- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
- Konu Sahibi Yudumluksevgi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar şanslısınız öyleyse. Keşke benimde agrılarla kalsaydı . Ama maalesef mahvoluyorum sinirdenAdet dönemi sinirli olmayan bi ben miyim anlamadım
Ağrın mı olmuyor deseniz hastanelik oluyorum neredeyse
Saçlarım bi şekilsiz oluyor, tipim kaymış gibi geliyor....
Ama hiç sinirli olduğumu hatırlamıyorum ben yahu!!
Ama canım klasik şeyler işte...Ne kadar şanslısınız öyleyse. Keşke benimde agrılarla kalsaydı . Ama maalesef mahvoluyorum sinirden
Pffff . Ben kontrol hapını kullandığım zamanda aynıyım. Eşimle normalde sorun yokken o hafta hergün olay çıkarıyorum.Ben varim aşamadim bunu, her pms donemimde evde teror estiriyorum. Alistilar artik.
Dipnot: dogum kontrol hapi kullandigim donemlerde duzeliyor.
Bunları sorun etmiyorum hırçınlık oluyor bende hemde aşırı şirret e dönüşüyorum.Bence de siz pollyannacı sınız :) ne mutlu size .Ama canım klasik şeyler işte...
Sivilce, şişkinlik, pis hissetme falan...
Ama herkeste oluyor sonuçta. Ben mi çok Poliyanna'yım acaba :)
Yapmaya çalışıyorum ama bir noktaya kadar sonra patlak veriyor muhakkak. Eşimde anlayışlı olmaya çalışıyor ama ne fayda herşey üstüme geliyorBen de öyleydim ama bu durumun beni ve çevremi olumsuz etkilediğini fark edince otokontrol sağlamaya çalıştım.Kendi kendime telkinde bulunuyorum yapma dur sakin ol diye
Hamile misiniz ? :)bende hiç böyle şeyler olmuyor![]()
:) pozitif düşünmeye çalışsan...Bunları sorun etmiyorum hırçınlık oluyor bende hemde aşırı şirret e dönüşüyorum.Bence de siz pollyannacı sınız :) ne mutlu size .
Neyse ki yalniz değilmişimBen varım
Heray kendimide ailemide bunatıyordum
Kaprisli huysuz çekilmez biri olurum
Şöyle geriye dönük baktığımda buradaki ban tarihlerinde adet öncesi zamanı denk gelmiş
Son adetim çok rahat geçti hergün yürüyorum kilo vermeye başladım bunun etkisimidir bilmiyorum ama değişen sadece bu düzenimde
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gene-gelmislermis.1032166/
Burada bir konum bile var bununla ilgili![]()
yoo hamileyken adet olunmuyor zatenHamile misiniz ? :)