Hep spor şık..

Ben de günlük hayatta elbise topuklu fln giyince abartıymış gibi hissediyorum spor giymeye alışık olduğumdan
Alışmayla alakalı bi durum

Yarı spor yarı klasik tarzlardan başlayabilirsiniz sonbahar için babet yaz için sandaletler dolgu topuk ayakkabılar kışın kısa çizmeler botlar mesela olabilir günlük hayatta topuklu giymem ama spor ayakkabıda giymem mesela ortası bulunuyor yani yaz geldi yazlık elbiseler altına babetler çok tatlı duruyor bir kaç örnek atabilirim tabi daha da güzelleri vardır:kahve:Marka olarak Zara, Mango, Bershka öneririm favorilerim:halay:
Çok güzellerr

benim yazın favorim maksi etek üstte uyacak gömlek badi vs sandelet
çok şık rahat ve çekici

ben de spor ayakkabılarımdan kurtulmaya karar verdim iş yerinde spor giyinen bir ben varım şimdi kalın topuklu çok şık ayakkabılar gördüm onlardan yavaş yavaş alıp ona göre kombinlerle gardrobumu değiştiricem :)
trendyol millaya bakmanı tavsiye ederim harika şeyler var

ben de spor ayakkabılarımdan kurtulmaya karar verdim iş yerinde spor giyinen bir ben varım şimdi kalın topuklu çok şık ayakkabılar gördüm onlardan yavaş yavaş alıp ona göre kombinlerle gardrobumu değiştiricem :)
trendyol millaya bakmanı tavsiye ederim harika şeyler var
Bakiyim çok teşekkürler :)

Kap zara'dan twistten bi elbise altınada bi kalın topuklu ayakkabı çak, :) sokaklarda rahat rahat yürürsün kalın topukluyla. Cok güzel ürünleri var bence bu yıl bu iki markanın. :) böyle çiçekli renkli salaş elbiselerde cok hos ve bu yıl işte heryerde var nerdeyse. Kanımca erkeklerde renkli cıvıl cıvıl kıyafetleri seviyor.

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Bende aynı durumdan muzdaribim.gidip etek elbise alıyorum ama giyemiyorum. Jeans sneakers favorilerim :) daha süslü püslü şık olmanın sırrını bulan olursa ve paylaşırsa sevinirim :super:

Back
X