merhaba kızlar... benim 5 aydır çıktığım biri var. 3 yıl vazgeçmedi yalvardı kimseyle çıkmadı bekledi beni ve sonunda ikna oldım arkadaşlarımında desteğiyle ve 5 aydır çıkıyoruz.beni çok sevdiğine dürüst olduğuna hep inandım ara ara tartışmalarımız olurdu mesela arkadaşının yanında bana geç msj atmasına takardım ama çokta önemli olmadığını bilirdim bunun gibi tartışmalar.. dün buluşcaktık sınavımız yoktu okula gitmeyecektik.. 11 giibi mesaj attı günaydın falan normalde hep aşkım yazar yazmamış sonra beni suçladı neden aşkım falan yazmadın diye.. nerde buluşalım hep senin dediğin yer oluyo zaten dedi..bende sen karar wer madem öle farketmez dedim aman farketmez demişim umrumda değilmiş buluşmak..tamam dedim uzatma nerde istiyosan söle orda buluşup öle tartışalım tamam okula gel dedi ve gittiğimde sinirini pişmanlık almıştı özür diledi ama şuanda ben kararsızım neden böle yaptın diyorum bilmiyorum diyor
ve bana arkadaşının yanında msj yazmaya çekindiğini söledi bunda ne war çekincek buna çok sinirlendim bugün msj attı eğer onu affedersem bidaha böle kırmayacağına..bilmiyom dedim.. hep ben ilk mesajı atardım ona kahvaltı yapsın uansın diye dün ilk o attı neden atmadım diyeede kızmış ben daha çok kızdım görevim mi diye şu an pişman..ama bilmiyoorumkiii
yapımda var sanırım.. bende zaten çok önemli şeyler olduğuna emin değildim..ama şu var bunu hep yapıyor mesela bi tartışmayı o başlatmışsa neden başlattın yada bi sözü o sölemişse neden sen böle söledin ..
bunlarda tartışamamı ya
yapmayın lütfen aşkım yazmamış nerde bulışcanıza karar vermemişiniz çok küçük şeyler
hiç sıkma canını yenisiniz ondan olsa gerek
sorularin cevabi sizde oturun etraflica konusun ancak öyle bunun sebeblerini bulup üzerinde calisarak asabilirsiniz.birinizden sevgiyi görmek hissetmek karsindakinden adimlar bekliyorsunuz ama cakisiyorsunuz,birbirinize gercekten güvenip bu birlikteligi gercekten istiyormusunuz bunu sorun kendinize.
aslında çoook istemiyorum yani ilk başladığımızda biraz isteksizdim 3 yıl hep bekledi beni arkadaşlarımda onu çok seviyor yapma böle seversin falan dediler sevdimde gerçekten ama aşık değilim belkide ondan bu sorunlar gözümde büyüyor aşk yok bende gerçekten ona karı sevgi var bana yaptığı arkadaşlık dostluk var
bencede ilginç:26:gerçi benmkide yanımda arkadşlar varken mesaj yazamıyorum rahat olamıyorum diyo.belkide seninkide öyledir.gerçi 3 yıl boyunca bekledi diyorsn seviyorsa herşeyi göze alır o kadar beklemiş sonuçta.hem mesajda o kadar trip yapıp yüz yüze gelince birden değişmesi çok tuhafff.bencede kendisine söyle anlat durumu.adam akıllı konuşun.ne yazacağımıda bilemiyorum bu durum karşısında
her sabah huysuz mu kalkıyormuş bu çocuk?kendisine çeki düzen versin yani olmaz ki böyle.sürekli değişken bir ruh haline mi sahip bu çocuk nedir anlamadım.huzurlu rahat bir ilişki nasıl yaşanır ki bu şartlarda.zor yanii şekercimm
senin işin çok zor canım benm yaa.hemen herkesin dediğini yapması öenmli deil.senin dediğini yapması önemli sana değer vermesi seni üzmemesi önemli.Allah yardımcın olsun canım