Hep mi böyle psikoloji alt üst olacak?

Yudumluksevgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
426
256
18
:KK12::KK12:Adet öncesi benim gibi deliren var mı? Bir huysuzluk,gece oturup ağlamalar sızlanmalar eşime sarıyorum sürekli. ufacık kelimelerden olay yapıyorum evde her ay bu böyle.Sizde de oluyor mu böyle nasıl engelliyorsunuz? kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum süreli olumsuz düşünceler beynimde :KK17:

Adet dönemi sinirli olmayan bi ben miyim anlamadım :KK37:
Ağrın mı olmuyor deseniz hastanelik oluyorum neredeyse
Saçlarım bi şekilsiz oluyor, tipim kaymış gibi geliyor....
Ama hiç sinirli olduğumu hatırlamıyorum ben yahu!!
Bak kafama takıldı şimdi :KK57:

Son düzenleme:
Adet dönemi sinirli olmayan bi ben miyim anlamadım :KK37:
Ağrın mı olmuyor deseniz hastanelik oluyorum neredeyse
Saçlarım bi şekilsiz oluyor, tipim kaymış gibi geliyor....
Ama hiç sinirli olduğumu hatırlamıyorum ben yahu!!
Ne kadar şanslısınız öyleyse. Keşke benimde agrılarla kalsaydı . Ama maalesef mahvoluyorum sinirden

Ben varim aşamadim bunu, her pms donemimde evde teror estiriyorum. Alistilar artik.

Dipnot: dogum kontrol hapi kullandigim donemlerde duzeliyor.
Pffff . Ben kontrol hapını kullandığım zamanda aynıyım. Eşimle normalde sorun yokken o hafta hergün olay çıkarıyorum.

Ama canım klasik şeyler işte...
Sivilce, şişkinlik, pis hissetme falan...
Ama herkeste oluyor sonuçta. Ben mi çok Poliyanna'yım acaba :)
Bunları sorun etmiyorum hırçınlık oluyor bende hemde aşırı şirret e dönüşüyorum.Bence de siz pollyannacı sınız :) ne mutlu size .

Ben adet olmadan 10 gun once cildiriyorum. Zaten hormon dengeleri o ara bozuluyor. Youtube da ortapia diye bir kanal var, orada Serkan hoca acikliyor.

Ben de öyleydim ama bu durumun beni ve çevremi olumsuz etkilediğini fark edince otokontrol sağlamaya çalıştım.Kendi kendime telkinde bulunuyorum yapma dur sakin ol diye

Ben varım
Heray kendimide ailemide bunatıyordum
Kaprisli huysuz çekilmez biri olurum
Şöyle geriye dönük baktığımda buradaki ban tarihlerinde adet öncesi zamanı denk gelmiş
Son adetim çok rahat geçti hergün yürüyorum kilo vermeye başladım bunun etkisimidir bilmiyorum ama değişen sadece bu düzenimde
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gene-gelmislermis.1032166/

Burada bir konum bile var bununla ilgili:KK53:

Ben de öyleydim ama bu durumun beni ve çevremi olumsuz etkilediğini fark edince otokontrol sağlamaya çalıştım.Kendi kendime telkinde bulunuyorum yapma dur sakin ol diye
Yapmaya çalışıyorum ama bir noktaya kadar sonra patlak veriyor muhakkak. Eşimde anlayışlı olmaya çalışıyor ama ne fayda herşey üstüme geliyor

Bunları sorun etmiyorum hırçınlık oluyor bende hemde aşırı şirret e dönüşüyorum.Bence de siz pollyannacı sınız :) ne mutlu size .
:) pozitif düşünmeye çalışsan...
Bak ne güzel yumurtlaman oluyor, yumurtalıkların çalışıyor, vücudun yapması gerekenleri yapıyor...
Tek başına yeterli olmasa da bu bile doğurgan olduğunu gösteriyor...
Regl olmak için ilaç kullananları düşün (Allah hepsine yardım etsin İnşallah)

Ben varım
Heray kendimide ailemide bunatıyordum
Kaprisli huysuz çekilmez biri olurum
Şöyle geriye dönük baktığımda buradaki ban tarihlerinde adet öncesi zamanı denk gelmiş
Son adetim çok rahat geçti hergün yürüyorum kilo vermeye başladım bunun etkisimidir bilmiyorum ama değişen sadece bu düzenimde
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gene-gelmislermis.1032166/

Burada bir konum bile var bununla ilgili:KK53:
Neyse ki yalniz değilmişim :KK11: ahhhaaahhh anormal miyim diyordum bende geliyorlar üstüme üstüme

Back
X