Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cok sikkin ve tarafsiz yargisiz dertlesebilecegim kimse olmadigi icin size yaziyorum...kizlar babami cok seviyorum evet ama yilllardir yani ben kendimi bildim bileli borc icinde yok cikamiyor biri bitiyo biri basliyo...obur yanda iyi giden bir iliskim var 29 yasinda ve yasi geldigi icin evlenmek istiyo daha oncede acmistim konu bununla ilgili bende babam kendini toparlasin diyorum hattta babama 5 bin kredi cektim onu.oduyorum ceyiz aldim kendime yuk.olmiyim diye onu oduyorum az da olsa eve vermye calisiyrum ama babam bnden smdide 10 bnlik kredi iatiyo ve ben onumuzdeki sene evlilik dusunuyorum aldigim para belli evlennce kirayi ben odicem borclari erkek arkadasim nasil altindan kalkarim bilmiyorum 2 sene erkek arkadasm beklemk istemez borclarimi kapatym desem kredi cekince bile kizdi hatta...eve geliyorum babamin.sikintiisi erkek ark.bilezk ve esya muhabbetine girmiyorum bile yqni.ne yapicam hepmi boyle.olucak hep sikintimi cekicem cok bunaldim tlf dan yaziyorum size suan okadar icimi.dokesim geldi...ne tarafa donmez sikinti biri esya pahali.olmasin bilezgin grami su olucak! Diger yandan ne ozgurlugum yok maddi.manevi alllahim.yardim etsin :'''(
Allah yardımcın olsun canım babanla sevgilin arasında kalmışsın kredi çekme konusunda baban için 10binlik kredi çeksen mi sevgilin için evliliğiniz için çekmesen mi bilemedim hiç Allah kolaylık versin
peki babana kredi çekmezsen hiç ödeyemeyecek mağdur duruma mı düşecek durumda?
çok zor gerçekten ama sürekli de ona para çekemezsin ki. borç yapmaya alışkın biri ise sen kapatırsın o tekrar çeker. babana anlatmaya çalış evlenme düşüncesinde olduğunu de maddi destek veremese bile en azından sana köstek olmamasını iste... bu senin hakkın sonuçta her baba da kızın mürüvvetini görmek ister. senin evlenmene engel olacaksa da bunun sorumluluğunu omuzlarında taşır.
Babam annemede ayni baskilarla iki.kredi cektirdi ve odemedi bankalarla bogusuyoruz annem kendi.ailsiybile kotu.oldu cnku annemin adina cekti bu sefer annemin babasnn evine gidiyo hersey...bab desen burnundan kil.aldirmaz ve evlilik konusunda da cok.kati cok.kiskanc yani hem bu.kadr iyi hem bu kadr vurdumduyyamaz nasil olabiliyo hic anlayamiyorum...benm haricimde uc kardrsim var ikisi kiz onlari ve ozellklede annemi dusunmesem coktan evlenirdim ama aklim hep evde bisey oldumu...hele annem arayip tlf da bana agliyo ya ozamn ben bitiyorum nasil evlenip birakirim diyorum nereye kadar boyle gider hiiic bilmiiyorum boyle bi sekilde yanindasin ama evlenince ele karisinca kim cekicek durumum.olmus.olsa yardim ederdim ama suanda sartlar ortada..bilemedim
benimde babamın borçları var emekli ama şervis sürüyor boş kalmıyor borçlarının olduğunu bile bilmezdim telde balkonda gizli gizli banka ile görüşüyordu ordan şüphelendim anneme sordum o da olabilir borçlar çocukları ilgilendirmez dedi..annem 55 yaşında bulaşık yıkıyor benim ve kardeşimin masrafları için..yani diyeceğim o ki babanız ek iş yapabilir anneniz çalışabilir önemli olan çocuğumun mutluluğu derler..ama siz alıştırmışsınız gibi geldi bana..artık sürekli size dert yanacaklar ve sürekli isteyecekler ama sizin de bi hayatınız var mutlu olmak kendi yuvanızı kurmak çocuk sahibi olmak sizinde hakkınız diye düşünüyorum..
Sevgiliniz sizi biraz daha beklemeli bence ama yasınızda ilerlemiş :26: neden bekleyin diyorum cunku evlendiginiz zaman size takılan herseyı aılenız ısteyecek sizde vermek zorunda kalacaksınız esinizde buna kızar illaki... aranızda problemler olur vs. vs. :18:
Arkadaşım resti cekmelisin yoksa evlensende bu durum böyle sürüp gider seninde çocukların olucak ve onların geleceğini hazirliycaksin tabiki babanın kalbini asla kırma banka kredi çıkarmıyor falan de baban neden bukadar borçlu anlayamadım acarmisin biraz
Canım benim babamın kendi işi yani borç dediğim öyle orda burda çalışıp kapatılacak borçlar degil..5 yılın birikimi adam 5 yıl hiç bişey ödememiş hepsi bi anda geldi hala iş yapıyo ama para yok mal alamıyo yine sıkısıyo ticaret işi anlıyacagınız..47 yasında daha babam annem 45 yasında 2 kız kardesım var daha ufaklar calısmak ıstıyo oda ama aklı evde kalıyo olmuyo yanı anlayacagınız.Ben daha 22 yasındayım 2 yıldır calısıyorum cok şükür ama benimki bana zor yetiyoo
Arkadaşım resti cekmelisin yoksa evlensende bu durum böyle sürüp gider seninde çocukların olucak ve onların geleceğini hazirliycaksin tabiki babanın kalbini asla kırma banka kredi çıkarmıyor falan de baban neden bukadar borçlu anlayamadım acarmisin biraz
NEDEN BORCU VAR...kredı borcu,vergı borcu,yok işte biyerden mal almıs onlarn borcu yani tlf faturası borcu bıle birikip 3 bin lira olur mu bir insanın hangi birini anlatayım..
yani bilmiyorum, şöyl düşün. tamam evlenemiyorsun ailene bakıcaksan peki ne zamana kadar? var mı elinde net bir tarih. 2 yıl sonra 5 yıl sonra vs diyebiliyormusn? 22 yaşındasın kendini geçindiryorsn, baban senden daha ne beklemeli ki? annen ve baban genç çalışabilirler
yani bilmiyorum, şöyl düşün. tamam evlenemiyorsun ailene bakıcaksan peki ne zamana kadar? var mı elinde net bir tarih. 2 yıl sonra 5 yıl sonra vs diyebiliyormusn? 22 yaşındasın kendini geçindiryorsn, baban senden daha ne beklemeli ki? annen ve baban genç çalışabilirler