- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
O günden beri kendimi yiyorum olayları okuyanlar bilirler sildim her taraftan onu. Kendimi çok tuhaf hissediyorum kullanılmış, salak yerine konulmuş. En son biz konuşurken ben neden canın sıkkın vb gibi ben ona seni yanlız mı bırakayım mı dedim ? o da benim için daha iyi dedi seni üzmek istemem şuanda ders çalış eğer başarmazsan o zaman benim için kötü yazdı. O an yazdıkları bana hiç samimi geldi. En son ''neyse geç oldu'' yazmış benim kafam attı, sinirlendim ama tepki vermedim. Bugün bir şeyler yazdım ona benim için hiç geç olmadığını benim hiç morale ihtiyacım olmadığını, kötü günüm olmadığını yazdım. Onla konuşurken dedemin vefat ettiğini ama ona bi kelime etmediğimi yazdım.(normaldede öyleyimdir moralim bozuk olsa belli etmem insanlar anlamaz) Askerdeyken vakit öldürmesi gerektiğini kullandığı salağın ben olduğunu yazdım. İnsanları parmağında oynattığını askerdeyken onu kaç kere bırakayım dediğimi o zamanda ders çalışmam gerektiğini yoğun olduğumu ama beni her seferinde geri döndürdüğünü yazdım. Ama şimdi askerden geldikten sonra zorla konuşturyormuşum gibi hissetirdiğini ( bunu okuyanlar çok bunaltıyorsundur yazmasın günlük çok az konuşuyorduk zaten). Kendisnin bana diyecek cesareti olamdığını ama böyle yaptığını yazdım. Düşünüyorum 22 yaşındayım ya insan ilişklerim çok kötü ya ben problemliyim hep yanlış insanlara samimiyet besliyorum. Mesaji görmüş cevap vermemiş onuda anlayamadım.