- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
Kızlar, konu, eşimin tartışmalarda hiç yapıcı olmaması. Dün tartıştık, evi çok pislettiği için(gerçekten çok pisletiyor) ben 'pislik' dedim. O bunu çok ağır bir kelime olarak algılamış güya, aslında ilk başta takılmamıştı ama üste çıkmak için sonrasında sürekli bunu savundu. Sen de çok dağınıksın dedi hemen. Tartışmalarda çözüme değil de benim eksiğime odaklanarak hareket ediyor
O çok düzenli ben çok dağınıktım ama ben kendime bi hayli çeki düzen verdim bu konuda ve hep birbirimizi bütünlüyoruz işte diyerek çok da sorun etmedim. Tartışmadığımız zamanlarda da çok iyi anlaşırız. Tartışmalar illa ki olur ama eşim üslup bilmiyor tartışmada bi süre sonra sinirlenip ders notlarımı yırttı, eline geçeni devirdi. Sahura da sofra hazırlamama rağmen kalkmadı. Zoruma giden kutsal olan şeylere saygısızlığı. Bi önceki tartışmamızda da yemeğin ortasına yumruk atmıştı. Bizde sofraya küsülmez ya da yemek saçılıp dökülmez nimettir o.
Gerçekten çok zor bi yıl geçirdim, insanın cildinin stresten nasıl yaşlanabileceğine şahit oldum resmen. Bu da dert işte
Lütfen yıkıcı yorumlarınızı kendinize saklayın

Gerçekten çok zor bi yıl geçirdim, insanın cildinin stresten nasıl yaşlanabileceğine şahit oldum resmen. Bu da dert işte

Lütfen yıkıcı yorumlarınızı kendinize saklayın