Hep spor şık..

Merhabalar belki tam dert değil ama benim kıyafey tarzım spor şık. Okula giderken, arkadaşlarımla,sevgilimle buluşurken spor şık tarzında giyiniyorum. Pantolon,tayt, tshirt felan. Ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. 5.5 senelik ilişkimizde sevgilimin ortalama 2ayda bir buluştuğumuzu düşünürsek hep aynı tarz görüyor mesela. Elbise, etek giymek istiyorum. Sıkıldım pantolon tayttan.
Hep spor ayakkabı giyiyorum, topukluyu düğünden düğüne. Ama sıkıldım hep böyle olmaktan. Dolabımda biraz değişiklik istiyorum. Bana önerebilceğiniz kombin çeşitleri var mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim :KK200:
Bıraz spor elbıselerden baslaya bılırsın yavas yavas alısırsın yoksa bırden bıre kotu hıssedersın.

Bunları şuraya koyayım da canımız çeksin :KK45:
yazlik-elbise-modelleri-gunluk.jpg

2015-2016-Yazlik-Elbise-Modelleri-_12.jpg

1365536862_2013_yazlik_elbise.jpg

Yaz da geldi pantolonlarda pişik olmak istemiyorum, uçuş uçuş elbiseler cıvıl cıvıl ne güzel oysa:110:

aynen güzel.bide ben kendime yakıştırmıyorum başkasında hoşuma gidiyo ama kendime yakıştıramıyorum bi türlü. bukadar zayıf olmasaydım giyerdim ama :KK43:

Zor değil.
Çıkıp üç,dört tane elbise alırsın.
Önce haftada 1 giyersin.
Sonra haftada 3 giyersin.
Böyle böyle alışırsın.:spor:

Bir de mesela topuklu ayakkabı giyince kendimi çok tuhaf hissediyorum, siz günlük hayatta tercih eder misiniz?

Bu elbise sevgili ile buluşma değil işe girmek için sanki

Canım bu elbiseyi kendim için beğendim demek istediğim buradan sana elbise beğenmek saçma olur sen girip tarayacaksın ve beğendiklerini gidip deneyeceksin. Ya da değişim vs göze alıyorsan direkt satın alacaksın.

image.webp
image.webp
Merhabalar belki tam dert değil ama benim kıyafey tarzım spor şık. Okula giderken, arkadaşlarımla,sevgilimle buluşurken spor şık tarzında giyiniyorum. Pantolon,tayt, tshirt felan. Ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. 5.5 senelik ilişkimizde sevgilimin ortalama 2ayda bir buluştuğumuzu düşünürsek hep aynı tarz görüyor mesela. Elbise, etek giymek istiyorum. Sıkıldım pantolon tayttan.
Hep spor ayakkabı giyiyorum, topukluyu düğünden düğüne. Ama sıkıldım hep böyle olmaktan. Dolabımda biraz değişiklik istiyorum. Bana önerebilceğiniz kombin çeşitleri var mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim :KK200:

Daha sevgilim bir şey demedi ama her an diyebilir :KK70:
Ama değişiklik istiyorum, güzel yorumlar gelirse o ışıklar doğrultusunda alışveriş yapacağım:)

ben yavaş yavaş değiştirmeye başladım sanırım,ilk adımı bgün elbise ve bluz giyerek attım :halay:
en azından o sporluktan biraz casual a geçtim galiba :KK9:

Yarı spor yarı klasik tarzlardan başlayabilirsiniz sonbahar için babet yaz için sandaletler dolgu topuk ayakkabılar kışın kısa çizmeler botlar mesela olabilir günlük hayatta topuklu giymem ama spor ayakkabıda giymem mesela ortası bulunuyor yani yaz geldi yazlık elbiseler altına babetler çok tatlı duruyor bir kaç örnek atabilirim tabi daha da güzelleri vardır:kahve:Marka olarak Zara, Mango, Bershka öneririm favorilerim:halay:

Eklentiler

• 223445492_tn30_0.webp
    223445492_tn30_0.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Çift-katlı-lacivert-mini-etek.webp
    Çift-katlı-lacivert-mini-etek.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 93
  • Spor-Kombinler-1.webp
    Spor-Kombinler-1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 93
  • Spor-Kombinler-7.webp
    Spor-Kombinler-7.webp