hep yokuşa sürme

Sinirli taraf sen olsaydin derdik ki bak hata yapiyorsun.Esin icin ne yapabilirsin nssil duzelir bi fikrim yok acikcasi:KK43:
Benim sevgilim tartismadan nefret eder telefonda sesim yukseeldigi an kapatir uzun bi sure acmaz vs
Dedi ayni evde olsak ben ceker giderim.Bu bana ters mesela ben o an halletmek istiyorum bekleyemiyorum bazen bunaltiyorum daha cok kaciyo.Fakat kendi haline biraktigimda ertesi gun arar canim sakin misin konusalim mi der konusuruz 5 dk da cozeriz.
kiymetini bil arkadasinin kavga sinirden uzak adam benim icin altin degerindedir.

Erken de değilmiş aslında. Genelde bu tip sorunlar erken evliliklerde, olgunlaşmamış kişiliklerde görülür.

Sizin için en iyi çözüm terapi sanırım.
aslinda boyle sorunlar ileri yaslarda evlenmis kisilerde daha cok goruluyor.kisilikler oturmus ve hataliyim denmiyor..ve yasla birlikte karakterde oturdugu icin kimse hatasindan donmuyor.

Sizin gergin olmanizin da etkisi var gibi. Cunku bende ders sinav moduna girdigimde stresli olup herseye yansitiyorum.

aslinda boyle sorunlar ileri yaslarda evlenmis kisilerde daha cok goruluyor.kisilikler oturmus ve hataliyim denmiyor..ve yasla birlikte karakterde oturdugu icin kimse hatasindan donmuyor.

Kişiliği oturmuş kişi hatalarının farkında olur. Güzel bir dille konuşulduğu zaman hatalarını kabul eder, hatasız insan olmayacağını bilir. Hatasını kabul etmeme durumu ya genç yaşta ya da kişiliği oturmamış insanlarda görülür.

Bahsettiğiniz başka bişey. İnsanlar zamanla doğrularını ve yanlışlarını belirlerler. Bana göre doğru olan bir başkasına göre yanlış olabilir, bu benim yanlış olduğum anlamına gelmez mesela. O zaman kendi doğrularımı savunurum ben de doğal olarak. ince bir fark var bu iki durum arasında.

Sizin gergin olmanizin da etkisi var gibi. Cunku bende ders sinav moduna girdigimde stresli olup herseye yansitiyorum.
illa ki:( tahammülün tükenmesi de söz konusu birçok sebepten ötürü. Umarım çözebiliriz

Back
X