- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Hyr doldurma deil onlari oraya birakirm bida almam saniyolarlar cnku kendi annelri oraya birakip bi kac kere kacti onlara gorunmeden o yuzdenÇok fazla müdahale ediyorsunuz.. yalana sürükler bu insanı. Çocuklar neden babanneye gidecekler diye ağlıyorlar ki? Doldurdunuz mu? Arkanızdan konuşmaları hoş değil ama sizin de eksiğiniz yokmuş gibi görünüyor..
Evet birakirm die istemiyolar kalmak ordaSiz üvey anne misiniz? Çocuklar babaanneye gidecekler die mi ağladılar? Yani istemiyorlar gitmeyi öyle mi?
Ben hizli yaziyorum. Okumaya calisin ben okudum kimileride okuyor yaniYazdığınızı dönüp bir okuyun, anlayabilirseniz ben de kendimi zorlayıp okuyup anlamaya çalışacam, söz...
Yani size tam güvenemiyorlar babannerine gitmek istememekten ziyade.. böyle düşündüren ne onı da düşünmek lazım. Yazınızdan biraz anlaşılıyor aslında.. 3 çocukla seni kimse kabul etmez işte kahrını bir ben çekiyorum gibi tehditvari konuşmalarınız çocuklarınıza kendini yük olarak hissettiriyor olabilir. Duymasalar da tavırlarınıza yansıyor olma ihtimali çok yüksek. Mecburiyetten yanınızda olan adam fırsatını buldu mu herşeyi yapar. Sizi tanımıyorum yanlış da düşünüyor olabilirim ama biraz daha ılımlı olsanız sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum. Karşınızda bizde böyle veya yapacaksn edeceksn diyen bir adam değil bir şekilde sizin de gönlünüzü yapmaya çalışan bir eş var. Yaşan söylemesi evet yanlış ama tavırlarınız çok sert.Evet birakirm die istemiyolar kalmak orda
Bilmem ne kelimesi dışında bir şey anlamadım üzgünüm.Ben hizli yaziyorum. Okumaya calisin ben okudum kimileride okuyor yani
Evet birakirm die istemiyolar kalmak orda
Neden yapmayayim ki 24 yasindayim ve annemin evine gitmesinide bilirm ne beni tutan bahanem olur o halde giderim yani istemesem ben bi cok kez evlilik yapmak deil sadece yaptigim seyin arkasinda duruuyorum ben sectim bu hayati evet ama cocuklarin psiklojisi ne olucak zaten anneleri vurmus onlara birde ben mi vurayimO kadar zor iş yapıyorsunuz ki çok müdahale ediyorsunuz diyemeyeceğim kocanıza. Bence el üstünde taşımalı sizi. Ama ben nedense sizin bunları çok da isteyerek yaptığınızi düşünmüyorum kendinizi kandırıyorsunuz gibi geliyor çok ulvi bir şey yapıyorum diyerek bir çıkış yolu bulsanız keske
Yaptigi sanki sana muhtacim ama istedigimi yapiyorum sana sadece cocuklarima baktigin icin deger veriyirm gibisinden anliyorum ben olayıYani size tam güvenemiyorlar babannerine gitmek istememekten ziyade.. böyle düşündüren ne onı da düşünmek lazım. Yazınızdan biraz anlaşılıyor aslında.. 3 çocukla seni kimse kabul etmez işte kahrını bir ben çekiyorum gibi tehditvari konuşmalarınız çocuklarınıza kendini yük olarak hissettiriyor olabilir. Duymasalar da tavırlarınıza yansıyor olma ihtimali çok yüksek. Mecburiyetten yanınızda olan adam fırsatını buldu mu herşeyi yapar. Sizi tanımıyorum yanlış da düşünüyor olabilirim ama biraz daha ılımlı olsanız sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum. Karşınızda bizde böyle veya yapacaksn edeceksn diyen bir adam değil bir şekilde sizin de gönlünüzü yapmaya çalışan bir eş var. Yaşan söylemesi evet yanlış ama tavırlarınız çok sert.
Gitmiyo ama ise die yalan soylemesine gerek yokki desin bana arkadasla gidicez die hayr demem aradgmda ac derim fazla dagtma kendini derim tamamSiz bırakmayın çocuklar gitmek istemeyecek kadar bağlanmışlar madem size yapmayın.Ama eşinizin bu korkusu da kullanmayın.Arada çocukları kullanmış gibi oluyorsunuz.Esinize baskıniz, korkusundan yalan söylemiştir.Biraz bırakin ki yuvanızin huzuru bozulmasın.Sonucta biliyorsunuz kötü bir yere,karıya kıza gitmiyor
Cunku ben esimi seviyorum yani heba olsun istemem bu evlilik iki medeni insan olalim istiyorum ben onun byle bir fedakarlik yapiyorsam eger oda benim icin biseyler yapsn istiyorum sadeceEvliliğinizdeki varlığınızın asıl sebebinin eşinizin çocuklarına bakmanız olduğunun farkındayım olmanız da birşey aslında.
Eşinizin sizi el üstünde tutması gerekiyor evet o yüzden başkası yaptığında normal değil diyeceğim şey sizin için normal.
Çocukları düşünmeniz güzel ama kendinizden fazla düşünmeniz, kendinizi onlara feda etmeniz de anlaşılır gelmiyor bana. Evliliğinize devam etmek için onlara bakmayı gözünüzde büyüterek teselli buluyorsunuz gibi geliyor bana.
Evet onlari bi cok kez annelrri kv birakip gitti o yuzden boylelerÇocuklara çok üzüldüm nasıl bir travma ki babanneye gitmeye korkuyorlar ve ağlıyorlar sırf siz bırakacaksınız zannedip. Allah yardımcıları olsun kimseye de muhtaç etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?