Hepatit b hastaları ve 11haftalık gebelik

Ne tuhaf doktorlar var. Daha once.hepatit b asisi olmissun antihbs onu gösterir. Hepatit Asisi olup olmadığını gösterir.
Evet dahiliye doktoru da öyle dedi bana. Eşime imada bulunmuş bir de cinsel yolla geçer diye. Dava etsem hakkım var yani.

Evet dahiliye doktoru da öyle dedi bana. Eşime imada bulunmuş bir de cinsel yolla geçer diye. Dava etsem hakkım var yani.
Hakkin varda bisey tutturamazsin. Doktor demedim der ispatta edilmez 😊 gecmis bitmis . Şükür bişeyiniz yokmus.

Hakkin varda bisey tutturamazsin. Doktor demedim der ispatta edilmez 😊 gecmis bitmis . Şükür bişeyiniz yokmus.
Yok canım zaten kim uğraşacak onunla. Dediğin gibi inkar eder kurtulur. Hakkımı helal etmemekten başka bir şey gelmez elimden 😅 Şükür aynen🙋

Merhaba bnde 1 buçuk yaşımdan beri hepatit b tasiyicisiyim.zor ve yıpratıcı süreçlerden geçtim.Çok şükür baya toparladım.Simdi ise 6 ayda bir tahlil ultrason veriyorum.En son tahlilde enzim değerlerim normaldi ama hbv DNA 124.000 çıktı doktor ilaç yazmadı takip edelim dedi bir süre.ilgili bir doktor degildi.Fakat bunun önemli olduğunu biliyorum.onerebileceginiz İstanbul'da iyi bir doktor varmı hepatit üzerine.Tekrar bı kontrole gitmek istiyorum.Allah herkese şifa versin🤲
Merhaba hbv dna çok yüksek çıkmış ben bağcılar devlet hastanesinde nejat sebzeci ye gidiyorum 5 yıldır hbvdna 8600 küsurlerdydi biopsi istedi siroz başlangıcı çıktı ilaç kullanıyorum şuanda tavsiye ederim doktor kişilik olarak tuhaf gelse de dikkatli bi doktor

Merhaba hbv dna çok yüksek çıkmış ben bağcılar devlet hastanesinde nejat sebzeci ye gidiyorum 5 yıldır hbvdna 8600 küsurlerdydi biopsi istedi siroz başlangıcı çıktı ilaç kullanıyorum şuanda tavsiye ederim doktor kişilik olarak tuhaf gelse de dikkatli bi doktor
Canım geçmiş olsun son gittiğim doktor enzimler iyi yaşında genç şuan sadece takipte kalalım dedi ama değerlere bakılırsa baya yüksek önerin için teşekkür ederim

Canım enzim değerleri nasıl senin ?

Merhaba benim hbsag değerim 4225 cıkmış yüksekmi düşükmğ yardım edermisiniz😐

Back
X