Hep sola mı yatıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sırt üstü yatmaya özlem duyan biri olarak şu aralar SOL yanım çürüdü. Perişan oluyorum bu nedir yahu arada sağa yatıyorum vicdanim sola döndürüyor.
Doğum yapınca sırt üstü yatip tadını çıkarıcam diye ümidim yok ilk gebeliğimde öyle dedim . Sonuç yarım saatte bir çocuk emzirmekten uyku neydi?diye sorguladim. .ozaman da süt arttirma çabaları falan derken çocuğum anne sütünü bıraktı 2 yaşında başladım uykuya .
Şimdi ise yine başa döndüm . Analik iste

sağa yatmak zaten pek mümkün olmayacaktır. bebiş sizi yönlendirir :)

Bi tarafta uzun süre yatamıyorum yatakta bi sağa bi sola done done uyuyorum ... En cok yüzüstü uyumayı özledim

Canim ben sağa yattigim icin vicdan azabi cekiyorum sen çocuğun ustune yatıyosun alışmam gerek diyosun. Yapma yani. Inan eskinin cahil anneleri neneleri bile bunu yapmıyodur
Evet canım ya haklisin uyku pozisyonum bugunden itibaren degstirecegm yuzustu artik uyumm gercekten

Her türlü zor 8 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama 30’uncu haftadan sonra hayat gerçekten zorlaştı.

Bebek bey izin verirse hayalim yüz üstü yatmak. Ama sanırım sütlü memeler engel olacak.

Her türlü zor 8 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama 30’uncu haftadan sonra hayat gerçekten zorlaştı.
Aramızda 1 hafta falan var sanırım. Benim de zordu 2 gündür daha da zorlaştı. Eskiden uyuyabiliyodum 2 gündür uyuamıyorum

Aramızda 1 hafta falan var sanırım. Benim de zordu 2 gündür daha da zorlaştı. Eskiden uyuyabiliyodum 2 gündür uyuamıyorum
Valla fıstık gibi geçiyordu hayat birden zorlaşmaya başladı gittikçe de zorlaşacak o kesin..

Allah kolaylık versin hepimizr canim ben de 2 gündür uyuyamaz oldum
Inşallah su belalı günleri atlatalım da varsın dogurana kadar sağlı sollu uyuyalım sabırlı ol arkadaşım yarın dr a gideceğim içten içe korkuyorum mesela..

Inşallah su belalı günleri atlatalım da varsın dogurana kadar sağlı sollu uyuyalım sabırlı ol arkadaşım yarın dr a gideceğim içten içe korkuyorum mesela..
Aminnnn. Ben de 3 gün önce gittim. Eşimi almadi içeri doktor. Ameliyata da dahaaz kişi giriyomus artık

Aminnnn. Ben de 3 gün önce gittim. Eşimi almadi içeri doktor. Ameliyata da dahaaz kişi giriyomus artık
Maske ve eldiven takicam başka almam gereken bi önlem var mı

Maske ve eldiven takicam başka almam gereken bi önlem var mı

Ben de maske eldiven taktım ama doktorum eldiven iyi değil aslında dedi. Yine de içim rahat etti amaa eldiven var diye elini yüzüne sürme sakın bi yere oturmamaya çalış insanlara yaklaşma. Eve gelince ayakkabiyi dışarda biraktik montlari ipe astık. Kiyafetler makineye hemen. Ve hemen banyoya girdim tabii bu aralarda hep el yıkadım dokunduğum yerleri sildim. Arabaya binerken eldiveni cope attim arabada islak mendil kolonya hemen. Bi daha da çıkmaya tövbe ettim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…