir alçalma hadisesi olarak görmüyorum.fazla gurur abidesi görünümünde olmaya gerek yok.
şu zamanda kadın -erkek dengeleri öyle bir bozuldu ki.sadece adım atmak anlamında değil.eskiden erkekler kadınları yatağa atmak için kırk takla atarken günümüzde kadınlar tam da bu dediğimi yapar oldu.gerçekten değer verip güvenilecek adamlar da kadınlar gibi geri plana çekilip düşünme eğilimine girdiler.bu kadın param için mi, kariyerim için mi yoksa....vs başka bir şeyler yüzünden mi benimle birlikte ya da herkesin içinde olan o aldatma korkusu onları da sardı.çünkü, eskiden beri bilenen "erkek aldatır" replikleri büyük bir değişime uğradı.her erkek gibi artık her kadın da aldatabilecek konuma geldi.işte erkeklerin de geri planda kalma sebepleri bunlar.
başka başka sebeplerde var yine muhakkak.fakat ben, hiç bir zaman kadınım,geri planda kalmalıyım naraları atmadım.bana bir şey kazandırmayacak bu.gerçi kazanç ya da kayıp yine bu doğrultuda düşünene göre değişecektir elbet.ama çoğu erkek sanıldığı gibi artık
adım atan ya da duygularını açan yada ya da artık adına ne diyorsanız , bu tip kadınları " hafif kadın " olarak görmüyor.değerler o kadar değişti ki, kavramlar yön değiştirdi.eskilerde çok farklıydı elbet ama kadın erkek ilişkileri de bu denli değildi,altını çizmek lazım.