Hep idrar hissi

nlfrckrrr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
15
0
6
27
Merhabalar 7 haftalık hamileyim 2.gebeliğim ilkinde hiç böyle bir şey yoktu. Tuvaletten kalkmadan bile hala olduğunu hissediyorum ama yapamıyorum çokkk canımı sıkacak derecede bu durum.stat tahlili ve kültür verdim. İdrar tahlilinde hafif enfeksiyon dedi tek kullanımlık tozdan verdi içtim bu duruma fayda etmedi. Kültürde de bir şey çıkmadı sorun yok dediler. Kafayı yemek üzereyim. Allah aşkına durumu yaşayan var mı ben napayım üroloğa mi gideyim nasıl geçer bilmiyorum

Ben gebe değilim fakat bir devlet hastanesinde kültür testi verdim üreme çıkmadı yanlış antibiyotik yüzünden süründğm aylarca. Başka hastaneye gittim detaylı bakıldı ve neredeyse 100 bin üreme olmuş kültürde . O yüzden bence başka bir yerde daha kültür testi verin derim

Hamile değilim ama benzeri başıma geldi. Urologa gittim 2 kutu antibiyotik ile geçti. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz geçmiş olsun.

Sizde öyle damla gibi mi yapıyordunuz gece uyuyamıyorum bile sanki sıkıyorum kendimi tutmak için salsam kaçırcam gibi sürekli böyle bi his

Sizde öyle damla gibi mi yapıyordunuz gece uyuyamıyorum bile sanki sıkıyorum kendimi tutmak için salsam kaçırcam gibi sürekli böyle bi his
Evet kesik kesik yapıyordum çok su içsem dahi kesik kesik geliyodu. Dediğim gibi bakteri üremediğine emin olun çünkğ tedavi üreyen bakteriye göre düzenleniyor. Gerçi gebelikte antibiyotik kullanılır mı bilmiyorum onu doktorunuzla konuşursunuz

Tahlilde lokosit ++ mi cikti?

Doktorunuzla gorustunuz mu bu durumu? Bazen bebekler idrar torbasina baski yapacak bir bolgede buyuyebiliyorlar. Benim ikisi de idrar torbamin uzerinde gelismisti buyuyup yukari cikinca rahatlamistim, sizin de boyle olabilir. Gerci son haftalarda da idrar torbasina baski geri donuyor.

Son haftada ilk hamileliğimde de oldu ama bu kadar rahatsız edecek şekilde değil bu biraz sistite benziyor sadece yaparken yanma yok. Lökositte 5-6 çıkmıştı onun için tek kullanımlık ilaç verdi ama fayda etmedi

Sizi korkutmak istemem ama bence bunun peşini bırakmayın. Bu sık idrar hissi ve idrar yapamama basite alınacak bir şey değil. Rahimle alakalı kötü bir hastalığın da belirtisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…