Evet çok zor oluyo ama uyuyamiyrm ama bebegm için alismam gerek
Evet canım ya haklisin uyku pozisyonum bugunden itibaren degstirecegm yuzustu artik uyumm gercektenCanim ben sağa yattigim icin vicdan azabi cekiyorum sen çocuğun ustune yatıyosun alışmam gerek diyosun. Yapma yani. Inan eskinin cahil anneleri neneleri bile bunu yapmıyodur
Yoo nasıl yani
Sırt üstü yatmaya özlem duyan biri olarak şu aralar SOL yanım çürüdü. Perişan oluyorum bu nedir yahu arada sağa yatıyorum vicdanim sola döndürüyor.
Doğum yapınca sırt üstü yatip tadını çıkarıcam diye ümidim yok ilk gebeliğimde öyle dedim . Sonuç yarım saatte bir çocuk emzirmekten uyku neydi?diye sorguladim. .ozaman da süt arttirma çabaları falan derken çocuğum anne sütünü bıraktı 2 yaşında başladım uykuya .
Şimdi ise yine başa döndüm . Analik iste
İlk haftalar ben de yattım nolcak ki, ilk üç ay filan sorun olmuyor. Zaten ne zaman sorun olduğunu anlıyosun çünkü yüz üstü yatamıyosun :)Yüz üstü yatıyorum alışmam gerek sola
:))evet ama bilmedim zararli diyince korktumİlk haftalar ben de yattım nolcak ki, ilk üç ay filan sorun olmuyor. Zaten ne zaman sorun olduğunu anlıyosun çünkü yüz üstü yatamıyosun :)
Allah kolaylık versin hepimizr canim ben de 2 gündür uyuyamaz oldumBi tarafta uzun süre yatamıyorum yatakta bi sağa bi sola done done uyuyorum ... En cok yüzüstü uyumayı özledim
O zaman benim yatmami istemiyo iki gündürYani nefes alamadiginizda bunaldiginizda rahatsizlik duydigunuzda bilinki o da rahat degil...
Aramızda 1 hafta falan var sanırım. Benim de zordu 2 gündür daha da zorlaştı. Eskiden uyuyabiliyodum 2 gündür uyuamıyorumHer türlü zor 8 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama 30’uncu haftadan sonra hayat gerçekten zorlaştı.
Aramızda 1 hafta falan var sanırım. Benim de zordu 2 gündür daha da zorlaştı. Eskiden uyuyabiliyodum 2 gündür uyuamıyorum
Inşallah su belalı günleri atlatalım da varsın dogurana kadar sağlı sollu uyuyalım sabırlı ol arkadaşım yarın dr a gideceğim içten içe korkuyorum mesela..Allah kolaylık versin hepimizr canim ben de 2 gündür uyuyamaz oldum
Aminnnn. Ben de 3 gün önce gittim. Eşimi almadi içeri doktor. Ameliyata da dahaaz kişi giriyomus artıkInşallah su belalı günleri atlatalım da varsın dogurana kadar sağlı sollu uyuyalım sabırlı ol arkadaşım yarın dr a gideceğim içten içe korkuyorum mesela..
Maske ve eldiven takicam başka almam gereken bi önlem var mıAminnnn. Ben de 3 gün önce gittim. Eşimi almadi içeri doktor. Ameliyata da dahaaz kişi giriyomus artık
Maske ve eldiven takicam başka almam gereken bi önlem var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?