- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee o zaman ben gelince bi opeyim.kocamiValla negatif megatif konuşan adamı bulmuşsun daha ne iki kelam etmeden sızanlarda var![]()
Selinim orda da bulur o takip sikayet edecek bise.Patiklim tatlım bence sen eşinin kolundan tut ve bi hastanenin acil servisine götür tüm günü orda geçirin. Gerçi beş dakika bile yeter ama iyice idrak etmesi için tüm gün daha sağlam olur.
Cok fazla muhalefet ediyo olucam ama oyle yapincada hep baskalarini savunuyosun diyo.Huylu huyundan vazgecmez.. bosuna degistircem diye ugrasmayin ama bence one kadar negatif ise siz ona o kadar pozitif olarak ddönün mesela cakmak isteyene kiziyorsa olsun takma kafana hepimiz insaniz bugun o cakmak verdigin yarin sana baska turlu yardim edebilir gibi hep iyilikle donun belki boyle oda anlar duzelir hic olmadi bakar ve siz hep boyle anlatiyorsunuz o soylenmekteb vazgecer bence baska yapılacak bir sey yok onu oyle sevin :)
ne güzel işte herşeyden şikayet eden bir eşiniz var bizde oda yok![]()
şaka bir yana bence çok takılmayın bunlara,gülün geçin yani tartıştığınıza değmez![]()
aminn tatlım inşallah :)Bacim ne diyim Allah sanada versin guler gecersin o zamanhayirlisiyla
Bizdede var bitane,babam,dunya yanlis bir o dogru!!Aynen bi kendisi mukemmel.bende sanmiyorum 5 yildir bi gram bile gormedim degisiklik gittikcede artiyor.
Tek degilmisim.Annen napiyo peki var mi bi yontemi.Bizdede var bitane,babam,dunya yanlis bir o dogru!!
Bazen.bizimki bazen degil hergun 5 sene bitti.tlfnda anlatir mesaj atar yetmez eve gelir bi daha anlatir...Birakin derdini paylassin siz sadece dinleyici olun he tamam diyin gecistirin. Bazen benimde eşim öyle oluyo susuyorum anlatiyo![]()
Bizdede var bitane,babam,dunya yanlis bir o dogru!!
Başınin etini yemeseymis iyiymisGunaydin hanimlar.
Benim derdim eşimle.cok ilgin demivalla sinirden guluyorum
Esim herseyden sikayet eder markette kasiyerden durakta bekleyenden isyerinde mudurden soylenir soylenir hiiiic yorulmaz saatlerce anlatir. E benimkide kafa yani daral geliyo bazen .gece isten geldi basladi yine anlatmaya durakta bi adam varmista cakmak sormus vaaay mecburmuyum tasimaya ben onlardan uzak kaciyorum zaten sigara dusmanidir gece olmus 12 dedim yeter yemegin sogudu gel hadi.
Bu seferde bana kizdi hic biseyimizi anlatmayalim her zamanki patikli iste nolcak dedi.bende bozuldum yattim.oda oturma odasinda uyumus.
Biktim bu negatifliginden herseyden sikayet etmesinden.
Şimdi napayim ben...
Ayni ben..bende saatlerce anlatabilirimGunaydin hanimlar.
Benim derdim eşimle.cok ilgin demivalla sinirden guluyorum
Esim herseyden sikayet eder markette kasiyerden durakta bekleyenden isyerinde mudurden soylenir soylenir hiiiic yorulmaz saatlerce anlatir. E benimkide kafa yani daral geliyo bazen .gece isten geldi basladi yine anlatmaya durakta bi adam varmista cakmak sormus vaaay mecburmuyum tasimaya ben onlardan uzak kaciyorum zaten sigara dusmanidir gece olmus 12 dedim yeter yemegin sogudu gel hadi.
Bu seferde bana kizdi hic biseyimizi anlatmayalim her zamanki patikli iste nolcak dedi.bende bozuldum yattim.oda oturma odasinda uyumus.
Biktim bu negatifliginden herseyden sikayet etmesinden.
Şimdi napayim ben...
Aynenn,annem cekiyo napsin babami,bana karsi fena degildirde,anneme kok sokturuyo,en guzel yemegi yap asla begenmez,temizligi,utuyu,hic bir yere izin vermez,daha 1 gun babamdan ayri bir yerde kalmamistir,herkes yanlistir,uc kagitcidir,bitek ben durustum der,kimseye minnet etmez,haftanin 7 gunu calisir,hic biyere gitmez.Boyle bir adam isde:)Tek degilmisim.Annen napiyo peki var mi bi yontemi.
Kocaya bagiriyosun falanda babaya sesde cikmaz