• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep küsen kocam

yorumlara baktım da..millette sac yıkama olayına nasıl takılmış..nekadar titiz oldugunuzu anladık,rahatlayın..hergun sac yıkanmasa dus alınmasa sankı pislikten ölünüyo gibi konuşmussunuz..evden çıkılmazsa gerekirse 4 gunde bir bile duş alınabilir yapılan aktiviteye baglı olarak..esneyin

Evde durmakla alakali degil bende calistim daha once simdi evdeyim ama bukadarda salmadim ama kisiden kisiye degisir rabi ayrica arada cik disari hadi gunduz cikamiyorsun aksam esinle cikin esim isten cikarken beni arardi ben hazirlanirdim alirdievden gezerdik malum kis geldi gunesi kovaliyoruz su sira ama elimizde hersey bolsans
Canim kis gunu arabamiz yok ayrica kayinpederim hep bizimle yemek yiyor yani baska byere gdip gezme gbi sansimiz yok ki

yorumlara baktım da..millette sac yıkama olayına nasıl takılmış..nekadar titiz oldugunuzu anladık,rahatlayın..hergun sac yıkanmasa dus alınmasa sankı pislikten ölünüyo gibi konuşmussunuz..evden çıkılmazsa gerekirse 4 gunde bir bile duş alınabilir yapılan aktiviteye baglı olarak..esneyin
Bravo, ben bunlari yazmaya usenmistim vallahi.

Canim kis gunu arabamiz yok ayrica kayinpederim hep bizimle yemek yiyor yani baska byere gdip gezme gbi sansimiz yok ki
Anladim sizin hayatta baya monotona baglamis sende haklisin ozaman ben kiskanmak vs yerine akisi bisekilde degistirmeye cabalardim nolursa olsun ama sende alismissin oyle gidiyor ben oyle yasayamazdim buyuk konusmayayim Allah vermesin tabi

Meselâ işten gelmeye yakın süslenmiş sexy giyin boyan kuşan dar şeyler giyin benimki işten geç gelir çocukları yatiririm inanirmisin yemek piserken bile yine gider bişeyler yaparım yani fırsat buldukça sende zamanı kendin yarat onu delirt ki senden başkası ni düsünemesin ;)

Evden cikmiyorum diye ben 4 gunde bir almazdim kimse gormuyorsa esim goruyor en onemliside o bence

kış olduğu için ayda 1 defa yıkanacak haliniz yok ya..ev hanımları daha sık duş almalı yemek kokuyor insan ..yatağa girince saç yağlı vücut yemek kokusu hoş olmaz eşinize karşı..eş olmasada insan kendi içinde temiz olmalı..

Sorry kayın Peder de sizinle kalıyor sa o zaman işin zor be gülüm o zaman yatakta biraz delice olucaksin tek care ama işin zor canım Allah hayırlısıni versin inşallah

4 günde duş alsanız olur demişsinde arkdaşım evde temizlik yapıyor arkadaş her gün ee terliyor, yemek yapıyor yağ kokusu hemen siniyor insanın tenine ençok ta saça her temizlikten sonra duşa girilmeli hatta yemek yaptıktan sonra özellikle kızartma falan yapıldıysa yatağa girmeden öncede duş yapılmalı adam yağ kokan birini ister mi? istemez kimse istemez..

Sen çalışmaya alışkınsın galiba. Evde kalınca da boşluğa düştün.
Bende 1 yıl kadar çalışmadım, hiç bir şey yapmak gelmedi içimden.
Evdeyken kendini dinlersin, buda kafanda kırk tilkiye sebep olur.
İmkan varsa çalış.

Kizlar yardimmm.... ben esime cok soru soruyorim kiskaniyorum yani oda artk kiziyor ve kustumj barismak bilmiyor.. yani ben calisiyordum ama 3 aydir calismiyorum evdeyim evde durdukca saldim kendimi yemek yda temizlikle ugrasmaktan kendme bakamiyorum kapali bi bayanik sacim topludur sacimi salmaya suslenmeye kalksam sacima sekil verwbilmem icin yikamam lazimm... yani anlicaniz esim artk bni begenmicek dye kiskanmaya basladim kendmin ise yaramaz degersiz hissediyorumm.. tabi bu huysuzluk eaime yansiyor onunda kafasi cok yogun benimle yeteri kadar ilhilenemiyor ama benim psikolojim berbat napicam ben
Her gün ev mi temizlenir rutin işler 2 saati alır normalde. Saçını şekillendirmek ićin yıkamaya üşeniyorsanız bakimli olmanizi beklemek ütopik olur.. hem kocayı bu kadar boğarsan kaçar. Sen farkinda olmadan o sorduğun sorularla kocanin dikkatini başka bayanlara ćekiyor bile olabilirsin..

4 gun mu :KK57:
İsim dolayisiyla tabiri caizse tanrinin bile ugramadigi yerlerde calisiyorum haftalarca aylarca icmeye su bulamadigim gunler de oldu ama 4 gun degil 2 gun yikanmadan ömrümde yasamadim ki aktiviteye bagli olarak demissiniz basite indirgemeyin lutfen tembel hayvan bile olsam bi dus alirim yani !!! :KK69:

Bakımsız olup sonra bakımsızım eşimi kıskanıyorum benimle ilgilenmiyor diyorsun.
Yapman gereken cümlenin içinde eşin yoğun olabilir ama bence kendine çeki düzen ver. Kendini iyi hissetmiyorsan bir değişiklik yap saçında başına kuaföre git hafif makyaj yap tiril tiril giyin. Eşinin sevdiği yemekleri yap. Başın kapalı olabilir ama evde açıyorsundur sonuçta. Önce kendini iyi hisset sonra eşini memnun etmeye çalış.

küsersen küllü kümese gir derdi annanem:=))) bence acil bir iş bulun kendinize

Kendine bakacaksın, evdeymişsin zaten. Sabah kalk güzelce kahvaltı hazırla eşine, neşeli neşeli kahvaltısını yaptır. Onu yollayınca istediğin kadar yap temizliğini, yemeğini. Eşin gelmeye yakın gir banyoya yıkan misler gibi, süslen püslen, sanki gezmeye gidiyor gibi giyin şıkır şıkır. Kocan eve gelmek istesin bir an önce. Keşke herkesin sorunlarının çözümleri seninki kadar kolay olsun. Banyo yapmaktan eriniyorum diye mazeret olmaz. Evini nasıl temizliyorsan kendini temiz tutacaksın...

Her gün saç yıkanmayabilir de her gün duş alınmazsa pislikten ölünür... Yolda, otobüste, hastanede karşılaştığımız kokan insanlar her gün duş almayanlar. Kendi kokunuzu almadığınız için 4 gün duş almadan yaşayabiliyorsunuz sanırım.

Her gün duş almak güzel de, her gün saç yıkanmaz. Saçın nem dengesi bozuluyormuş dedi doktor bana.
Bunu tvye çıkan doktorlar da söylüyor.
Yağlı saç için de bu geçerliymiş, benim gibi kuru saçlılar için de.

Uuuuuf hep küsen sevgili ne kadar can sıkıcıysa hep küsen eş ondan bin kat daha sıkıcı olur. Kız gibi ne küsüyorlar anlamıyorum.

Back
X