Hep mi kötüyü konuşcaz azda güzelliklerden bahsedelim

dyguuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
52
53
38
Evlenmeden önce çok isyan ederdim birkaç zorluklarla basa çıkmayı öğrendim hayattan zevk alamazdım. Boşa yaşıyorum derdim. Ailemden sevgi görmedim ama arkamda olmaları yetiyordu eşimle tanıştım hayatımın dönüm noktası oldu(güzel anlamda) cok şükür beni seven sayan bana değer veren bir eşim var. Onunla yaşamdan zevk almayı öğrendim. Her konuda bana yardım etti arkamda oldu ondan Allah binlerce kez razı olsun... lafım şuraya gelecek hayatta hep kötü günleriniz olmayacak, güzel günleriniz daha çok olacak emin olun. Yeter ki pes etmeyin hayata bakış açınızı değiştirin belki zamanında ağladığınız şeyler ilerde gülmenize sebep olacak şükredin hayat yaşamaya değer mutlu olmaya değer sevmek sevilmek o kadar güzel ki. Güzel günler göresiniz 🦋

Valla evliliğiniz mutlu aşkınız daim olsun... Yalnız eş dışında hayatınızda başka güzel bişey ide hatta Bi kaç şeyi yazsaydınız altı daha Bi dolu olurdu.... Bu iyiki aşk var gibi olmuş.... Bide yanlış yere yazmışsınız burası Bi derdim var 😂

Valla evliliğiniz mutlu aşkınız daim olsun... Yalnız eş dışında hayatınızda başka güzel bişey ide hatta Bi kaç şeyi yazsaydınız altı daha Bi dolu olurdu.... Bu iyiki aşk var gibi olmuş.... Bide yanlış yere yazmışsınız burası Bi derdim var 😂
Başlığı neden okumuyorsunuz anlamış değilim güzelliklerden bahsettim sadece dertten değil

Konu sahibi iyiki eşim modunda ya inşallah başka zaman aynı konuyla bdv ye düşmez 😅😅😅😅bırrrr önsezi 😂😂😂tövbe tövbe 😅😅😅

Bugun sabah intihar edecek kadar gozum karardi aglaya aglaya yalvardim allaha.sonra kendime geldim sakinlestim kendime soz verdim hayat benim icin yeniden basladi bugun.yeni hayatimin ilk gunundeyim insallah bi daha hic o seviyeye gelmem.hayat gercekten cok guzel

Başlığı neden okumuyorsunuz anlamış değilim güzelliklerden bahsettim sadece dertten değil
Evlenmeden önce çok isyan ederdim birkaç zorluklarla basa çıkmayı öğrendim hayattan zevk alamazdım. Boşa yaşıyorum derdim. Ailemden sevgi görmedim ama arkamda olmaları yetiyordu eşimle tanıştım hayatımın dönüm noktası oldu(güzel anlamda) cok şükür beni seven sayan bana değer veren bir eşim var. Onunla yaşamdan zevk almayı öğrendim. Her konuda bana yardım etti arkamda oldu ondan Allah binlerce kez razı olsun... lafım şuraya gelecek hayatta hep kötü günleriniz olmayacak, güzel günleriniz daha çok olacak emin olun. Yeter ki pes etmeyin hayata bakış açınızı değiştirin belki zamanında ağladığınız şeyler ilerde gülmenize sebep olacak şükredin hayat yaşamaya değer mutlu olmaya değer sevmek sevilmek o kadar güzel ki. Güzel günler göresiniz 🦋

İyi de başlığınız buranın “Bir Derdim Var” adlı ve dertlerin paylaşılması için oluşturulmuş bir bölüm olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Mutluluğunuz daim olsun bu arada.

Burası bir derdim var bölümü..Konu dışı yazmak yasak ve büyük ihtimal bu sebeple engelleneceksiniz.Ama üzülmeyin, hepimiz geçtik bu yollardan.

Not: Eşinizle de mutluluğunuz daim olsun.Maşallah.

Bende kötü bir ailede büyüdüm bizimkiler destek te olmadı hiç hep engel oldular okumamda basarmamda meslek edinmek için çok yol denedim hep başardım ve önümde babam vardı izin vermedi. Evlendim şimdi üniye hazirlaniyorum eşim en büyük yardımcım ama ilk kendimi sevdim ben. Hep aileme yaranmak istedim hep onlar için yaşadım ağır depresyona girene kadar psikiyatristim sadece ilaç vermedi bana akilda verdi düşünce tarzim değişti psikolojiyi araştırmaya basladim senelerce anne babamdan kendimi korumak için. Evlendim okuluma devam ettim eşime hiç yaranmaya çalışmadım ben olduğum için sevdi beni. Kendimi sevdim ilk esim dahi olsa saygıyı korudum aramdaki tam hersey iyi gibiyken babam akrabayla aldatti annemi ben anneme yardim ettim diye kötü oldum hayırsız oldum annemde affetti babami gitti. Babamida sildim. Ve soyleyebilecegim tek şey ne kimsenin sevgisine güvenin nede baska şeyine kendizine guvenin. Çocuk mu istiyorsun ben buna tekte bakabilir miyim diyin. Kendinizden baska kimse yok sonuçta herkes gidebilir bugün canım dediğin yarın düşmanın olabilir

Bugun sabah intihar edecek kadar gozum karardi aglaya aglaya yalvardim allaha.sonra kendime geldim sakinlestim kendime soz verdim hayat benim icin yeniden basladi bugun.yeni hayatimin ilk gunundeyim insallah bi daha hic o seviyeye gelmem.hayat gercekten cok guzel
Allah korusun. Hayat gerçekten bazen çekilmeyecek kadar berbat hale geliyor, bazen hersey üst üste geliyor ama hiç bir şey kendimizden önemli değil . İnşallah bundan sonra güzel günleriniz olur :)

Burası bdv.
Bir derdim var.
Hani isminden kaynaklı insanlar burada sadece dert konuşuyor olabilir mi acaba?
Yine de mutluluklar dilerim.

Allah korusun. Hayat gerçekten bazen çekilmeyecek kadar berbat hale geliyor, bazen hersey üst üste geliyor ama hiç bir şey kendimizden önemli değil . İnşallah bundan sonra güzel günleriniz olur :)
Aynen bazen hic olmadik seyler dusunebiliyoruz.akil oyle bisey ki butun olumsuzluklari hatirlatip bizi caresiz birakabiliyor.hicbisey bizden daha degerli degil

Back
X