Hep mutsuzlukmuş payıma düşen

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Artık çok yorgunun hanımlar. Sürekli ağlıyorum. Delirmekten korkuyorum. Ya hiç bir işim rast gitmiyor. Kapı kapı iş aramaktan da yalnızlıktan da yoruldum. Bir de en yakınım dediklerinin bile yanında olnaması ne kötü. Ben onların hep destekçisiydim. Azıcık parayı bulan bir şey olduğunu sandı. Sorguluyorum hep hep. Kötü biri miyim. Kime naptım niye.
Yok kendime çıkış yolu bulamıyorum. Ah hayat ahh

Artık çok yorgunun hanımlar. Sürekli ağlıyorum. Delirmekten korkuyorum. Ya hiç bir işim rast gitmiyor. Kapı kapı iş aramaktan da yalnızlıktan da yoruldum. Bir de en yakınım dediklerinin bile yanında olnaması ne kötü. Ben onların hep destekçisiydim. Azıcık parayı bulan bir şey olduğunu sandı. Sorguluyorum hep hep. Kötü biri miyim. Kime naptım niye.

Zaten ne demişler düşenin dostu olmaz
Herkes iyi gün dostu maalesef
Sizde bol dua edin inşallah çıkış yolu bulunur

Neden bir mağazada çalışmaya başlamıyorsunuz?? Kısa bir süreliğine, iş bulana kadar. Full time çalışan personeller primleriyle 3bin liraya kadar maaş alıyor. Eliniz de rahatlar hem. Kendi imkanınızı kendiniz yaratmalısınız.

Yıllardır bekliyorum çabalıyorum olmuyor. Yoruldum çok. Hayal kırıklığım o kadar büyük ki kızlar. Baba evinde sığıntı gibi kaldım. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Geleceğe dair bir fikrim yok.

Her insanın bir sınavı vardır bu hayatta. Zaten yaratılış gayemiz de bu değil mi? Sabır edin ve bol bol dua edin. Bunun dışında beklemek yerine bir yandan iş araştırırken bir yandan da mağazacılık sektöründe çalışabilirsiniz. Hem kafanız dağılır hem de elinize para geçmiş olur. Bir bakarsınız yeni kapılar açılır böylece. Çaresizce evde oturmaktan iyidir diye düşünüyorum.

eski konularınıza da baktım..bir insan nasıl bu kadar umutsuz ,mutsuz ve vazgeçmiş olabilir aklım almadı..
hep ağlayan dert sahibi..kimse beni sevmiyor,kaderim kötü,bahtım yok,şansım yok diye diye yaşıyorsunuz...
böyle ömür geçmez ki..bi silkelenip kendinize gelin...
hayatınızdaki sorunları sıralayın..çözümlerini bulalım..herkes öneriyor siz sadece ağlıyorsunuz böyle çözülmez ki...

kimse hiç bir isteğine hop deyince ulaşmıyor. emek olmadan yemek olmuyor. emin olun ki çoğu insan sizin gibi çırpınıyor.

yaşınız kaç ? elinizde mesleğiniz var mı ? okudunuz mu ?

dunyaya yalnız gelir yallnız ölüruz. durumunu kabul edersen yanında kimseyi aramadan hayatına dimdik devam edersin.
iş ve aşk gelir merak etme.

daha önceki konularınızı okudum.
hiç bir soruya doğru dürüst cevap vermemişsiniz.
ah vah etmişsiniz sadece.
2 ünv. bitirip yüksek lisans yapmışsınız ama keşke lise mezunu olsaydım da evli olup yuvamı kursaydım diyorsunuz.
her şey evlenmek mi ? bence değil. tamam yuvanız olsun istersiniz ama bu hayat gayeniz amacına gelirse mutsuz olmak tabi ki kaçınılmaz.
sizi sirkeleyip kendinize getirecek biri olmalı hayatınızda. anne olur, kardeş olur, arkadaş olur..
kendi kendinize üzülmekle en fazla ne olacak biliyor musunuz ? buraya konu açıp duracaksınız neden herkes mutlu ben mutsuzum yalnızım diye.
çok güçsüzsünüz. işveren karşısına da böyle sıfır özgüvenle çıkarsanız tabi ki kimse almaz sizi işe.
önce herhangi bir işte de olsa çalışmaya başlayın. ünv. mezunuyum satış temsilciliği yapmam demeyin mesela. sizin şu kafadan bir an önce çıkmanız için ortam değişikliği şart.

Back
X