- 14 Mart 2010
- 7.927
- 6.846
- 723
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Bunlar ailecek böyle malesef..kıskançlık ve aşırı sahiplenme durumu var..bunaltti ama bu bni gerçekten çok
bence bu ne kiskanclik ne sahiplenme sen agac kovundanmi ciktin. Sevgi olmak zorunda degil ama ailene kesinlikle saygi duymali. Gönderirim ne demek yaw kabul edemiyorum. Bak canim benim babamda babaannemin doldurusuyla bazi sebeblerden annemi kac yil ailesinin yanina göndermedi. Biz Türkiye ye tatile giderdik görüsmeden dönerdik. Cocuktum cok iyi hatirliyorum bir iki gizlice gittik. Düsün dayimlari ilk tanidigimda 10-12 yaslarinda bir cocuktum. O yüzdeen hic kuzenlerimle sicak bir iliskim olmadi. (büyük dayimin cocuklari) Tekrar görüsmeye basladiklarinda zaten 13-14tüm gerci. ama annemin ailesine hep soguk kalmisti. ama suan eminimki öyle pismanki birincisi yazik, günah ne demek anne evladi görüstürmemek o sebebtendirki dayimlara cok cok yardimci olur her konuda. Suan sükür hicbir s1k1nti yok (zaten babaannemlede görüsmüyoruz) ama gel görki o yillar geri gelmiyor. Yazik annemde karsi cikamamis. Zaten ailesinden uzakta gurbete yurtdisina gelin git birde ailenle görüseme. Berbat birsey. Tavrini kesin bir dille güzelce konusarak koymayi dene baktin olmuyor daha sert olursun.