• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEP SİLİK ÇİZGİ OVÜLASYON

aslihan zorlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
27
2
1
Merhaba arkadaşlar
Ovülasyon testi yapıyorum 10 gündür neredeyse ama düzenli bir sonuç alamadım bir türlü. Çok sıkıldım artık
Hiçbirzaman t çizgisi c çizgisi kadar kopkoyu olmadı, en koyu olabildiği dönemlerde 13-14 kasımdı. 25 inde test epey silikti, fakat bugün yeniden hafif koyulaştı. Bu güne kadar gün aşırı ilişki oldu. Ama artık sıktı bu durum. Ne yapmam gerekiyor bnm gibi bu sorunu yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz.

Eklentiler

• IMG_9364.webp
    IMG_9364.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba arkadaşlar
Ovülasyon testi yapıyorum 10 gündür neredeyse ama düzenli bir sonuç alamadım bir türlü. Çok sıkıldım artık
Hiçbirzaman t çizgisi c çizgisi kadar kopkoyu olmadı, en koyu olabildiği dönemlerde 13-14 kasımdı. 25 inde test epey silikti, fakat bugün yeniden hafif koyulaştı. Bu güne kadar gün aşırı ilişki oldu. Ama artık sıktı bu durum. Ne yapmam gerekiyor bnm gibi bu sorunu yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Merhaba canım benimde bir sefer öyle oldu bazen testler yanlış olabiliyor bazende yumurtlama tahmin ettiğimizden uzun surebiliyor vücudunu takip et kasık agrin olduğu gün pik günün oluyor genelde ben şiddetli bir ağrı çekmiştim öğün Ovi testi yaptım gerçekten de ikisi aynı renkti diyebilriim

Merhaba arkadaşlar
Merhaba ben 2 3 ay kadar peş peşe hep ovulasyon testiyle takip yaptım ve hiç kıpkırmızı bir t çizgisiyle karşılaşmadım ama diğer günlere göre birazcik daha koyu olduğunda yumurtlama saydım değerlendirdim hiç hamile kalmadım ama hep o en koyu olduğu günden tam 14 gün sonra adet oldum yani demek istediğim herkeste pik aynı olmuyor kiminde çok koyu kiminde az koyu oluyor diğer günlere göre.. siz tahmin ettiğiniz günleri değerlendirmişsiniz bence artık o günde 14 gün sonra adet olacakmısınız onu takip edin bakalım

Son düzenleme:
Merhaba ben 2 3 ay kadar peş peşe hep ovulasyon testiyle takip yaptım ve hiç kıpkırmızı bir t çizgisiyle karşılaşmadım ama diğer günlere göre birazcik daha koyu olduğunda yumurtlama saydım değerlendirdim hiç hamile kalmadım ama hep o en koyu olduğu günden tam 14 gün sonra adet oldum yani demek istediğim herkeste pik aynı olmuyor kiminde çok koyu kiminde az koyu oluyor diğer günlere göre.. siz tahmin ettiğiniz günleri değerlendirmişsiniz bence artık o günde 14 gün sonra adet olacakmısınız onu takip edin bakalım
Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum artık

Siz ne kadar süredir deniyorsunuz
2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır deniyorum nasip olmadı muayene oldum hiç bir sıkıntı çıkmadı eşimde öyle test verdi sıkıntı yok ama olmuyor anlamadım açıkçası ama hayırlısı olsun

31 yaşındaym bende, 2 ay denedik olmadı
İlk defa bu ay ovülasyon testi ile deneme yapıyorum. Bakalım sonuç ne olacak
Çok umudum yok nedense
İnşallah sizin dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla
Amin inşallah hepimize isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar verir sizinde gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun inşallah🙏 siz daha yeni başlamışsınız stres yapmayın 1 yıl olmasa bile normal sayıyorlar olur inşallah tez zamanda

Back
X