• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi sen haklisin be adam!!!

:) maşallah Allah bozmasin .
Kendi halimize bakınca tüm evlilikler böyle gibi geliyor , insanlık adına üzülüyorum ama böyle aksini ifade eden ve samimi olan örnekler duyunca seviniyorum.
Amin amin.. değişik tip çok fazla. Bazen şanslı kesimdenim diyorum,gerçekten öyle heralde..

Dört yıllık evliyim her sabah öperek uyandırıyor eşim. Ama işin kötü tarafı ben uyandırılmak istemiyorum ki. Sabahın yedi buçuğunda niye uyanıyorum ben? Güneş de doğmuyor zaten. Sonra uyuyamıyorum da.

Konuya gelince sevgili konu sahibi eşinizin karakteri bu. Malesef değişmez. On senedir değişmemiş zaten. Böyle kabullenmeye çalışın.

Hmm.. inşallah bundan sonra opulerek uyandirilmazsiniz nediyim . .

Biliyorum
degişmez niye diye sor kendimden biliyorum :duduk:

ama şöyle bir durum var evet hep ben haklıyım , neyseki eşim evet haklısın diyor
Ne yapmalıyım haksiz oldugu biseye haklisin diyemem eger boyle davranamaya başladıysam ona karsi saygimi yitirmisimdir artik o saatten sonra evli kalmanin ne anlami var benim icin evlilik once saygi sonra sevgidir

6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .
Öncesinde bir dönem birlikte yaşadık , her sabah Öpücüklerle uyanır , kendimi prenses gbi hissederdim .
Şuan kendimi sadece basit bir dadi gibi hissediyorum.

Bekarlara tavsiyem; seviyorsaniz evlenmeyin..

Burada öyle bir gaza geliyorum ki evdekine ''hııh zaten yıllar sonra böyle böyle olacaksın " diye çemkiriyorum

Back
X