Hep mi kuruma çizgisi olur ?

Mavimilenam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
384
130
53
26
Merhabalar adetime 4 gün var dün ve bugün test yaptım ikiside kuruduktan sonra çizgiler çıkmış daha önce böyle birşey yaşamamıştım yoksa hiç kuruma çizgisi dahi olmazdı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Yardımcı olur musunuz ümitlendim ben 😔

Eklentiler

• 20211023_095227.webp
    20211023_095227.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 671
Bence alttakinde net görünüyor, kuruma çizgisi değil gibi 🙏

İkiside farklı marka olunca ama sonradan çıktı çizgiler ben ümitlendim kuruma çizgisi hepsindede çıkmaz heralde

İlk 5-10 dk da çıkmadıysa 😔 adetinin geçmesini bekle bir daha yap. Var gibi duruyor ama 5-10 dk da çıkıyor normalde ıslanırlen çıkıyor hemen

İslattiginizda cizgi hala duruyor mu, genelde öyle bakiyorlar. Bir de bana cizgi kirmizi gibi gelmedi, boşluk seklinde ya da beyaz gibi görünüyor. Sizde nasil gorunuyor bilmiyorm. Eger o şekilde ise gebelik degil sadece gebelik durumunda boyanacak cizgi belli olmus gibi geldi.

İslattiginizda cizgi hala duruyor mu, genelde öyle bakiyorlar. Bir de bana cizgi kirmizi gibi gelmedi, boşluk seklinde ya da beyaz gibi görünüyor. Sizde nasil gorunuyor bilmiyorm. Eger o şekilde ise gebelik degil sadece gebelik durumunda boyanacak cizgi belli olmus gibi geldi.
Nereyi ıslatıcam peki

İlk 5-10 dk da çıkmadıysa 😔 adetinin geçmesini bekle bir daha yap. Var gibi duruyor ama 5-10 dk da çıkıyor normalde ıslanırlen çıkıyor hemen
ilk 5 10 dakikada çıkmadı sonra çıktı bunun ikiside ama daha önce böyle olmadım hiç hiç böyle çizgi çıkmamıştı hep tek çizgi

Buda dün erken gebelik testi yapmıştım artık ben istediğim için mi öyle görüyorum demeye başladım

Eklentiler

• IMG-20211023-WA0004.webp
    IMG-20211023-WA0004.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 634
  • IMG-20211023-WA0003.webp
    IMG-20211023-WA0003.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 556
ilk 5 10 dakikada çıkmadı sonra çıktı bunun ikiside ama daha önce böyle olmadım hiç hiç böyle çizgi çıkmamıştı hep tek çizgi
Aslında yoksa hiç çıkmıyor. Kurusa bile. Erken yaptığınız için belki böyle olmuş olabilir. Adetiniz geçtikten sonra yine yapın güzel haberlerinizi bekliyoruz😍

Merhabalar adetime 4 gün var dün ve bugün test yaptım ikiside kuruduktan sonra çizgiler çıkmış daha önce böyle birşey yaşamamıştım yoksa hiç kuruma çizgisi dahi olmazdı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Yardımcı olur musunuz ümitlendim ben 😔
Malesef ikisi de kuruma çizgisi. Belli bir zaman geçtikten sonra çıkar

İkiside kırmızı duruyor erken gebelik testinede baktınız mı
Simdi baktim 2. Fotoda cizgi görünmüyor 1. Fotoda görünüyor ama emin olamadim kendi cizgisi mi diye, sabah bir daha yapin varsa cok daha belirgin olacaktir. Normal testle yapın ilk idrarla. Kac gun var regle

Canım bendede hep kuruma cizgisi çıkıyordu dün çok yeni gebelik olduğunu öğrendim

Kuruma çizgisi çıkanlardan dolayı mı öğrendin anlayamadım ?
Evet sonradan çizgi çıkardı en son yaptığım teste ilk dakikada gözle zor görünen çizgi gördüm o da kaldıkça daha netleşti bu sefer vardır bişiler dedik yaptım dün kan testi 8 çıktı betam yok yemi gebelik baslangicindaymisim

Back
X