Hep saçma sapan düşünceler yaa yardımcı olacak varmı:((

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
13
28
Ya 11 haftalık hamileyim sürekli kötü düşünceler bebegime bisey olacak korkusu hep stres hep stres bir turlu kurtulamiyorum bir ay sonra kadar da eşimin ailesinin yanına gidicek gibiyiz Allahtan birşey cikmassa onu bile düşünmeye başladım şimdiden 20 gün izinimizi kullanıp 12 gün eşimin ailesinde 1 haftada kendi ailemin yanına gitmek istiyorum ve ne zaman biz memlekete gitmeye kalksak ya kayinvalimle büyük bi kavga cikiyo yada oda pesimize takılıp geliyo stres atmak isterken tam tersi iyice strese giriyorum gitmeyi de çok istiyorum ailemi görmek istiyorum napicam bilemedim yaa

Olcak olani degistiremezsin sadece kotu bi sey olmasin diye dua edebilirsin o kadar. Ailevi konulari bilemem ama evladini dusunmek zorundasin. Boyle kendi kendini yemeye devam edersen asil bebegine zarar verme ihtimalin cok yuksek.

Sadece bebeğini düşün ne hissedersen onunda hissediceğini unutma. Stresli bi ortamda olursan da hemen ordan uzaklaş canım artık iki kişisin

kayınvalidene anneme gidiyorum deme sende arkadaşım..
kendı kafan rahat oluverir..eşin anlayışlı olsun idare etsin..
keyifle geçir hamileliğini..

bndede oluyor bebeğe bişey mı oluyor,bana mı bişey oluyor diye..ama yok yani kendini kasa kasa olmaz,geçmez bu zaman..
ALLAH de ötesini bırak :)

Back
X