• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep küsen kocam

Cnm benim esimde hakliya haksiza kuser bnde tam cozumunj bulamadim bende aksine kmseyebkusemem kuslugu sevmem kolay kizarim ame hemen gecer. Esimin kuslugu gecmez oglak burcu acayiiip inat...
Bende oglak burcuyum esim kova ne yapip barisacagiz peki var mi bi yontemin

Bende oglak burcuyum esim kova ne yapip barisacagiz peki var mi bi yontemin
ylben hep ustune duser barismak isterdim ama suan aksam tartismalimiyiz hic ustune gitmiyorum uyuyorum sbh kahvaltisini hazirliyorum uyandiriyorumnise ugurlarken opupte cikiyor kendiliginden barisiyor canim. Ama en basta hic ustune gitmiyorum

Kizlar yardimmm.... ben esime cok soru soruyorim kiskaniyorum yani oda artk kiziyor ve kustumj barismak bilmiyor.. yani ben calisiyordum ama 3 aydir calismiyorum evdeyim evde durdukca saldim kendimi yemek yda temizlikle ugrasmaktan kendme bakamiyorum kapali bi bayanik sacim topludur sacimi salmaya suslenmeye kalksam sacima sekil verwbilmem icin yikamam lazimm... yani anlicaniz esim artk bni begenmicek dye kiskanmaya basladim kendmin ise yaramaz degersiz hissediyorumm.. tabi bu huysuzluk eaime yansiyor onunda kafasi cok yogun benimle yeteri kadar ilhilenemiyor ama benim psikolojim berbat napicam ben
kendınıze zaman ayırın.ılla fonlu dolasmak gerekmez kı ...
guzelce toplayın sacınızı.. guzel gıyının..guler yuzlu acın kapıyı..

Kizlar yardimmm.... ben esime cok soru soruyorim kiskaniyorum yani oda artk kiziyor ve kustumj barismak bilmiyor.. yani ben calisiyordum ama 3 aydir calismiyorum evdeyim evde durdukca saldim kendimi yemek yda temizlikle ugrasmaktan kendme bakamiyorum kapali bi bayanik sacim topludur sacimi salmaya suslenmeye kalksam sacima sekil verwbilmem icin yikamam lazimm... yani anlicaniz esim artk bni begenmicek dye kiskanmaya basladim kendmin ise yaramaz degersiz hissediyorumm.. tabi bu huysuzluk eaime yansiyor onunda kafasi cok yogun benimle yeteri kadar ilhilenemiyor ama benim psikolojim berbat napicam ben
ayrıca benı aldatıyo , aldatacak dıye dusunursen , adamın aklına olmayan seyı sokarsın..

pitircik22 .!.:
ylben hep ustune duser barismak isterdim ama suan aksam tartismalimiyiz hic ustune gitmiyorum uyuyorum sbh kahvaltisini hazirliyorum uyandiriyorumnise ugurlarken opupte cikiyor kendiliginden barisiyor canim. Ama en basta hic ustune gitmiyorum
Benimki oyle degil iste hic konusmuyo cevap vermiyo haklida haksiz da olsa kusuyo onceleri kusunce gece uyuyordum yataga geliyordu simdi oyle degil hem haksiz hem gelmiyo acaba ben mi yanina gitsem diye düşünüyorum ama o zaman da ters tepki verirse diye endise ediyorum

Benimki oyle degil iste hic konusmuyo cevap vermiyo haklida haksiz da olsa kusuyo onceleri kusunce gece uyuyordum yataga geliyordu simdi oyle degil hem haksiz hem gelmiyo acaba ben mi yanina gitsem diye düşünüyorum ama o zaman dakin tepki verirse diye endise ediyorum
Gitme canim eger gercwkten hakli oldgunda sna kusup yataga gelmiyorsa gitme dayan bak bakalim bdaha gelmemezlik yapicakmi ayrica esine kizinca yataklari ayirmak cok gunah bebim esim dinine cok bagli oldgu icin yataklari ayirmiyo ama elinden gelse gunahnolmasa ayirir cnku cok kinci asla konusmaz kusunce ben yalvar yakar barisiriz hep

pitircik2esim post: 38350451 .!.:
Gitme canim eger gercwkten hakli oldgunda sna kusup yataga gelmiyorsa gitme dayan bak bakalim bdaha gelmemezlik yapicakmi ayrica esine kizinca yataklari ayirmak cok gunah bebim esim dinine cok bagli oldgu icin yataklari ayirmiyo ama elinden gelse gunahnolmasa ayirir cnku cok kinci asla konusmaz kusunce ben yalvar yakar barisiriz hep
Benim esim ayiriyo gunah oldugunu bilip bilmedigi hakkinda bilgim yok ama yirmi gun oldu hala tik yok adamda ben hakliyim ama alışık degilim boule birseye bide gunah yani herseyden önce bilmiyorum ya ne yapayim bide esim seker hastasi onun stres ve uzuntuden uzak durmasi lazim e konusmayinca yaptigim bitki ilaaclarini da icmiyoru kin tuttugu icin o yuzdeb cok üzülüyorum canim ne yapayım

Arkadaslar brnim esim cok cabuk kusuyo ve kin tutuyo barismiyo hakli da olsa haksiz da olsa ayni hareketi yapiyor su an bile kus bana akil verin ne yapmaliyim sizce konuşuyorum onunla cevap vermiyo ve haksiz olan da kendisi
hiç umursamıyormuş gibi davran. onun zoruna gidecek bu durum ve adım atmaya başlayacak. bu adımı hırçınlık yapıp seni uyuz etmeye çalışarak yapabilir. ama küs olmaktan bir nebze iyidir iletişim. tartışarak sorunu halledebilirsiniz nihayetinde.. üzme tatlı canını, geçeceeeek...

çocuğun yok sanırım... eğer yoksa takıl pc oyunlarına, dışarı çık gez dolaş, kendine yeni bir eşya al, pahalıya gerek yok seni mutlu etin yeter, bir toka gibi vs.. hayat kısa cancağzım, bu günler de geçecek... insan kendine engeller çıkrıyor bu hayatta, onlara takılıp kalıyor bazen. halbuki bi aşılsa..... aah ah...

Ayrica temizlik yenek derken btun gnum bunlarla geciyor demiyorumki tabi yemek derken kolaya kacmadan tatlisina kadar yapoyorum ozeniyorum canim. Ama evden disari cikmadgim icin kendme bakasim gelmiyo icimdeki ben öldu galiba
Belli bi uğraşı olmayan insan Üzgün olur. Kendine yenilik getir ve ugrasacak bişeyler bul. Evi hergün temizlemek sana arti kazandırmış değil aksine aile baharın zedelenmis. Bırak ewi fslan kendinle ilgilen. Kendine guvenmedikce kocan sürekli kaçar. Kim ister vasat sıradan birini. Kendine güvenen bu hhayatta bende varım diyen dimdik ayakta duran biri ol. Kurunu yapmayı bırak kişisel gelişim kitaplari oku. Yararı olacaktır. Ama temizlik ille olacak dersen tüm günü değil yarım günü kullan. Kurallar koy işlerine.

• hiç umursamıyormuş gibi davran. onun zoruna gidecek bu durum ve adım atmaya başlayacak. bu adımı hırçınlık yapıp seni uyuz etmeye çalışarak yapabilir. ama küs olmaktan bir nebze iyidir iletişim. tartışarak sorunu halledebilirsiniz nihayetinde.. üzme tatlı canını, geçeceeeek...
    Guzelim sorun da orda zaten hic umursamam zaten oyle seyleri ama ne olursa olsun ne yaparsam yapayim hicbirsekilde iletisime gecmiyo konusmuyo yazmiyo cevap vermiyo telefona

Yine hiç bir şey anlamadığım başı sonu ayrı telden çalan bir konu daha. Söyleyince de kötü oluyoruz sonra.
Eşinizin küsmesinden bakımsızlığa nasıl geldiniz? Bakımsızlığınızdan kendiniz bile rahatsızsanız dikkat edin o zaman kendinize. Normal şartlarda her gün duş alınmaz mı zaten, saçınızı yıkamıyor musunuz her gün?
Kusura bakma ama gayet anlaşılır bence.biri dert anlatmak için yazıyor başka biri nelere takılıyor.dertli insanla bide siz ve sizin gibi kendini buralarin kelek Keseni Zannedenler neden uğraşır anlamiyorum

Back
X