hep olmak istediğim kız için zayıflayacağım...

gdhullya

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
34
0
6
35
Çanakkale
artık bu son olsun,artık son kez başlayıp son kez bitireceğim hedefime ulaşacağım ve hiç olamadığım o zayıf, kendine güvenen kız olacağım.evet bu sefer başaracağım!Aciz ve iradesiz bir insan değilim başta kendim olmak üzere herkesi şaşırtacağım

bütün şişmanların ortak düşüncesi sanırım:bir gün incecik olacağını sanmak,her şeyini değişeceğini sanmak...öyle olmuyor tabi sabır lazım benim en büyük sorunum da bu zaten.neyse bugün iyi geçti:
sabah :2 dilim çavdar ekmeği,domates,salatalık,tulum peyniri azcık,bir bardak süt
öğlen:havuç,salatalık,yoğurt
ara:bir bardak süt
akşam :salata,yeşil çay ve 3 lt su

eveeeeet bugün de iyi geçtiannem yine o şahane kurabiyelerden yaptı ama bi tane bile yemedim diyete başladığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum taze ve hafif...bugün neler yedim:
sabah:2 dilim çavdar ekmeği,domates,haşlanmış yumurta,yeşil çay,tulum peyniri
öğlen:yarım yağlı yoğurt(200 gr),havuç,elma,su (yarım saat sonra 5 bi yerde çay)
ara:yarım yağlı süt
akşam:kereviz salatası(kereviz,yoğurt,azıcık kuru üzüm) ve yeşil çay
3lt su

bugün de iyi geçti çok şükür
neler yedim:
sabah:200 gr yoğurt+2 yemek kaşığı yulaf+1 yemek kaşığı kuru üzüm, yarım saat sonra yeşil çay
öğle:kuru fasulye,yoğurt
ara:yarım ayva,yeşil çay
akşam:kereviz salatası(kereviz+yoğurt+elma+kuru üzüm)

3 lt su

bugün de iyiydi kendimi zor tuttum kurabiye yememek için sonuç olarak yemedim mutluyum
neler yedim neler içtim
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek,beyaz peynir,yumurta,yeşil çay
öğle:ezogelin çorbası
ara:kraker 5 li çay
akşam:tarhana çorbası,patlıcan kavurma,2 kaşık salata
çay +3 lt su

Merhabalar ben sizin gunlugunuzee geldim ama nolmuw boylee neden yazmaktan vazgectiniz gayet iyi super gidiyordunuzz

Yazmadiginiz zamanlarda diyet nasil gidiyordu pekii?????
Evveett her gun yazin takipteyimmmm..bawaricaksiniz

açıkçası pek iyi değildi,biraz karışık zamanlar geçirdimama her şey geride kaldı ve ben amacıma ulaşıcam.çok teşekkürler yazdıklarınız beni daha da hırslandırdı,her gün devamm:):)

sokakta yürürken etrafıma bakıyorum ve diyorum ki Allah ım bu kızlar neden böyle güzel,nasıl böyle zayıflar,giydikleri ne güzel de yakışmış...içime bir umutsuzluk,üzüntü ve isyan çöküyor kara bulut gibi...sonra bi defa bakıyorum ama bu sefer farklı bi gözle insanlar farklı farklı kiminin cildi problemli,kiminin ailesi,kiminin eşiyle dostuylaa sorunu var,kimi hastalıklarla savaşıyor,biri yürüyemiyor diğeri göremiyor... sonra kendime kızıyorum ve şükrediyorum tek sorunum kilolarım olsun Allah ın izniyle vericem ALlahım tedavisi olmayan hastalıklardan ve diğer bütün belalardan korusun bizleri...

Dün o kadar üşendimki yazmaya bi ağırlık vardı üzerimde hala var(
Sbh klasik kah
Öğlen çorba
Ara yoğurt. Çilek.yulaf
Aksam 3-4 köfte marul salata +3 lt su ve yeşil çay
Ara 1 avuç beyaz leblebi azcik kuru üzüm

Allah im şu sinavlar aciklansin artiiiiik!!!!

diyetin yanına sporda eklesen dahada etkili olucak bence

sporsuz diyet biraz daha engebeli canım
bende şuan kilo vermeye calışıyorum. diyetisyene gidiyorum. carşamba randevum var bakalım nasıl kgde gözükücem bilmiyorum
ama yine gitmiştir bişiler. moralsiz oldugumdan yemekle aramda yok zaten

ve asla umudunu yitirme. onlardan hiç bi farkın yok. azcık kg fazla oda gidilicek bişey.
zayıfladıkca insan daha bi güzelleşio beaaaaa

diyetisyenim bana yag yakımda etkili bir cay vermişti onuda senle paylaşım

1 tatlı kaşığı tane karabiber
1tatlı kaşıgı karanfil
1 tane cubuk tarcın
1 tane elma(4 eşit parcaya kesiyosun)
1 tane limon(4 eşit parcaya kesiyosun)
1,5-2 Litre su. ocakta kaynatıp. süzüp içiyosun.
iyi yag yaktırıo

aaa çok teşekkür ederim hemen denicem:):)anaam bana yorum yazanlar varmış ben de bırakmıştım diyeti ama devam edicem artık ne olursa olsun hiç bir şeyi bahane etmicem tekrar teşekkürler:):)

eveeet kahvaltımızı ettik arada bir de elma götürdüm şu an hiç su içmediğimi farkettim .hemen suyumu içiyim ve spora başlıyımm ancak ne tür spor yapsam karar veremedim??var mı öneriniz??

Canım tek tek okudum yazdıklarını başta çok güzel gidyomussun helal olsun devam et :) bizim o sokakdaki güzel kıslardan eksiğimiz yok fazlamız var :) onuda inşallah veicez sakin morelini bozma :) diyetini yanınada spor ekle :) Kaç yaşındasın boyun ve kilon kaç yazarsan çok memnun olurum bir de kilo verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…