Hep terslik

kiskiskis

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
1.665
1.589
133
Ilkkez bdv de yazıyorum . Kisaca derdimi anlatayim
Tam bir bela oldum kendi kendime 25 yasinda ev hanimiyim bir bebegim var.
Bazı seyleri yanlis yapiuorum bazı seylerse göz göre göre yanlış oluyor.
Eşim sakarlik diyor ama son zamanlarda iyice arttı surekli bardak deviriyorum tabak bardak kiriyorum kaldiriyorum döktügum yeri silerken yeniden döküyorum bu çocuklugumdan beri var bu aralar daha da arttı mesela bir kase alacagim dolabin kapagini acarken elimi öyle bir yer carpiyorum ki scma sapan ay ne sakarim derken 2 3 yere carpiyorum kurtardim derken bi yanindakini kirmak gibi
Mesela salataya yag koyarken yağ atliyo başka yerlerde batiyo yagdanliktan o sekilde fiskirmasi imkansiz
Hep sakarlik adi altinda aksilikler başıma geliyo amaa sürekli artik bıktım
Bu sekilde birsey yaşıyan var mi ???
Surahiden bardaga bile su koyamaz oldum duran bardak kayiyo suyu disari döküyorum .
Böyle şeyler yasak ama ben eski üyeyim lütfen kurucular yasaklamasin konumu
Bir hicaya gitmistik cok eskiden o bana yıldızın düşük demisti yani nazar deger gbi birsey demisti. Sizcede nazar mi yoksa ben mi aptalim ne yapicam off birseyler duymaya ihtiyacim var

Eşim sakarlik diyor ama son zamanlarda iyice arttı surekli bardak deviriyorum tabak bardak kiriyorum kaldiriyorum döktügum yeri silerken yeniden döküyorum bu çocuklugumdan beri var bu aralar daha da arttı mesela bir kase alacagim dolabin kapagini acarken elimi öyle bir yer carpiyorum ki scma sapan ay ne sakarim derken 2 3 yere carpiyorum kurtardim derken bi yanindakini kirmak gibi
Mesela salataya yag koyarken yağ atliyo başka yerlerde batiyo yagdanliktan o sekilde fiskirmasi imkansiz
Surahiden bardaga bile su koyamaz oldum duran bardak kayiyo suyu disari döküyorum .
Bir hicaya gitmistik cok eskiden o bana yıldızın düşük demisti yani nazar deger gbi birsey demisti. Sizcede nazar mi yoksa ben mi aptalim ne yapicam off birseyler duymaya ihtiyacim var
Bende böyleyim ama sakarliktan değil benimki 3 saatlik bı işi yarım saate sigdirmaktan ..eğer bebegin küçükse acele ederken böyle küçük aksilikler yaşıyor olabilirsin

Acele etmeyin.Sakin olun..
Ne kadar sakinlik o kadar işiniz yolunda olur..

Ya acele iş yapıyorsunuz,ya da yaptığınız bir işe önem vermiyorsunuz.Ben de bir günde 3 bardak kırmaya başladım hamileliğimin ilk haftası nazar heralde dedim :) 2. Gün kase kırdım 3. Gün tabak kırdım,zeytin kavanozunu yere devirdim,reçel döktüm..Nazar heralde dedim yine eşime,eşim de şöyle bir dönüp baktı,"Sakarım demiyorsun da "dedi.:))

Evet malesef karambole iş yapıyordum olsun bitsin diye.Korkma seninki de sakarlıktandır.

Biraz daha sakin davranmaya çalışacağım heh aklıma birsey geldi fırının kapağını hızlı kapatayim derken elimi sıkıştırdim.
Ocağın yanlış gözünü yakip kolumu yakiyorum

acele ise seytan karisir. konsantre ol bir ise odaklan. belkide elinin ayari yok

Sadece sakarlikmi elinizde titreme veya dengesizlik oluyormu

Mesela bı komşum var o bı odayı temizler ben komple evi aynı zaman diliminde

Çok ağir kanlı kendisi ama eline dolanmaz hiç bişey

Benimde doktugum yiktigim olur ama aynı hızda toplarim yine benimki acelecilik ten olur bazen

Ama yarın gün içinde yaotiklaeiniz merak ediyorum doğrusu :)

Bende dun acele kek yapim derken yumurtanin biri hoopp yerde:)aceleden oluyo benimkisi.

Hipermobilite sendromu olabilir mi ?

Back
X