Benim de taa nişandan senin ki gibi hesabını yapmışlar eşim hiçbirşey söylemedi taa ki düğün haftası eltiim hanım aradı seninde takılarını alacaklar haberin olsun dedi nasıl yani dedim erkek tarafı ne taktıysa alıcaklar dedi bende verdim dedi sende vericeksin dedi.Bende ben vermem bizde böyle bir adet yok dedim kendsine 6 tane adana burması takmışlar bilezik sadce çeyrekleri almışlar bana bişey takmadılar evim kira olacaktı ve kredi borcumuz vardı ustelik eşimin birde tutup altınları asla vermem dedim. !!
Eşimle kavga ettik vs vereceksin vermiceksin.Düğün zamanı takılar takılırken baktım ablası hanımefendi eline bir sepet almış aaa sonra bir baktım telaşla benim gelin kesem onun elinde.Arkadaşlarım kesen nerde para atıcaz diyince farkettim.Verirmiisn abla kesemi arkdaşlarım para atıcak içine diyorum kadın bana neden vermiyormuşum hıh yapıyor oyle mi dedim ver şu keseyi ya diye bir bağırdım sonra arkadaşlarım içine attı parayı sonra boynumuzda hem eşimin hem benim takı kurdelesi oluyor ya çıkar hayatım dedim hemen kesemin içine teptim benimkini de aynı şekilde.Ağzını da bağlayıp koluma taktım.Buyrun alabilen varsa alsın dedim :) Şok oldular

Bi süre lafım döndü tabi ama asla yedirmedim onlara !
Sakın sende takı falan alıp gitme millete...