hep mi mutsuzluk,hep mi yalnızlık?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
Bilmıyorum nedense bu akşam çok dertliyim arkadaşlar baya baya duygusallığım üzerimde Şöyle bi geçmişimi dùşündüm bugünùmù düşùndüm geçmişte beni çok üzen ilişkimi düşündüm nerede hata yaptığımı v.s sonunda buldum evet en büyük hatam çok sevmekmış bunu farkettm o ise benı hiç sevmemiş sonra yine neden diye düşündüm neden sevilmedim ben sevilmeyi hak etmicek birimiydim? Neden hep canımsın,cicimsin,seksisin,güzelsin ama evlenmeye gelince ben evlenmeyi düşünmüyorum oldu sonra gitti evlendi? Evlendiğindekinde bulduğu neydi bende olmayan? Neden hep beni bi cinsel meta olarak gördüler hep bu son yaşadığım ilişkimde böyle hüsranla sonuçlandıNeden hep bana herşeyi yapalım yaşayalım ama evlilik yok tipler geliyo Allahım ben bunları hak edicek naptım dûşünùyorum kimsenin duygularıyla oynamadım kimseye kötülük etmedim neden böyle neden bana böyle yapıyolar bıktım artık yine koskoca bi yalnızlığın ortasındayım sanırım mutluluk bana haram umutlarım tükendi artık

Bendede oluyor bazen gecmisimi düsünüp agladigim :/

Malesef bazi erkekler böyle iste, bekarken gezim tozim eglenim kizlarla takilim istiyorlar ta ki kesin evlenmeyi düsündükleri kizla tanisip evlenene kadar ama malesef bazilari evlendikten sonrada capkinliga devam ediyor. günün birinde sende mutlu olursun insallah cnm

zor be canım ben iyice umutsuzluğa düştüm

Zor oldugunu biliyorum tabi, bence sende bu zamana kadar hep hayal kirikligina ugradin, gecmisinde belki zor anlar yasadin, o yüzden artik yorulmusundur umudun kalmamistir, zamaninda bende senin gibi düsünüyordum hic umudum yoktu canim hic bisi yapmak istemezdi canim cok yandi ama artik toparlanmaya basliyorum cogu sey düzelmeye basliyor :) sende umudunu geri kazanmaya calis cnm ins hersey güzel olacak ve mutlu olursun, arkadaslarinla kuzenlerinle eglen gül

karaktersizlere aşık oluyorsun ondan canım..kendınden ödün verme ozaman durum tersıne döner..

Türkiyedeki gelenekselleşmiş erkek kafası...evlenmek isteyen kadın,baştan bu adamlarla sınırlı ilişki kurmalı,yatak işine girmemeli,onların kafası böyle şablonist çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…