Hep olumsuz düşünmek, asık surat

Evet biriyle konusmak iyi geliyor ,bende kimseyle paylaşmıyorum bunu genellikle de ailem arasında suratım asılır, arkadaşlarım arasında gülerim falan onlardan hiç duymadım ama ailem durmadan der şu sofraya bir gülerek otur falan. Insallah pozitif düşüncelerle dolarız kısa zamanda
Ben arkadaşlarımla bile öyleyim berbat bir durum Allah yardımcımız olsun

Oncelikle benim yaşim daha çok küçük 14 yaşındayım, ama daha bu yaşımda herkesin her dediğini dert ediyorum, bir olay yaşandığında hep olumsuz tarafini görüyorum ve insanlar hep modumun düşük, yüzümün asık olduğunu söylüyor. Çoğu zaman birilerinin söylediği cümleleri iyice irdeliyor" acaba şunu mu demek istedi" diye dakikalarca düşünüyorum. Bu konuda olumlu düşünmeme yardım edicek, hayata pozitif taraftan bakmama yardimci edecek herhangi bir öneriniz varsa dinlemek isterim. Herkese iyi günler...
Canım ergen artı işsizsin. Normal ama şu ergenlik geçsin değişirsin bu kadar kafaya koydum akma kimseyi çünkü kimse senin takdığın Kadar seni kafalarına takmıyor

Kesinlikle dediğiniz gibi kendimi beğenmiyorum insanlarla kendimi karşılaşırıyorum (güzellik,yetenek her türlü yönden) bazen öyle anlar oluyorki en yakın arkadaşlarımla karşılaştırma yapıyorum işte o zaman çok üzülüyorum kötü niyetli bir insan olduğumu düşünüyorum :KK43: ve ailemle de özellikle annemle çok sorun yaşıyorum, umarım tüm bunlar ergenliktir ve geçer ama bu durumda da arkadaşlarıma bakıyorum onlar gayet mutlu ergenlikte oldukları halde.
herkes farklı yasar ergenliğini ama hepsinde dönem dönem fırtınalar eser. anne ile anlasamam bendede vardı hala var bakarsan. kusak farkı ve karsıdakinin bir birey oldugunu unutmaktan kaynaklanıyor

bugünler gececek elbette senden güzel ve zengin birsürü insan var ama üzülmemek için hep daha alta bak bu her dönemde böyle güzelinde güzeli zengininde zengini vardır.

bide suan gecis döneminde vıcut surat tam oturmuyor yani yada kişi güzelse bile kendini çirkin hissediyor. cok süjür saglıklısın ben hastanede calısıyorum yüzü yanmıs cocuklar görüyorum tamamen yüz gitmiş sükretmek lazım.

annenlede takasmamaya calıs ama yinede herkim olursa olsun hayattaki en güvenecegin insanın annen oldugunu unutma .

Back
X