• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi platonik olacak? :(

Cledyana

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2014
7.868
36.369
748
Merhaba kızlar...
Bugüne kadar hiç ilişkim olmadı. 24 yaşındayım. Arasıra birilerinden hoşlanıyorum. Bir süre sonra hiçbir şey yaşanmadan soğuyorum,bitiyor.
Bu aralar yine başıma geldi. Bu seferki çok yakınımda, komşumuz. Benden üç yaş büyük(müş).Hayatında kimsenin olmadığını öğrendim bir şekilde. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum. o_O
Tanışmıyoruz. Ama ben çok beğeniyorum. Çok da sık görüyorum. Annelerimiz tanışıyor ama samimi bir komşuluk yok denk geldikçe konuşuyorlar.
Ne yapmalıyım ki? Bir şekilde iletişim mi kursam? Ama nasıl yapmalıyım? Hiç de beceremem bu tür şeyleri. Ters bir tepki alırım diye de korkmuyor değilim. :(
Siz bu gibi durumlarda ne yapardınız ya da ne yaptınız?
İlişkilerim artık platonik olmaktan çıksın istiyorum,çok mu şey istiyorum :(

Yani yazdiklariniza bakilirsa su an konusmam yerine beklemeyi tercih edin bence.Hislerinizin gercek olup olmadigini kontrol edin.siz de demissiniz zaten olmayan iliskileriniz genelde baslamadan siz sogudugunuz icin bitmis:)

Şekeriniz var mı diye kapısını çalın elinizde fincanla belki seninki Kapıya gelir ve tanışırsınıZ:KK53:

Yani yazdiklariniza bakilirsa su an konusmam yerine beklemeyi tercih edin bence.Hislerinizin gercek olup olmadigini kontrol edin.siz de demissiniz zaten olmayan iliskileriniz genelde baslamadan siz sogudugunuz icin bitmis:)
Biter deyip bekliyeyim aslında mantıklı da bu çok yeni değil aslında. Birkaç aydır unutmuştum meğer unutmamışım.
Şekeriniz var mı diye kapısını çalın elinizde fincanla belki seninki Kapıya gelir ve tanışırsınıZ:KK53:
:KK48: Bu fikir de iyiymiş ama ona gelene kadar başka komşulara uğramam gerekir. Karşı apartmanda oturuyor çünkü.

komşunuzsa sabah akşam vs karşılaştığınızda falan bikere gülümseyin eğer o da sizden elektrik alırsa erkek olarak adım atar zaten bol şans :)

anladığım kadarıyla çabuk sıkılıyorsun.
bekle bakalım belki bundanda sıkılırsın.

Beceremem deme, yanından geçerken gülümseyip merhaba de. Emin ol çok işe yarayacak :KK39:

Merhaba kızlar...
Bugüne kadar hiç ilişkim olmadı. 24 yaşındayım. Arasıra birilerinden hoşlanıyorum. Bir süre sonra hiçbir şey yaşanmadan soğuyorum,bitiyor.
Bu aralar yine başıma geldi. Bu seferki çok yakınımda, komşumuz. Benden üç yaş büyük(müş).Hayatında kimsenin olmadığını öğrendim bir şekilde. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum. o_O
Tanışmıyoruz. Ama ben çok beğeniyorum. Çok da sık görüyorum. Annelerimiz tanışıyor ama samimi bir komşuluk yok denk geldikçe konuşuyorlar.
Ne yapmalıyım ki? Bir şekilde iletişim mi kursam? Ama nasıl yapmalıyım? Hiç de beceremem bu tür şeyleri. Ters bir tepki alırım diye de korkmuyor değilim. :KK43:
Siz bu gibi durumlarda ne yapardınız ya da ne yaptınız?
İlişkilerim artık platonik olmaktan çıksın istiyorum,çok mu şey istiyorum :KK43:
Bir tane de burda :-) bende 23 yasindayim hic sevgilim olmadi hep platonik takildim su ana kadar , aslinda cok istiyorum sevgilimin olmasini ama sirf sevgilim olsun diyede herkesle iliski yasayamam . Bu tur olaylari zamana birakmak lazim belkide , zamani gelince elbet olur :)

Bir tane de burda :-) bende 23 yasindayim hic sevgilim olmadi hep platonik takildim su ana kadar , aslinda cok istiyorum sevgilimin olmasini ama sirf sevgilim olsun diyede herkesle iliski yasayamam . Bu tur olaylari zamana birakmak lazim belkide , zamani gelince elbet olur :)
Kaderdaşım :) ben de bugüne kadar sırf bir ilişkim olsun diye yaklaşmadım kimselere bu sefer olsun istiyorum,ahhh o olsun istiyorum :KK68:

Back
X